- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите родители пушат ли?
i maika mi i ba6ta mi pu6at i ve4e dori ne mi pravi vpe4etlenie
Имам алергия от ароматизатори...пишеци и такива лайна така че когато пофят пред мене късам цигарите, напрао зеам кашона с цигаретите и през терасата макар че са доста скъпички както и да е...
Постоянно поффф![]()
Просто цигарите ги мразя, шибана работа без никва полза
Дааам и двамата ми родители,и голямата ми сестра че и АЗ![]()
da,az li4no mn mn mrazq dima ot cigarite,osobeno kogato na6te pu6at!zatva vinagi se mestq v druga staq,a kogato sme na restorant i te zapalqt cigarite si to4no sre6tu mene,prosto ne izdurzam![]()
![]()
![]()
![]()
No comment about my life,it's FUCKED
Ot nashte nikoi ne pushi...napravo shapka im svalqm na tezi hora...A az estestveno sashto nqma da predam fronta!Ne che ne sam probvala de...
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
I maika mi i ba6ta mi pu6at.Maika mi predi vreme gi be6e otkazvala na nqkolko pati oba4e posle pak po4va6e i sega mai otnovo ima namerenie da gi spira ta nz.
I have two eyes to see you.I have two hands to touch you.I have two lips to kiss you but I have one heart to LOVE YOU!!!
V ky6ti i az i mama i tati pu6im .. kfo da se prai sviknala sym xixix :} ama nqkoi pyt naistina kato vleze6 v hola i nqkfo super zadimeno i o4ite ti se nasylzqvat ..
PraVete LuBov, a Ne VoiNa!!!
ot na6ite i ot rodninite mi nikoi ne pu6i i smiatam da prodalja tradiciata![]()
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i
I dvamata........i brat mi sa6to....a be az sam si v semeistvo pusha4i....![]()
![]()
:P MOITE RODITELI PUSHAT PO DVE,TRI KOTII NA DEN.I ZATOVA 4E SAM IM DUSHTERI VZIMAM PRIMER OT TQX.
Ами да майка ми пуши много,а баща ми все по рядко...![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мен и двамата. Даже съм си крадвала цигарки от тях![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
- Да,баща ми пуши.
ХА след 14 години пушене най-накрая им дойде ума в главата ( е и аз помогнах, като постоянно има криех или късах цигарите, а заради това колко бой и наказания съм яла..и все пак мисията беше успешна)...вече 3 години не пушат:>>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
DA PUSHAT I DVAMATA![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ам дам пушат и то и двамата.И бих казала прекалено ама....
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
NE PUSHATMnogo se radvam-bashta mi samo puri pu6i
i dvamata pu6at,ma kvo da napraa![]()
И майка ми,и баща ми ,и Брат ми пушат.И аз от време на време...и за това не се дразня когато те пушат![]()
Само майка ми пуши. Много мразя миризмата на цигарите и се дразня. Баща ми за щастие не пуши.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
maika mi sprq da pushi predi nqkolko godini no predi tova redovno si puseshe po edna kutiq na den. obache ima mnogo silna volq i sega se kara neprekusnato ba brat mi i bashta mi zashtoto pushat. i az prepalvam ama se pazq ot nashite zashtoto ako me hvanat stava losho. inache brat mi me znae i daje mi dava ot vreme na vreme po nqkoq cigara :P
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
mi tatko gi otakaza ve4e ot nqkolko godini mn rqdko pali ei tai za kef xaxax a maika ve4e po4va da gi spira s kafeto si pushi 1na cigara i tai...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Майка ми пуши,а баща ми не,обаче те са разделини и аз живея само с майка ми..така,че...къща на пушачи![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!