DespaiR, чета поста ти и се радвам...Ще ти кажа пък аз едно друго нещо - в моя клас е точно обратното, чалгарите може да сме 5-6, но сме винаги с най-високите оценки! Има и един, където си пада по метъла и един "мелез", които също са добре с оценките, а другите са пълна скръб!
И също така това, че мене ме кефят "Повърхностни текстове, в които се пее едно и също, не значи, че съм тъпа? Аз мога да кажа същото за метъла например...как можеш да седиш и да се кефиш на нещо, което просто ти изпилва мозъка, на нещо, което не е музика, ами ДРЪНЧЕНЕ (и другото, което е - в повечето песни си се пее за любов, наркотици, приятели и т.н. и това, че са ти на английски и не ги разбираш, не значи, че те пеят за нещо по-различно, може ли да попитам въобще за какво?).Техното съшо не одобрявам, на него единственото, което можеш е да седиш и да се клатиш. Рапът - седиш като маймуна и извършваш странни жестове с ръце, а пък и да не говорим за просташките текстове.
И вземи не ми обяснявай тъпа ли съм или не съм, защото най-малкото което е - не ме познаваш!

Sinister_Doll, ограничени са всички, които не възприемат чуждото мнение и тези, които си позволяват да делят хората на слушащи чалга (тъпи) и слушащи всичко останало (умни). Това ако не е ограниченост незнам и аз какво ще да е?! Ще ти кажа какъв ти е проблема на теб и на другите като теб - с твърде ограничен мироглед сте! Ами що не започнем да делим и хората на обичащи спагети (умни) и не обичащи спагети (тъпи), а?
И за "селянките наблъскани със силикон" - аз гледам ги или ги слушам? Говорим въобще за музика. И не мога да разбера какво против имаш една жена да се поддържа? Аз същото мога да кажа и за метълите - черни дрехи, черен грим, черен лак, толкова невзрачни...абе, с една дума като вампири.
И въобще не съм ти гледала ника, много добре знам какво значи doll и на английски няма нужда да ме учиш.