Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
...I DA, po muzikata moje6 da poznae6 dali 4ovek se otli4ava s izklu4itelni umstveni ka4estva ili naprotiv... Az umen 4algar ne poznavam...S izvinenie kum friendovete mi.
Хахаха, ми да ти кажа честно аз лично не се възприемам като "тъпа чалгарка", ами напротив, и това не е само мое мнение. Ако се мислиш за прекалено умен и интелигентен, щом слушаш метъл мога да кажа само: много жалко за теб. Но ако НЕ слушането на чалга те кара да се чувстваш по-умен - продължавай, хаха. :P Аз лично мисля, че много други са нещата, които определят умствения багаж на човека.
И ми е много интересно какво ще рече "аз умен чалгар не познам"? За тебе какво значи УМЕН?
Taka...
1. az sum momi4e...
2. pod tup 4algar razbiram- vseki 4algar, 6ot s teq ograni4eni hora ne moje6 da si kaje6 dve dumi... sledovatelno umen (ako ne znae6) e 4ovek, s kogoto moje6 da ragovarq6 normalno. pone tova. e, ne tursq 4ovek, s kogoto da govorq za glada v treti svqt, globaknoto zatoplqne i terorizma, ama vse pak da otbiraha ot ne6to teq hora...
3. az sum umna (i skromna), ne 6toto slu6am metul, a prosto 6toto sum...
4. da i drugi ne6ta opredelqt umstveniq bagaj, no srega govorim za muzika, nali?
5. ti moje da ne se vuzpriema6 kato "tupa 4algarka", no na men mi trqbva6e da pro4eta 3 reda, za da te vuzprima kato takava...
6. iskreno se nadqvam nqkoy den da razbere6 kvo zna4i istinska muzika...
1. Не съм гадателка
2. Това, че ТВОИТЕ приятели (или просто познати), които слушат чалга са "прости", далеч не значи, че всички са такива!
3. Скромна си най-вече хаха.
Тука сама си противоречиш, по ТВОЙТА логика и аз (не) съм умна, не защото слушам чалга, ами защото съм! От което следва, че предпочитаният стил музка, няма нищо общо с умствения багаж...хмммм...а ти май твърдеше обратното...та за последно?
4. Обединява се с 3
5. Въпрос на лично мнение, странно как си го изграждаш обаче само от няколко поста и без да ме познаваш.
6. Вече съм го разбрала и това, че моят избор не се припокрива с твоя, не значи, че именно моя е грешен, нали?

И запоследно толкова ли не разбирате, че предпочитаният стил музика е въпрос на личен избор, на вкус...какво общо имат те с умствения багаж, за бога?

П.С. И никога не съм се обиждала като ми кажат чалгарка, напротив кефя се, даже бих казала, че се гордея със себе си. А вие си живейте с ваще предрасъдъци, показвате само колко ограничени сте, нищо друго.
vsi4ko e strogo individualno... ne6to ne si me razbrala, sukrovi6te (ne, 4e se nadqvah)... ima edna i samo edna "muzika", koqto moje taka da ti zagladi mozu4eto, 4e da ti zaprili4a na qy4ice... i tva e maznata 4algiq. ti si ograni4eno su6testvo, za6toto q slu6a6, a az ne sum, za6toto ne q slu6am. i taka, ot tam natatuk kvo slu6am nqma zna4enie, dali 6te e metul, retro ili klasika- vse edno! stiga da ne e 4alga... ti ako si namira6 smisul v 4algata, slu6ay si q, a az kato q mrazq 6e si te psuvam, nali taka? az ne vijdam ni6to hubavo v tupi selqnki, bluskanui sus silikon da mi peqt za povurhnostni i tupi ne6ta... ako ima6 o6te vuprosi, zapovqdqy! i posledno, ne e nujno da si medium, za da se seti6, 4e ako nika na nqkogo sudurja dumata "doll", ili specialno za teb prevedeno- "kukla", tva 6te da e momi4e, osven ako ne sum pedal4e...