- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите родители пушат ли?
Моите-да,и двамата!Е,те не пушат по много де,само с кафенцето или когато са нервни.Ама все пак мен тва адски много ме дразни,просто мразя,когато гледам някой готин филм и те дойдат и започнат да пушат...Искам или не се премствам в друга стая!А вие дразните ли се,когато вашите родители започнат да пушат?
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ами само мама пуши и то само когато нещо е ядосана или нервна.иначе и мен доста ме дразни ако трябва да дишам в някакав облак от дим.особено като се събираме с приятелите ми.повечето от тях пушат и не е особено приятно ако на масата ти си единственият,който не пуши.
Татко не пуши,за което много се радвам.А майка за мен е истинска пушачка.Беше ги спряла по време на бременността,ама сега пак почна.Знае че мразя цигарения дим и въпреки това пуши пред мен,много се дразня и стават големи скандали на тая тема,ама не мога да я променя.![]()
П.П.Тя още кърми малкия и си пуши,дано не е е опасно за бебето поне.![]()
Emi predi i dvamata sa pushili no ve4e ot 12 godini bashta mi ne pushi.Nqmame problemi s cigarite tai kato mama si ima mqsto kadeto da pushi.Pushi si samo v kuhnqta i na terasata shtoto ostanalite 3ma ne ponasqme dima.Prosto e gadno kat vlezesh v staqta da ti mirishe na cigari i tq se saobrazqva s tova za koeto se radvame vsi4ki.I taka sme si razreshili problemite ot toq sort![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Аз нямам пушешти родители (да не говоря ,че нямам даже и роднини).. е само сестра ми де...
ни това не ми е проблем..нямам нищо на против
Преди около 10години и двамата пушеха. Баща ми беше много сериозен пушач - почти един стек на ден! Но с времето помъдря и ги отказа, защото има много здрава воля. А майка ми още не може да ги откаже. Най ме дразни, когато започне да пуши в колата, защото всичко отина към мен и ми става лошо. Днес за пореден път й "скръцнах" със зъби, ама... След като цигарите са по-силни от волята й...
"Hominem te esse memento"
samo maika mi![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
nikoi ne pushi v nas![]()
Keep smilin'
Тати повече от комин...поне са леки деба...а майка мнооооооооооооого по-малко,ама пуши
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Баща ми НЕ пуши а и майка ми ги отказа от 1.януари 2005За което съм и много благодарна :P
Майка ми никога не е пушила, а баща ми до преди 2 години беше страстен пушач. 2 кутии на ден най-малко. Но се разболя от бронхит и доктора му каза - или цигарите, или проблеми със сърцето и дробовете... И той милия нали беше лежал в болницата, където оперират от рак на дробовете и наплашен... и спря.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
i mama i tate i kaka pu6at i mislq 4e nqmat pravo da se karat ako i az propu6a(kakto i napravih),za6toto cql jivot gledam dimq6ti fasove...ni6to 4udno.....
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
I dvamata pu6eha no maika mi gi otkaza i mnogo se radvam ba6ta mi vse o6te pu6i po kutiq na den mnogo mu se draznq ama qvno ne moje da gi spre![]()
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
За мое огромно съжаление и двамата пушат,ама баща ми повече!Много ме е яд като го гледам и колко ли не съм му повтарялла да ги спре,ама не става!![]()
ммм Майка ми пуши...Баба ми пуши...сички пушат освен Баща ми...той ги спря..за разлика от мен![]()
Badi GaD za ne te e qD
ne se drazniq shoto i az pusha s tqh![]()
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
i pri men i dvamata pu6at, ama znaqt 4e mi e nepriqtno i pred men ne pu6at.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Баща ми само пуши. Не ме дразни, когато запали цигара, защото съм свикнала, а и аз самата пуша. Тъпо ми стана, когато нашите разбраха за това, защото бяха много разочаровани от мен. Сега се опитвам да ги откажа, но не е никак лесно.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ba6ta mi pu6i po 1 kutia na den, a maika mi mnogo rqdko... sigurno po 1 cigara na sedmica![]()
И двамата пушат и това много ме дразни, но нма какво да сторя. Просто го правят! А аз съм се зарекла никога да ни запаля, ама ще видим дали ще удържа фронтаВсъщност като бях на 3-4 години баща ми ми напъха една цигара в устата, щото само ги късах, съответно се задавих и това беше. И оттогава... Каква памет само, а!
![]()
ami da pu6at.i mislq 4e tva si e za tqh.v smisal...iaz pu6ai ne mislq 4e sam 4oveka koito trqbva da gi sydi![]()
blqblq...