.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Фен
    Град
    Вкъщи
    Не ве вие със сигурност имате мнение не се и съмнявам ама нямате речника да го изразите!

Цитирай Първоначално написано от DespaiR
    Бухала не слуша чалга е. Май
    мда, но много му знае устата за други стилове като метъл примерно
    пък и разликата между Рапон & Боб Рекърдс и Пайнер не е особено голяма.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    София
    Не ве вие със сигурност имате мнение не се и съмнявам ама нямате речника да го изразите!
    Имаме, въпроса е, че не си ти този пред който трябва да го доказваме.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да разбера защо тези,на които не им харесва тази музика винаги обиждат "чалгаджиите" и се мислят за най-умни и най-интелигентни.Все пак всеки има право на избор,нали?!
    A az moga li da popitam te za6to se obijdat "4algadjiite"? Az obijdam li se kato mi kajat metulka? Neee... Te... Po- to4no vie sami si znaete kolko e kofti taq muzika i vi e mn obidni4ko kato vi kajat GADEN 4ALGAAAR!!!
    Виж сега аз изобщо не се обиждам ако ме наречат "чалгаджиика".Някой по-горе вече обясни,който слуша чалга е чалгар,който слуша рап е рапър и тн.Но неприятно ми става,когато някой вземе да ме убеждава и да ми натяква,че чалгарите са прости,ограничени,глупави и всичко отрицателно,за което се сетиш! И парадоксът е в това,че във форума,хората,които не слушате фолк обиждате,тези,които слушат,без въобще да ги познавате!Вие сякаш разделяте потребителите на две категории: слушашти чалга тъпи и прости и анти чалгари изключително интелигентни,умни,образова ни.....
    tva e 6tot me nervite, be fuckani 4algar4eta! pisna mi da vi 4eta glupostite ve4e, ama mi se nabivate na o4i s prostotiite si! poznavam vi vsi4kite, 6ot ste stado ovce! ednakvi do mozuka na kostite si!
    Абе и ти ме нервиш,ама да съм тръгнала да те псувам и да те обиждам?!
    От мнението ти просто си личи колко си възпитан,интелигентен,възд ържан...Просто нямам думи... ...Познаваш ни всичките...Ти си много зле!!!!Как така ни познаваш всичките,бре?Ми то и аз мога да кажа така-познавам ви всичките метъли,рападжии...щото познавам един като вас,а вие всичките сте еднакви!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да разбера защо тези,на които не им харесва тази музика винаги обиждат "чалгаджиите" и се мислят за най-умни и най-интелигентни.Все пак всеки има право на избор,нали?!
    A az moga li da popitam te za6to se obijdat "4algadjiite"? Az obijdam li se kato mi kajat metulka? Neee... Te... Po- to4no vie sami si znaete kolko e kofti taq muzika i vi e mn obidni4ko kato vi kajat GADEN 4ALGAAAR!!!
    Виж сега аз изобщо не се обиждам ако ме наречат "чалгаджиика".Някой по-горе вече обясни,който слуша чалга е чалгар,който слуша рап е рапър и тн.Но неприятно ми става,когато някой вземе да ме убеждава и да ми натяква,че чалгарите са прости,ограничени,глупави и всичко отрицателно,за което се сетиш! И парадоксът е в това,че във форума,хората,които не слушате фолк обиждате,тези,които слушат,без въобще да ги познавате!Вие сякаш разделяте потребителите на две категории: слушашти чалга тъпи и прости и анти чалгари изключително интелигентни,умни,образова ни.....
    tva e 6tot me nervite, be fuckani 4algar4eta! pisna mi da vi 4eta glupostite ve4e, ama mi se nabivate na o4i s prostotiite si! poznavam vi vsi4kite, 6ot ste stado ovce! ednakvi do mozuka na kostite si!
    Абе и ти ме нервиш,ама да съм тръгнала да те псувам и да те обиждам?!
    От мнението ти просто си личи колко си възпитан,интелигентен,възд ържан...Просто нямам думи... ...Познаваш ни всичките...Ти си много зле!!!!Как така ни познаваш всичките,бре?Ми то и аз мога да кажа така-познавам ви всичките метъли,рападжии...щото познавам един като вас,а вие всичките сте еднакви!
    Za 3925- i put, 4algari gafni, az sum MOMI4E!!! Ebati kretenite! Mi da, ednakvi ste! I ti sa go dokazva6! Mislite, govorite, izglejdate, durjite se po ednakuv na4in!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Вие забелязвате ли, че почнахме вече едно и също да дъвчим? Всеки си слуша, каквото си му харесва, това е въпрос на вкус, не на умствен багаж! Един човек като е тъп, квото и да слуша ще си остане тъп и обратното, а това, че всички чалгари са тъпи си е лично ваше мнение, което повече от очевидно се разминава с реалността и незнам какво съм трънала да споря с вас, най-малкото, че съм имала много повече контакти с "чалгари" и аз самата съм такава. Жал ми е само за вас колко яко сте заблудени и как се мислите за нещо повече от другите, защото неее вие не слушате чалга, пък то това е голямо геройство и ви прави много умни, направо не сравними!

