- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливи момчета???Много лошо.... :((
e da ama ne vqrvam na nqkoe momi4e da mu e priqtno da mu prikazva taka nqkaf selqnin det se prai na golemiq pi4..s dve dumi "moga da imam sqka macka"
ei takiva naprao ne gi traq za tva e po-dobre sramejlivo 6toto ako iska6 ne6to da stane s nego vinagi moje6 da naprai6 parvata kra4ka..a ako ne iska to si mal4i i ti si jivee6 a ne e nqkaf palen dosadnik
явно и ти си некаде м/у 90-та година... няма да мога да ти обясня... тоест няма да ме разбереш... всеки човек си е с различен характер и нрави... явно ти не си запозната с това създание... мъжете.Тези срамежливите са м/у 13-15 год. ясно и ти си на толкова... и си мислиш ,че сички мъже са срамежливи...ОК. няма да ти обяснявам защото пак ще ми предложиш правилника на форим-а в твоята безобидна защита.. have a nice dayDeSiTo0o
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
спокойно бе...ние не сме толкова страшни![]()
![]()
![]()
Aбе най лесно е да кажеш -"давай спокойно отиваш заговаряш и готово". Не става така. Аз за първия ми път така брутално се изложих че напрваво още ми държи! и по тая причина няма да ви разбправям историятаИначе имам тази идея- след 1най-късно 2рия път сичко е ОК! важно е 1вия път. и е важно да успеете или поне да ви откажат спокойно вежливо без сцени и обиди! Затова искам да се обърна към момичетата - СУПЕР внимателни да бъдете към срамежливите момчета щото незнаете каква душевна битка е да заговориш момиче което харесваш и да го правиш за първи път и накрая джофрата да те отреже групо пред всички за показ и т.н... те така се пръкват серийните убици.
![]()
За първия път ако не успееш да се пресрташиш пробвай с разни други методи.. някои пииват 1-2 бири/водки/нафти :P и ОК! трети пък просто много са хлътнали и не могат да издържат без да са се запознали с момичето, на някои приятелите им се оказват общти и ги запознават и т.н. други пък правят разни сценариики и т.н. това е ! А, важно е и да видиш че момичето и то дава някакви знаци че има интереси към теб(чести "скрити" погледчета и т.н.)
АЙЗ!![]()
GROAAARRR!!!! много яка група!
Аз не съм казала,че всички момчета са срамежливи.Помолих по-отворените да дадат някакъв съвет на по-срамежливите.Просто ми е гадно като виждам,че някое момче е толкова готино и свестно и в същото време е толкова срамежливо....Гадно е така...Първоначално написано от Azlan
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
съгласен.. аз скоро излязох от тази граница 13-15 и вече каточели не съм ама изобщо не съм срамежлив.. каквото си искам да кажа.. казвам го директно.. даже едно от последните момичета който умайвах ми каза точно това.. че всичко казвам директно без да умотавам..Първоначално написано от Azlan
ПП: колкото до алкохоласпоко не се пристрастява толкоз лесно като няма компания.. даже аз не съм пил от 2 месеца
издънеш ли се 1ж повече не ти се пие (на обществени места) но без алкохола неможе все пак.. ако поканиш приятелката си на романтична вечеря .. свещи.. малко музика (Kenny G.) да е зима.. да запалиш камината.. това онова.. и какво ще пиете? да няма да пиете минерална вода я? шампанското и виното и те са алкохол
![]()
predi kato beh malak kato me zagovori nekoi momi4e v dun zemq se zakopavax sega ne e taka no ponqkoga pak se za4ervqvam i si znam 4e pove4eto momi4eta obi4at malko sramejlivete mom4eta ... naprimer az kato si govorq s nekoi momi4e koeto haresvam i znam 4e i to me haresva i kato mu kaja ne6to milo .. i kato se i iza4ervat buzlite ide mi da q izqm))
obi4am sled tova da zapalq cigarkata purvata do polovinata pu6a , a na vtorata i ugarkata
Това да си срамежлив е нормално явление но все пак смятам че това си е до едно време.И аз бях срамежлив преди но се поотпуснах вече и нещата се промениха.На срамежливите ще кажа това което вече казаха момичетата че няма нищо страшно в това да заговориш някое момиче а относно хапането мога да потвърдя че наистина има вероятноста да им хареса.:P
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
hm nz az li4no mislq 4e mom4etata ne trqbva da se sramuwat da zagoworqt nqkoe momi4e bilo koeto hareswat ili nqkoe drugo za6toto moje da si izpusnat kasmeta taka na men daje mi se slu4i mom4eto koeto hareswah ni6to ne naprawi naloji se az da go kanq da izlizame i dr daje se sramuwa da me celune i nai-nakraq mi kaza 4e iska da badem samo priqteli az ne moga da se primirq s tova i moje bi 6te go pokanq da izlesem pak sme6no e 4e momi4etata kanqt na sre6a nali?
