Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Цитирай Първоначално написано от DespaiR
Мога да ти кажа една песен дето се свързва с политиката ако може така да се каже и не е чалга, а ти можеш ли да ми кажеш няква чалга дето има нещо общо с политиката или въобще няква чалга песен в която да не се пее за любов и купон????????
За политика аз песни и не мисля, че ще са ми интересну.
Иначе, да, мога да ти кажа песни, които не са свързани с любов, изневери, раздяли, купони и т.н. :
Ивана - Ах, тези пари (наистина много смислена, макар и не чак толкова хубава като звучене, песен)
+ почти ВСИЧКИ кючеци.
Сега се сещам за тази, но не е само тя, както сигурно можеш да се сетиш.
И ми е много интересно ти като не искаш да ти се пее за любов и купони за какво искаш? Остава ли нещо друго?

За куклата как да не е очевидно, бе? Най ме дразни, че говорите наизуст и каквото си наумите - това трябва да е! Говорите без да се огледате на около...но няма какво повече да ви обяснявам! Казах мнението си! Не музиката е факторът, който определя дали е умен или тъп човекът и по същия начин не сте и вие хората, които го определят това нещо.

И искренно ви пожелавам...някой де да се омъжите/ожените за чалгар/ка.
ахахахахах тфа за кючеците ме разбиииии
къде си видяла кючек със смислен текст, бе? хахаха. даже като бях на село чух един кючек... хаха (не се изненадвайте, че помня целия припев, където и да минех се него пускаха

хайде върти како, хайде върти како
хайде върти како, с теб е много яко
хайде върти како, ето ти вагона
хайде върти како, с тебе е купона
ае кажи ми ти кфо смислено намери ф тфа, а?