DeSiTo0o не си мисля че се заяждаш Такова нещо като 'предлагам,предложи ми' и т.н,според мен вече няма.Всичко трябва да стане на момента и то най-вероятно без думи,досещаш се какво имам предвид Много хубаво си направила,че си се занимавала с него,но представи си,че му е трябвало още съвсем малко увереност за да направи нещо,а ти си се отказала От срамежливост доста често ние момчетата (поне така си мисля) не се сещаме...не опира до умствени възможности Така в 8 клас си пропуснах една възможност..и аз я харесвах много и за жалост много по-късно разбрах,че тя всъщност се е опитвала да ми каже,но уви-наистина твърде късно
DeSiTo0o и още веднъж..не говоря 'да му предложиш ти',колкото и да ти се струва неправилно(поне може би така си мислиш..) можеш ти да го поканиш да излезете Ако наистина изпитваш нещо де,ако прецениш,че не си струва-недей! Просто на него ще му стане много по-лесно Говоря от опит и аз съм бил в същото положение На срещата пък можеш пък да го 'насилиш' малко Хвани го за ръка и не го пускай..примерно Ако знаеш това как действа на момчета които се притесняват..охооо...ще не ще -ще се отпусне...пък ако и ти не си поплюваш много..работите ще станат
Но само ако прецениш,че си заслужава да не си толкова горда,въпреки че това не е гордост и ако човек иска-може да го направи (да действа пръв ако другия не разбира все още за какво става дума)
Успех за напред