- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вашият стил музика
Най-вероятно е имало такава тема (даже почти 100% съм сигурна :P ),но все пак нищо не ми коства да е пусна.Та кажете тук каква музика слушате (като стил) и защо?Правилно ли е да определяме хората само по стила музика,който слушат?Толова ли е определящ той за характера ни?Mислите ли,че трябва да имате специално отношение към хората,които слушат различна от вас музика?Според мен не е така.Всеки си е човек независимо каква музика слушаА как мислите вие ?
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
не винаги музиката определя човека, но по-често.
преди съм го казвала и пак ще го кажа, елементарните хора слушат елементарна музика. един интелигентен човек не може да падне до такова ниво, че да слуша елементарна музика и обратното - простите хорица не могат да загреят музика със смисъл.
кфо слушам - пънк слушам предимно, ой! също.. не бих казала, особено за фторото, че е някфа музика с някъв дълбок смисъл, но е факт, че винаги може да стане супер купон на нея. пънк - нямам ни-най малка представа защо започнах да слушам пънк, харесва ми като музика, смятам, че разбирам смисъла и.
и толкоз
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
ami slu6am pop, rap, R&B, a ot kakuv zor 6te opredelqme 4oveka spored muzikata, koqto slu6a?To si zavisi ot 4oveka...![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
метъл и по малко чалга()
Аз си слушкам предимно чалга (или пък да го нарека поп-фолк?)!
Не съдя за хората по музиката, която слушат, но си е факт, че тя играе известна роля в характера, начина на обличане, на мислене и т.н. Металите примерно си имат някакъв по-специфичен начин на обличане, рапърите също и всички останали. Естествено, не говоря за позьорите, ами за истинските си метъли (примерно).Но не мисля, че музиката променя хората, тя просто ги обединява...обединява различните видове хора (до някаква допустима степен естествено).
Но предпочитания стил музика в никакъв случай не може да определи интелектуалното ниво на един човек и е много смотано масовото мнение, че тези, които слушат чалга, са тъпи и пропаднали наркомани, курви и т.н. А най-лошото е, че за някои хора значението на думата "чалга" се ограничава с "Тез червени домати".(Въпреки че песничката си е яка де
). Има много смислени песни!
И също така да не приемаш предпочитанията на хората (различни от твоите) и да не гледаш с добро око на тях говори само за личната култура (която определено не е на високо ниво) и ограниченост на човека.![]()
Аз съм музикален помиярСичко слушам.
В момента съм яко на сръбска и чалга вълнаАма не ваще лиготии Анелия манелия ми яко хард чалга от зората на чалгата кат пееха за долари и марки, за мъни, за мерцедеси, за шики наки
Ко разбирате вий...
![]()
Така като ми гледате аватара какво ли слушам...рап рокс да хаус![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
ami i az slu6am vsqkakva muzika i kato kazvam vsqka imam to4no tova predvid kato po izklu4im narodnata! slu6am rap,pop, pop folk, klasika,metal, latino i t.n. ot vseki stil moje6 da nameri6 ne6tto koeto da ti haresa. predimno slu6am klasika no ne mislq 4e muzikata opredelq 4oveka. nqkoi opredelqt horata koito slu6at metal za po razli4ni no i te sda si hora i to kato vsi4ki opstanali, Mnogo hora sy6to vyzpriemat tezi koito slu6at opera i klasika sy6to za mnogo straninni koeto sy6to ne e taka! kakto se kazva za vseki 4ovek si ima muzika!
![]()
celta opravdava sredstvata!
Айде да не обиждаме и народната музика![]()
Аз слушам neometal,new school punk/ska и по-малко rock. Уважавам всеки стил музика - дори и чалгата, защото мисля,че всеки има право да слуша това което му харесва!Също според мен музиката която слушаш поне и малко определя харектера ти(сега не ми се дават примери).![]()
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you
Музиката си е силен определящ фактор за характера на човек. Ще се осмеля да кажа и за умствения багаж. Не винаги, но в 9 от 10 случая по-ума се познава и музиката. И определено има разлика между средите на феновете слушащи различен стил музика.
ne sym obijdala narodnata muzika samo akzah 4e ne q slu6am!! uvajavam vsi4ki stilove!
