- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вашият стил музика
Слушам сичко най-вече жици. Под жици не разбирайте метал. Единствената музиак която мразя е тоя black metal или както там му се вика само некви се дерът и нищо не се разбира некфи садо-мазохисти бляяя![]()
tva e 6tot me nervite, be fuckani 4algar4eta! pisna mi da vi 4eta glupostite ve4e, ama mi se nabivate na o4i s prostotiite si! poznavam vi vsi4kite, 6ot ste stado ovce! ednakvi do mozuka na kostite si!Първоначално написано от Axel_f
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
хахахахаххахаха само да съм те чула пак да ми разправяш за метълПървоначално написано от PINK_4E
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Как искате да не ви обиждаме ве чалгари??? Има ли интелигентен човек, който слуша музика с повърхностни текстове, в които се пее едно и също " аз ти вярвах ти ме прееба " " ах колко те обичам искам да ме чукаш " и т.н. И коя беше тая чалгарката дето каза, че не се възприемала като тъпа еми как да се възприемеш като ти не можеш да осъзнаеш колко си тъпа. Не казвам че аз съм некой много интелигентен ама не съм и тъп
А ве въобще копеле кво ми се обяснявате че чалгарите са умни. АЗ ЖИВЕЯ В НАЙ-ЧАЛГАРСКИЯ ГРАД и мога да кажа, че 99% от чалгаджиите които познавам не могат да прочетът едно изречение без да сричат. 9 клас съм и се изумявам какви олигофрени има в моя клас. И всички тъпаци слушат чалга. Естествено има и такива които не слушат чалга но пак са си тъпи, но тия дето слушат чалга и са умни са сигурно 10 в целия град. Приятеля ми дето седи до мене и слуша техно тъп ли е?? не е другия дето слуша рок тъп ли е?? не е. Двамата олигофрени дето седят пред мене и слушат чалга тъпи ли са еми тъпи са бате едвам преминаха 9 клас молеха се на даскалите да им пишат тройки щото неможеха да си прочетат урока толко бяха зле. Единия особено ако му кажеш няква дума като аутопсия и той пита 15 пъти даскалката кво означава тая дума и моли да се пише на дъската. Кво въобще спориме ве абсолютно ясно е че чалгарите са тъпи прости и ограничени хора
DespaiR, чета поста ти и се радвам...Ще ти кажа пък аз едно друго нещо - в моя клас е точно обратното, чалгарите може да сме 5-6, но сме винаги с най-високите оценки! Има и един, където си пада по метъла и един "мелез", които също са добре с оценките, а другите са пълна скръб!![]()
И също така това, че мене ме кефят "Повърхностни текстове, в които се пее едно и също, не значи, че съм тъпа? Аз мога да кажа същото за метъла например...как можеш да седиш и да се кефиш на нещо, което просто ти изпилва мозъка, на нещо, което не е музика, ами ДРЪНЧЕНЕ (и другото, което е - в повечето песни си се пее за любов, наркотици, приятели и т.н. и това, че са ти на английски и не ги разбираш, не значи, че те пеят за нещо по-различно, може ли да попитам въобще за какво?).Техното съшо не одобрявам, на него единственото, което можеш е да седиш и да се клатиш. Рапът - седиш като маймуна и извършваш странни жестове с ръце, а пък и да не говорим за просташките текстове.
И вземи не ми обяснявай тъпа ли съм или не съм, защото най-малкото което е - не ме познаваш!
Sinister_Doll, ограничени са всички, които не възприемат чуждото мнение и тези, които си позволяват да делят хората на слушащи чалга (тъпи) и слушащи всичко останало (умни). Това ако не е ограниченост незнам и аз какво ще да е?! Ще ти кажа какъв ти е проблема на теб и на другите като теб - с твърде ограничен мироглед сте!Ами що не започнем да делим и хората на обичащи спагети (умни) и не обичащи спагети (тъпи), а?
И за "селянките наблъскани със силикон" - аз гледам ги или ги слушам? Говорим въобще за музика. И не мога да разбера какво против имаш една жена да се поддържа? Аз същото мога да кажа и за метълите - черни дрехи, черен грим, черен лак, толкова невзрачни...абе, с една дума като вампири.
