Обожавам хауса, техното, трибал хауса ( по които ме зариби LunaTriCk ), транс и всичко подобно на тези стилове музика.
От голяма степен е музиката за начина на обличане на хората, начина на мислене, но музика е само един от факторите има толкова много други неща. Няма значение каква музика слушаш, а какъв си. Моята най-най-най-добра приятелка слуша чалга, а аз съм върла фенка на хауса, но както аз уважавам препочитанията и така и тя уважава моите, което доказва, че хора с различни предпочитания могат да се разбират много добре. По-логиката на голяма част от тук тя е "тъпа", но за мен никога не е била няма и да бъде и не е само тя. В моя клас голяма част от съученичките ми слушат чалга, но са страшно пекани хора въпреки, че спадат в категорията "тъпи чалгарки". Просто трябва да уважаваме интересите на другите колкото и да не ни харесва. Музиката определя стила ни, но не и нас самите. Тоест тя не е главния фактор за изграждане на личноста тя само ни помага да намерим себе си в даден стил от музиката, но никога не може да бъде градивен фактор.