![]()
celta opravdava sredstvata!
az puk slusham sqkakva muzika deto ima smislen tekst.za sujalenie rodnata chalga e 50 na 50 .. kat chuq neshto ot sorta na "kuf si ti be nqmash nikakvi kompeksi ti prosto nqmash dublikat.." i neshto mi se otbiva jelanieto da slusham chalga... Backstreet Boys - Incomplete ... e tva e mn qka pesen![]()
В живота плащаш и получаваш!И няма друг начин.По някога плащаш малко,по често много.Веднъж в живота обаче цената е всичко което имаш.
пфффф ... метъл. всякакъв без нео и такива тип канибъл корпс. ако е мелодичен-дайте го насам.
всякакъв готик, дарк уейв и ембиънт, за който може да се сети човек.
алтернатив и индъстриал също са добре дошли ... даже доста.
келтска, класическа, средновековна.
ретро, но много малко.
имам предубеждения спрямо някои стилово музика. но това не ми пречи да контактувам с хора, които имат различни възгледи от моите. въпреки че мразя рап ... двама от най-яките хора, които познавам го слушат.
ама има няколко още по-големи пичове и те слушат метъл ...хехе.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ami ne vinagi haraktera na 4oveka se opredelq po stila na muzikata ,koqto slusha spored men.Az slusham vsqkakva muzika,no nai-ve4e dance.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
pop,metul,4erna muzika ponqkoga![]()
O, извинявай, г-н Техно манЯк.Първоначално написано от LunaTriCk
Аз живея в заблуда, а ти и твоята музика сте СВЕТЛИНАТА. ХАХ! Вярно, че на някои хора чалгата им влияе зле, но не всички.
Жалко, че няма да си на срещата и да ми видиш умствения багаж
Не че се хваля и прехвалвам ама умен съм
![]()
И не съм простак, даже съм възпитан
![]()
![]()
Molq? Mn interesno, se edno da slu6a6 Betoven i Eminem! Mn ste mi stranni tiq! Az slu6am metul i po4ti samo metul! I DA, po muzikata moje6 da poznae6 dali 4ovek se otli4ava s izklu4itelni umstveni ka4estva ili naprotiv... Az umen 4algar ne poznavam...S izvinenie kum friendovete mi.Първоначално написано от missing_
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
на теб ти е смешно, но това си е самата истина.Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
Добре де, няма да надприказваш телевизора, както аз няма да надвикам радиотоПървоначално написано от LunaTriCk
Ае мир и хармония
![]()
Хахаха, ми да ти кажа честно аз лично не се възприемам като "тъпа чалгарка", ами напротив, и това не е само мое мнение.Първоначално написано от Sinister_Doll
Ако се мислиш за прекалено умен и интелигентен, щом слушаш метъл мога да кажа само: много жалко за теб.
Но ако НЕ слушането на чалга те кара да се чувстваш по-умен - продължавай, хаха. :P Аз лично мисля, че много други са нещата, които определят умствения багаж на човека.
![]()
И ми е много интересно какво ще рече "аз умен чалгар не познам"? За тебе какво значи УМЕН?![]()
Taka...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
1. az sum momi4e...
2. pod tup 4algar razbiram- vseki 4algar, 6ot s teq ograni4eni hora ne moje6 da si kaje6 dve dumi... sledovatelno umen (ako ne znae6) e 4ovek, s kogoto moje6 da ragovarq6 normalno. pone tova. e, ne tursq 4ovek, s kogoto da govorq za glada v treti svqt, globaknoto zatoplqne i terorizma, ama vse pak da otbiraha ot ne6to teq hora...
3. az sum umna (i skromna), ne 6toto slu6am metul, a prosto 6toto sum...
4. da i drugi ne6ta opredelqt umstveniq bagaj, no srega govorim za muzika, nali?
5. ti moje da ne se vuzpriema6 kato "tupa 4algarka", no na men mi trqbva6e da pro4eta 3 reda, za da te vuzprima kato takava...
6. iskreno se nadqvam nqkoy den da razbere6 kvo zna4i istinska muzika...![]()