Извинявам се за глупавия въпрос, но:Как се става модератор?
о ВСЕМОГЪЩИ БОЖЕ ако mis_marry_jane_13 стане модератор, повече няма да стъпя в тоя сайт..
а как се става модератор - с връзки. трябва да се подмазваш обилно на админите. ей така се става.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Mi to i az sam mislil da pitam ma mi se struva6e malko tap vapros...Ma se pak mii 4udno i na mene kak se staa moderator.![]()
![]()
Girls,Games and Music is the life!!!
Оооо с подмазване ... окей .... до чух , че един от администраторите обича сладолед ...
![]()
Да, с връзки се става(
)
Кратко, точно & яснокато направиш впечатление на Контрол Модератора че ставаш за такъв (за мод)
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
хаха с много връзки![]()
Аз мога да ви кажа как от модератор се става "Мега Фен"![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Aaa и я го знаем тоз номерПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Как се става мод? Ами трябва да знаеш правилата и да ги спазваш, да познаваш форума и разбира се контрол модератора![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Е сега и на него ли да се мазня!?И кой е този контрол модератор![]()
Тва е администратор Сокол Мирославов, известен като CokiАма не му се мазни да не те усети жена му
Ще се събираме за форумно погребение
![]()
Искам рааааааааанг![]()
/това 'фен', малко ме обижда.. тъй де, друга религия изповядвам аз../
Този въпрос май не подминава никой форум..За какво Ви е да ставате модератори.. няма кяр в тази дейност.. :P Изведнъж ставаш най-лошия в цяла България /дори по-лош от Волен Сидеров, което си е бая множко
/
Въпреки, че като че ли е нужно малко мъжко присъствие из нежната част от 'управата'Тъй де, да внася респект..
![]()
пп. Като стана на въпрос, 'контрол модератор' звучи респектиращо![]()
Кви са тия глупости??? На никой не трябва да се подмазвате. Ако ще ставате за тая работа, сами ще ви предложат админите.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ами според мен не се става модератор със мазнене!А, когато направиш добро впечатление!Абе модераторите може да ти кажат повече как се става!
Не се ставаТолкова ли не разбрахте, че тези теми ги изтриват или заключват мн бързо
![]()
Ето какво забелязах аз
За да станеш мод трябва да си мн редовен във форума и да направиш добро впечатление на админите.Когато те решат, че им трябва нов мод, най-вероятно обсъждат кой на кого е направил добро впечатление и ви пращат ЛС, с което ви уведомяват, че сте избрани за мод.Ако сте съгласни, ви поставят на "изпитателен срок" и..така![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ахххх, палавниците ми.. пак са ме изтрили...?!
вече се обиждат и от факти. сега пак ще ме изтрият. но не ми дреме на гъза![]()
![]()
ем така е, тука не търпят критикаПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
с мазнене се става мод![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
аз имам 1 предложение, вместо раздела да е "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни", да е просто "Предложения и похвали към сайта и екипа ни", ура!
Аз пък предлагам да спрете да мрънколясватеНито тая тема има нужда от това, нито някой ще ви обърне внимание, пък и само настройвате админите срещу себе си
![]()
Ае мир и хармония![]()
няма па да млъкна!![]()
Па ко щешС радиото не споря
![]()
Що някой от по-висшите същества не направи една такава "Важна тема" и да се спрат тия теми ?!
Добре дошли в клубаПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Не се ли отнася същото и за ^I don't know who I am^?Първоначално написано от Ollas
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ами не. Той продължава да бъде модератор.![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.