- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ..Родители
С 1 момиче ходихме доста време .. майка й мн ме харесваше ... после стана 1 издънка и те ме намразиха бяхме раделени 2 месеца с нея тя ходи сега с друг,но иска да е с мен и аз искам обичаме се много ... дайте някакви идеи как да се оправа с майка й ... тя ако и каже,че сме се видяли ще и се развика ... моля ви наистина много се обичаме ... а неможе да се крием просто не става ... Благодаря предварително !
шегуваш се нали?Първоначално написано от RoCkSpOt
Не ?!
ами обясни на родители и те че държиш на нея че още я обичаш ,че много съжаляваш и така ..дано те разберът.
а то всъщност кво е станало ?![]()
If I played you like a toy?
я да видиме дали гънките ти ще ти позволят да се сетиш защо съм потчертал тези в червено!Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
ама той да не харесва майка й ?!Първоначално написано от Nakadah
![]()
емм сложничко е ... ;д ама нз дали майка й ще иска да ме ислушааПървоначално написано от buuu
да не би майка ти да ти казва с кой да се чукаш?Първоначално написано от buuu
![]()
аПървоначално написано от Nakadah
?
Благодаря все пакПървоначално написано от Nakadah
![]()
А като не даваш никаква информация как очакваш някой да ти помогне? Може да ти дадем само някакви общи съвети, които надали ще са ти много полезни.Първоначално написано от RoCkSpOt
Все едно да отидеш на лекар и да кажем "ами боли ме на едно място, ама е сложно за обяснение къде и как точно, как да се лекувам?"
Мм да права сии .. Ем хванаха ни там на 1 вила заедно и баща и като разбра ... всичко приключи...баща й много си я пази ...Първоначално написано от Sissy90
нормалноПървоначално написано от RoCkSpOt
Щом е така, надали ти самият можеш да направиш нещо. Тя трябва да се разбере с родителите си. И моите са ме хващали на калъп, при това баща ми, но знаят, че съм отговорна и не са с разбиранията на пра-баба ми (само след сватбата).
Дайте някъв съвет какво точно да кажа на майка й как да подходя ... немога вече така ... мн се обичаме ;(
АБЕ...Първоначално написано от RoCkSpOt
я си задай въпроса защо ходи с др след като иска да е с тебе?
ПС: на 12 ли сте?
Не сме на 12 ;] Аз бях я блокирал подминавахме се 2 месеца и тя си е тръгнала с друг ... но преди няколко дена ми писа ... и ми каза,че неможе без мене като се видяхме ме гушка целува и ми казваше,че ме обича ...Първоначално написано от Nakadah
Да не би другия да й е омръзнал? Смисъл, нищо лично, ама 2 месеца ни приема, ни предава, после гушки, цунки и т.н.?!Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Амм обесни ми че съм и липсвал много както и тя на мен ... и ми каза,ако намерим начин как да се оправя с майка ми ще сме заедно ... мислих мислих и нз искам и ваще мнения да чуяПървоначално написано от burningtear
Чакай, или аз нещо още не съм се разсънила, или ти почна с майка Й и сега говориш за майка ТИ. Ако проблема е в нейната, нека тя също се постарае. Все пак нали много те обича, много те иска? Ако пък ТВОЯТА майка е проблемната, ти говори с нея.![]()
и ми каза,ако намерим начин как да се оправя с майка ми ще сме заедно ! в нейната майка е ... тя ще се постарае ама и аз трябва да направа нещо ... но нз какво :Първоначално написано от burningtear
![]()
![]()
![]()
Оф мърльо пак ли ти с твоите измислени теми...
Марш да игареш random PC game, и да удряш злобарки. тука има и стари кучета, дето те помнят. Не забравяй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
я припомни и на мене, че в тая тема е доста забавноПървоначално написано от valdesbg
офф колко си ограничен ти ... Просто искам съветПървоначално написано от valdesbg
Явно тук се завърта нещо интересно!
Ок-към автора: отивате двамата при майка й ииии говорете ако искате по-дълго и от Уго Чавес.