DA sramejliv sym i kakvo? da hodq da se hvyrlqm po vsqko uvle4enie s dumite "are ma ja idva6 li s meni"
ne go zaslujavate momi4eta.... ima izklu4eniq no te samo potvyrjavat praviloto![]()
![]()
![]()
Hah,ami moq priqtel e mnogo sramejliv i edin den si kazah:"Oh,shte pravq,kakvoto mi se shte,pyk posle shte mu mislq" i s mnogo usiliq nakraq si kazah kakvo mi e na dushata ili po-skoro go izmynkah i taka g-d se poluchiha neshtata.Prosto sramejlivcite sa si takiva - chak sled vreme se promenqt,kogato vidqt smisyl i se preshtashat.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
За съжаление съм съгласен със срамежливкото 2 поста по-нагоре. Когато видиш момиче, което наистина ти харесва тогава ще направиш всичко необходимо за да го спечелиш, ако наистина го харесваш. Но за разни кратки увлечения от днес за утре, защо да се хаби човек, когато и момичето не му харесва чак толкова и знае, че след 1-2 седмици и вече ще са на здравей-здрасти.
Ххахаха гадно , ми не знам и аз съм писал нещо в другата тема за заговарянето .Ми кво да ти кажа срам ме е някак си от една страна не искам да се изложа а от друга просто като видя някое красиво момиче което ми харесва и просто забравям ума и думаи за това ме е срам щото сигорно ще ме помисли за някав лузър, а аз какво да направя като толкова ми е харесала че съм зи заплел езика.
Ти не трябва да се срамуваш толкова много.Първоначално написано от от другата тема
Просто като искаш да я заговориш казваш това,което искаш.Hяма какво да загубиш!То първите 20-тина пъти ще ти е малко трудно де ама като свикнеш и няма да имаш никакви проблеми.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
бе то да ви кажа и аз не съм от срамежливите, въпреки че не си правя труда въобще да ги заговарям (грозен съм и не си правя труда да чуя поредното "не"), но на тези които се притесняват : просто знайте че те не хапят, а ако вземат да ви ухапят...хапете ги и вие (не да им оставяте смучки де)
мисля че точен съвет какво да кажеш е невъзможно да се измисли, тъй като много зависи с какво момиче си тръгнал да говориш...
така че според мен...просто и спемпло : "Здрасти, как си?" и нищо повече...не е нужно да се правиш на интересен, ако и без това си си интересен...дето се вика бъди себе си![]()
Стеснителната написа:
И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система
Преди, когато ми пукаше бях прекалено срамежлив а заедно с това може да се каже глупав. Сега, когато не ми пука нямам никъф срам, не ме интересува нищо, а момичета не заговарям освен по чата да минава времето...
E az ne sum sramejliv v tova otno6enie no si priznavam 4e predi bqh i to mnogo.No sus vremeto vsi4ko se promenq i sega ve4e ne sum!S priqtelite koito se dvijja nqma sramejlivi taka 4e nemoga da im pomogna![]()
Pravi tova koeto ti se pravi
Аз съм на 15 години и не съм срамежлив-когато харесвам едно момиче говоря с нея (почти) свободно и след няколко дни,най-много седмица след като съм усетил чувствата си,й казвам.Колкото и срамежлив да си знай,че тайната любов е много по-мъчителна от отказа,а и ако приеме...няма нищо по-хубаво.
Така си е![]()
![]()
![]()
Добрите момченца са си срамежливички
а отворените са женкари![]()
IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE
e kak pyk da ne sme.Psihologi4eski i fizi4eski si e dokazano 4e jenite sa po slojno ustroeni ot myjete.Tva i s prosto oko se vijda. Se pak na nas nishtu ne ni visi ili styr4i si4ko si e vatreПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Koi ima6 v predid?poprincip ne e mnogo slojno da q zagovori6!!a sled tova ako i 2 imat 4uvstva to si stava!ama opredeleno ne zagovarqite momi4e sus dumite:"Ooooo kakvi dulgi kraka" ili "kak umaino ti smurdqt 4orapite"-izudnka!!!Първоначално написано от DeSiTo0o
Vampires casts no reflection because their images are affront God.
-----StefanoS----
az sam mom4e utre trqbva da pitam edno momi4e da li xaresva edin priqte zahtoto nego go e sram da i predloji da stanat gadjeta
аз не разбирам първо момчето ли трябва да направи крачката и да се запознае с момиче или момиче трябва да опита?