Цитирай Първоначално написано от Live_IN_Loud
Опита идва с времето...Нищо не става така лесно от първия път Това мога да кажа като съвет-все някога човек се отпуска и прави първата крачка..то си идва от вътре И аз бях доста срамежлив преди около 2 години..но по стечение на обстоятелствата,малко по малко се постига някакъв опит Не трябва да се насилват нещата обаче..така нищо няма да стане,без вътрешното убеждение,че трябва да се направи нещо!
Забележка към момичетата и авторката на темата вие пък не мислете,че винаги момчето трябва да направи всичко,можете и вие да помогнете малко и да ударите едно рамо..с нещо леко и безобидно,вие ще прецените какво (А ти като толкова много си си харесала някое срамежливо момче,покажи му го...дай му някаква идея Накарай го да добие увереност като му покажеш,че 'не хапеш' и нямаш нищо против ако излезете някъде 1-2 пъти )
В момента не си харесвам никое срамежливо момче.Но преди си харесвах,той беше казал на едно момиче,че и той ме харесва,но го е страх да ми предложи,защото не знае дали ще приема на предложението му...Мислиш ли,че не му го показвах?!Всеки ден бях с него в една компания,закачах го,не допусках да мълчи,а да се включва във всеки разговор и не само това...Толкова явно си флиртувах с него,че просто и един малоумен ще се сети,че го харесвам!Но него просто си го беше страх да не му откажа и не ми предложи ,и нищо не стана.Накрая се отказах от него и си харесах друго момче.Такава ми е идеята,че просто някой момчета толкова са срамежливи и не смеят да признаят чувствата си...как тогава искат да си намерят гадже?Ще чакат момичето да им предложи ли? Виж,Live_IN_Loud, не се заяждам с теб,просто казвам това,което мисля. Просто искам момчетата да не се срамуват да признаят чувствата си.