П.С. Това, че твоите представи за красота, кукло, се разминават с нечии други не значи, че твоите са перфектните, сеш се? Същото важи и за предпочитания стил музика.
    И на теб специално мога да ти кажа, че по мое мнение си малко психо, леко мръднала...
    Az ne vijdam da e o4evidno, ama kak da e, nali trqbva da napi6e6 ne6to vse pak... 6to si slojila 4algari v kaveta, moje bi ne ste?! Dam, az sum mn psiho i mn mrudnala... A ti si predskazuema i obiknovena, no nqkoi hora prosto imat nujda da sa 4ast ot stadoto, se6 se?

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от roko
    Имаме, въпроса е, че не си ти този пред който трябва да го доказваме.
    Пред президента ли ще го доказваш или пред министър председателя?? Можеш ако искаш да отидеш в народното събрание да водиш дискусия на тема " Тъпа ли е чалгата или да"

Град
    Хогуортс
    Знаеш ли колко ме бърка,че си момиче,бе краво смотана?!Аре като си момиче поне се дръж като дама,а не като някакъв разбеснял и озлобен пес...писна ми да ти чета идиотските мнения!Аре хубаво тъпи сме,ограничени сме,смотани сме,бавноразвиващи се сме,прости сме,гадни сме,гнусни сме.... Забравих ли нещо?Някой нещо да прибави!
    И ВСЕ ПАК СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС,ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАМЕ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ОТ ЗЛОБНИТЕ ВИ НАПАДКИ!!!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Пхахахаха ето първия човек който осъзна колко е тъп

Град
    Хогуортс
    Пхахахаха ето първия човек който осъзна колко е тъп
    Май ти си доста по-тъп,щом не осъзнаваш жестокия сърказам....

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    И после за мен пускат теми, че ми били кофти мненията Ефас ае да млъкнеш, А ?

Фен
    Град
    Вкъщи
    Не ма офца ти си мн тъпа щото ти "не осъзнаваш жестокия сърказъм" то даже не е сърказъм а гротеска ако знаеш кво значи тва Готвача не мога да млъкна щото изобщо не говоря

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ах, че остроумно Лапешка раута. Що ли се занимаам... Продължавайте си

Фен
    Град
    Вкъщи
    Не се занимавай ве някой да те е карал

Град
    Хогуортс
    Не ма офца ти си мн тъпа щото ти "не осъзнаваш жестокия сърказъм" то даже не е сърказъм а гротеска ако знаеш кво значи тва Готвача не мога да млъкна щото изобщо не говоря
    ХАХАХА Ти въобще знаеш ли к'во е гротеска,бе простак такъв?!Гротеска е изобразяване на лица и предмети в силно деформиран карикатурен вид,с цел засилване на отрицателните им черти.При гротеската най-често се използват елементи от животинския и растителния свят,както и от не живата природа.Пример:образът на чорбажди Нено и Неновица в I глава на понестта "Маминото детенце".
    Айде ако обичаш недей да спориш с мен точно за това,защото тази година кандидатствах и тия работи още си ги спомням твърде добре!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Не ма УФСЪ тоя който не е разбрал си ти щото даскалите ви го обясняват по-лесно само с примера от мамино детенце че на такива чалгари като вас няма да им стигне акъла без пример. Гротеска е висша степен на усмиване на нещо независимо дали е предмет

Супер фен
    Град
    Знаеш ли колко ме бърка,че си момиче,бе краво смотана?!Аре като си момиче поне се дръж като дама,а не като някакъв разбеснял и озлобен пес...писна ми да ти чета идиотските мнения!Аре хубаво тъпи сме,ограничени сме,смотани сме,бавноразвиващи се сме,прости сме,гадни сме,гнусни сме.... Забравих ли нещо?Някой нещо да прибави!
    И ВСЕ ПАК СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС,ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАМЕ СЕБЕ СИ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ОТ ЗЛОБНИТЕ ВИ НАПАДКИ!!!!!!!!!!!!!!!
    Boje, kak me zabavlqva6! Kat ti e pisnalo, re6enieto e edno i e prosti4ko (ne samo to...) Ne 4eti, be! Koy te kara? Mislq, 4e ne si propusnala, obhvana vsi4ko, no vse pak ako se setq, 6te ti kaja... Obe6tavam ve4e da se durja kato gospojica na mqsto

Мога да ти кажа една песен дето се свързва с политиката ако може така да се каже и не е чалга, а ти можеш ли да ми кажеш няква чалга дето има нещо общо с политиката или въобще няква чалга песен в която да не се пее за любов и купон????????
    За политика аз песни и не мисля, че ще са ми интересну.
    Иначе, да, мога да ти кажа песни, които не са свързани с любов, изневери, раздяли, купони и т.н. :
    Ивана - Ах, тези пари (наистина много смислена, макар и не чак толкова хубава като звучене, песен)
    + почти ВСИЧКИ кючеци.
    Сега се сещам за тази, но не е само тя, както сигурно можеш да се сетиш.
    И ми е много интересно ти като не искаш да ти се пее за любов и купони за какво искаш? Остава ли нещо друго?

За куклата как да не е очевидно, бе? Най ме дразни, че говорите наизуст и каквото си наумите - това трябва да е! Говорите без да се огледате на около...но няма какво повече да ви обяснявам! Казах мнението си! Не музиката е факторът, който определя дали е умен или тъп човекът и по същия начин не сте и вие хората, които го определят това нещо.

И искренно ви пожелавам...някой де да се омъжите/ожените за чалгар/ка.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Еми не че не искам да ми се пее за любов и купони напротив даже ми харесва обаче НЕ В ТОЯ ТЪП СТИЛ да в кючеците не се пее за любов щото са инструментал поне тия които аз съм чувал. Ти се сещаш само за една песен в която не се пее за обичайното аз мога да ти изредя над 10 без да си напрягам мозъка като тия 10 ще са от един изпълнител и от един албум

Не, това е песен в която не се пее за любов и купони, каквато искаше иначе знаш колко още мога да ти изредя?
    Ивана - Ние сме номер 1 (поздрав за всички чалгари, хахах ).
    Ивана - Нещо Нетипично
    Сашо Роман - Ой, Сашко
    Сашо Роман - Шампион
    Емилия - Хайде на купона
    И в тях няма нищо за любов, те са по-купонджийски такива. И между другото не всички кючеци са само инструментал Насти - Кючек Кербала; Насти - Въртерлежка; Дует Аполон - Бай Иван и т.н.

Мога да ти кажа една песен дето се свързва с политиката ако може така да се каже и не е чалга, а ти можеш ли да ми кажеш няква чалга дето има нещо общо с политиката или въобще няква чалга песен в която да не се пее за любов и купон????????
    За политика аз песни и не мисля, че ще са ми интересну.
    Иначе, да, мога да ти кажа песни, които не са свързани с любов, изневери, раздяли, купони и т.н. :
    Ивана - Ах, тези пари (наистина много смислена, макар и не чак толкова хубава като звучене, песен)
    + почти ВСИЧКИ кючеци.
    Сега се сещам за тази, но не е само тя, както сигурно можеш да се сетиш.
    И ми е много интересно ти като не искаш да ти се пее за любов и купони за какво искаш? Остава ли нещо друго?

За куклата как да не е очевидно, бе? Най ме дразни, че говорите наизуст и каквото си наумите - това трябва да е! Говорите без да се огледате на около...но няма какво повече да ви обяснявам! Казах мнението си! Не музиката е факторът, който определя дали е умен или тъп човекът и по същия начин не сте и вие хората, които го определят това нещо.

И искренно ви пожелавам...някой де да се омъжите/ожените за чалгар/ка.
    ахахахахах тфа за кючеците ме разбиииии
    къде си видяла кючек със смислен текст, бе? хахаха. даже като бях на село чух един кючек... хаха (не се изненадвайте, че помня целия припев, където и да минех се него пускаха

хайде върти како, хайде върти како
    хайде върти како, с теб е много яко
    хайде върти како, ето ти вагона
    хайде върти како, с тебе е купона
    ае кажи ми ти кфо смислено намери ф тфа, а?

Любовта е най-висшата степен на омразата

Кой е казал, че кючеците са със смислен текст? Казвам, че не се пее за любов. А иначе тази на Марко и Снежина, за която се сещаш е много добра хахаха.

ае не я знам на кой е
    ама точно там е работата- само за любов и изневяра се пее... или за КРАЙНООО безсмислени неща

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град

И искренно ви пожелавам...някой де да се омъжите/ожените за чалгар/ка. [/b]
    Hmmm, interesno mi e kak moje6 tolkova da govori6 (pi6e6) bez ni6to da kazva6? Oglejdam se i mi se drayfa, 6ot okolo men se vurti 4alga! Muzikata ne e faktorut, 4algaea E. Po- skoro bih se samoubila, no 10x za miloto pojelanie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си