И въобще не съм ти гледала ника, много добре знам какво значи doll и на английски няма нужда да ме учиш.
Ти си пълна овца ма не четеш ли кво пиша аз не харесвам метал точно щот ми пили мозъка патко. В (забележи)ПОВЕЧЕТО (ти сама го каза) текстове се пее за любов приятели и наркотици не във всички а във чалга текстовете се пее само за любов то даже не е любов ами за секс се пее. Шматка такаваПриемете че чалгата е тъпа и тва е а и BTW мн добре си разбирам текстовете и мога да бъда сигурен че ти не знаеш повече английски от мене
Хахах, а аз да съм казала, че слушаш метъл? Давам ти пример, не случайни съм написала "МЕТЪЛА НАПРИМЕР" и за техното и рапа...Май ти не четеш?
На тебе вече ти пролича колко си умен, интелигентен и културен, за това повече няма какво да кажа, аз поне като "тъпа овца - чалга фенка" съм най-малкото по-културна и интелигентна от теб.
И ми е много интересно от къде знаеш за какво се пее в чалга песните, като не слушаш такива?? Вярно е, че в едно 50% от песните се пее за любов, но определено не във всички и най-важното - хората харесват тази музика именно, заради това, защото каквото и да си говорим, едно е сигурно за всички хора - че или в момента или все някога са били влюбени, точно за това текстовете на песните се докосват толкова близко до всеки едиин човек.![]()
За ангийския разбира се можем да поспорим, но не е това целта на темата.
Като спориш с мене и аз не слушам метъл що ми даваш примери с метъл ма??? Знам за кво се пее в шибаната чалга щото където и да отида от всяко второ кафене звучи мръсна чалгия и няма как да не я чуя. Защо харесват хората чалгата ли?? ЕМИ ЩОТО СА ТЪПИ ЗА ТВА БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ОЛИГОФРЕНИ ЩОТО СИЧКИ СЛУШАТ ЧАЛГА
sichko slushame be samo opera ne moga da ponasqm![]()
mn me kefi break beat kato sedna da pie chalga kato sum pred kompa kvoto mi pusne winampa![]()
Rap is talking in rhyme to the rhythm of a beat. Hip-hop is a culture, a way of life for a society of people who identify, love, and cherish rap, break dancing, DJing, and graffiti.
Еми аз съм възприел вече истината ПРОЗРЯЛ СЪМ за разлика от тия дето слушат чалга за тва не възприемам тъпотиите дето ми дрънкаш
Heh, na teb moje da ti go izpilva, a men me kefi. Za men tva e edin strahoten priliv na silna energiq... Az drun4ene 4uvam, kato se zaslu6am v tupanite na na nekoy gnusen, mazen, mangalski ku4ek. Tolkova razli4ni temi sa zasegnati v metul muzikata i da vzemem gothic kulturata... Silnata, krasiva lubov, koqto su6testvuva dori sled smurtta naprimer, na koeto may nay- mn se kefa, vupreki 4e i depresarskite mi deystvat dobre, kakto i po- energi4nite i buntarski da gi nare4em. Nezapoznatite vuzpriemat metula kato: po- lekite stilove- samota, predatelstvo, jelanie za smurt, muka, tuga, stradanie i t.n. i po tejkite- 6te zakolq, 6ti izvadq 4ervata, 6e gi izpeka i 6ti gi dam da gi izqde6; 6ti napravq sataninsko proklqtie ili ne6to takova... A metula e toooolkova pove4e, no ne e za vseki, za tova se radvam, 4e ti ne go razbira6! Osven tva, da ti kaja- ne znae6 kuv mi e problema, 6ot problem az nqmam... Ti ima6 problem, 6ot slu6a6 boza, razredena s voda... Uhaaa, tva sus spagetite be6e unikalno hitro! Kak go izmisli, da ne si qla gudeli4kani domati na zakuska? Az pod 30 kg. silikon ne razbiram poddurjane, a ne6to mn grozno... Napravo e protivno da si nabluska6 silikon s goleminata na dvoyna vuzglavnica v ustata i da si misli6, 4e si hiper SEXY! Osven tova- 4ernoto (kosa, drehi, senki), cveta na no6tta, bqloto (koja), na lunata, i 4ervenoto (ustni), na kruvta... Tova za vampirite pozna, samo 4e kum tova se stremqt taka nare4enite "vampire goths". Ne vsi4ki, vupreki, 4e na men li4no mi haresva i ne namiram ni6to grozno... A i pri polojenie, 4e polagat cqlata tazi grija v grimove i t.n., izob6to ne vijdam ni6to nepoddurjano! Mnogo e krasivo, za6toto sa kato porcelanovi kukli, samo ne tolkova krehki, a to4no obratnoto... I nz za6to govorq za "tqh" v treto lice??? I posledno, kakto se kazva6e v Deadly Sinners: "Enemies of metal, your death is our reward!"Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Sinister_Doll, имаш една бира от мен!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Mama mu stara, tolkova se qdosah, 4e pak zabravih da si vlqza v profila! Tova gore bqh AZ!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Вие забелязвате ли, че почнахме вече едно и също да дъвчим? Всеки си слуша, каквото си му харесва, това е въпрос на вкус, не на умствен багаж! Един човек като е тъп, квото и да слуша ще си остане тъп и обратното, а това, че всички чалгари са тъпи си е лично ваше мнение, което повече от очевидно се разминава с реалността и незнам какво съм трънала да споря с вас, най-малкото, че съм имала много повече контакти с "чалгари" и аз самата съм такава. Жал ми е само за вас колко яко сте заблудени и как се мислите за нещо повече от другите, защото неее вие не слушате чалга, пък то това е голямо геройство и ви прави много умни, направо не сравними!![]()
П.С. Това, че твоите представи за красота, кукло, се разминават с нечии други не значи, че твоите са перфектните, сеш се? Същото важи и за предпочитания стил музика.
И на теб специално мога да ти кажа, че по мое мнение си малко психо, леко мръднала...![]()
Никой не казва че ако слушаш метъл или рок или класика или нещо друго освен чалга ще станеш акълия, обаче почти всички с изключение на чалгарите сме на мнение че чалгата ЗАТЪПЯВА![]()
![]()
Ти недей да говориш за "почти всички", защото мога да ти кажа, че до сега не съм срещала е такива хора като вас, които съдят за човека по музиката, която слуша и мога да ти кажа, че сме си правили яки купони заедно чалгари, пънкари, метъли, рапъри, мелези и т.н. и т.н. и никой няма нищо против чуждата музика, защото трябва да имаш поне малко акълец в главата да уважаваш чуждото мнение, чуждите предпочитания и т.н.Първоначално написано от DespaiR
И не да си мислите, че светът се върти около вас и винаги вие сте правите
Айде със здраве!
Мога да ти кажа една песен дето се свързва с политиката ако може така да се каже и не е чалга, а ти можеш ли да ми кажеш няква чалга дето има нещо общо с политиката или въобще няква чалга песен в която да не се пее за любов и купон????????
не, не ни прави чак толкова умни. но поне с няколко пункта по-интелигентни от други. говорим за музикална култура, не за знанията ни по математика или химия примерно.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
в музикално отношение чалгослушащите са пълна скръб. факт.
а за външния вид. той олицетворява вижданията и вкусовете на хората. някои селски и вулгарни, други не. сещаш се за кои говоря, нали?
И не се ли питаш що ние сме трима а ти си сама и никой не ти приглася???
Не е само тяПървоначално написано от PINK_4E
А това, че само тя пише толкова дълги постове - сигурен съм че и други споделят мнението и, но колкото надълго и нашироко да го изразят, няма да доведат до масови промени. Чалгарите винаги ще са на най-голяма почест от долу нагоре.
Лично аз слушам всякаква музика, включително и чалга. Просто зависи в какво настроение съм.
и по-добре, ако питаш мен. ако започнат да се обаждат такива като Сапфир, Пинк-4е или Напушен-Бухльо ... лелеПървоначално написано от DespaiR
![]()
момичето поне си прави труда да си защити "каузата". други интелектуалци просто ще ни напсуват на цветущ селски, щото само това знаят.
![]()
Първоначално написано от roko
Няма смисъл да се спори с вас...защо да пиша-не мога да се надприказвам с радиото.Малко изтъркан лаф стана тва във форума,но в този случай си е точно така...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел