Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
...I DA, po muzikata moje6 da poznae6 dali 4ovek se otli4ava s izklu4itelni umstveni ka4estva ili naprotiv... Az umen 4algar ne poznavam...S izvinenie kum friendovete mi.
Хахаха, ми да ти кажа честно аз лично не се възприемам като "тъпа чалгарка", ами напротив, и това не е само мое мнение. Ако се мислиш за прекалено умен и интелигентен, щом слушаш метъл мога да кажа само: много жалко за теб. Но ако НЕ слушането на чалга те кара да се чувстваш по-умен - продължавай, хаха. :P Аз лично мисля, че много други са нещата, които определят умствения багаж на човека.
И ми е много интересно какво ще рече "аз умен чалгар не познам"? За тебе какво значи УМЕН?
Taka...
1. az sum momi4e...
2. pod tup 4algar razbiram- vseki 4algar, 6ot s teq ograni4eni hora ne moje6 da si kaje6 dve dumi... sledovatelno umen (ako ne znae6) e 4ovek, s kogoto moje6 da ragovarq6 normalno. pone tova. e, ne tursq 4ovek, s kogoto da govorq za glada v treti svqt, globaknoto zatoplqne i terorizma, ama vse pak da otbiraha ot ne6to teq hora...
3. az sum umna (i skromna), ne 6toto slu6am metul, a prosto 6toto sum...
4. da i drugi ne6ta opredelqt umstveniq bagaj, no srega govorim za muzika, nali?
5. ti moje da ne se vuzpriema6 kato "tupa 4algarka", no na men mi trqbva6e da pro4eta 3 reda, za da te vuzprima kato takava...
6. iskreno se nadqvam nqkoy den da razbere6 kvo zna4i istinska muzika...