.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Na6ite puk ne pu6at...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    никой от семейството или роднините, които познавам, не пуши
    само аз съм такава издънка
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Мдамз... И двамата пушат.

Майка ми пуши от 1 година и още не се е научила че не трябва да лапа целия филтър на цигарите. Това адски много ме дразни и непрекъсното й го напомням!

Баща ми пуши от казармата. Ма той няма такива тъпи изцепки като майка ми.

Повече от фен
    И двамата пушат и аз съм станала някав пасивен пушач вече. Гадно е, ама кво да се прай. Иначе не мисля да пропушвам ..

Голям фен
    Град
    sofia
    i moite pu6at daje tate pu6i po 2 kutii za 1 den a i az ve4e sum si pasivna pu6a4ka

D & G ;)
    Guest
    NEEEE!,no zasmetka na tova az kompensiram i za dvamata i tui kato ne sa pu6aci nz kfo 6e stane kato nau4at za lubimata s i du6terq

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Баща ми пуши увасно много, добре, че не живее с нас, че да ме е отровил до сега.
    Майка ми пуши по една кутия на 2-3 седмици...Представете си каква пушачка е ^^
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Само майка ми пуши.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ami ot sem.mi samo mama i to 1 cigata na sedmica

v nas mama pushi,ama dobre 4e ne pushi vutre v staite 4e izdivqvam,pushi samo na terasata

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Голям фен
    Мама не пуши
    Но баща ми...
    Пуши УЖАСН0 много,но нЕ вкъщи!
    С майка ми сме големи непушачки и не му позволяваме да пуши вкъщи.Затова пуши само наоткрито
    Ако намеря вкъщи цигари ги късам,хвърлям ги в тоалетната..
    Напоследък ми се струва,че пуши в офиса,даже в колата
    Отвратително е,чудя се как някои от вас издържат да им пушат под носа.Аз дори когато съм навън си търся правата -от къв зор ще се тровя заради някъв си.Доста пъти съм правила скандали заради това..Последния път 1 познат се опита да си запали цигарата пред мен и една фр(също голяма антипушачка) и му хвърлих цигарите в боклука,а тя му я взе от устата и му я скъса ,ама тва е друг въпрос
    А колко мразя тъпите таксиджии-пушачи да ми се правят на интересни и да си палят цигарите в колата...направооо

Град
    na lunata....
    Оф пушат маймуните като комииииииин колко пъти сме се карали и съм им казвала аиде стига бееее и те пак си пушат. те толкова години не са ги спряли та сега заради мен ли Много са зле ама кво да ги правя родители

Само баща ми а майка ми много рядко, само по празниците по 2-3 цигари..
    И баба и дядо пушат, и сестра ми.....

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Само баща ми...
    И в нас е така...е и аз де
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Повече от фен
    Град
    sofia
    И в нас само баща ми пуши. Много е гадно не искам и аз да стана гадна смърдяща и сбръчкана пушачка. Дано и на вас не ви се наложи...

Re: Вашите родители пушат ли?

Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Моите-да,и двамата!Е,те не пушат по много де,само с кафенцето или когато са нервни.Ама все пак мен тва адски много ме дразни,просто мразя,когато гледам някой готин филм и те дойдат и започнат да пушат...Искам или не се премствам в друга стая! А вие дразните ли се,когато вашите родители започнат да пушат?
    и двамата безкрайно много ме дразнат идва ми да им завра цигарите в Г**А !!! Тия искат да ме закопат или ако не тва поне да ми влошат здравето

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не... което ми създаваше проблеми в миналото - лесно ме подушваха когато бях пушил.

oh brat4e ide mi da vi izdu6a si4kite-"iskat da me zakopaqt...","6te im navra cigarata v G**a",a kat sedite v kafeto i daje prez 1000 masi se use6ta dima vie ne stavate nali?mi az pak ne obi4am tiq bestinitata i zaio baioto,am ne sam tragnala da go raga v ni4ii zadnik.i ne mi kazvaite 4e ne e sa6toto,6tot te sa full s konservanti i sqkvi bokluci.
    Pu6a4ite ne sa 4umavi i se drajte malko po tolerantno.Kakto nepu6a4ite se 4uvstvat diskriminirani taka i az kato pu6a4 si tarsq pravata-nali imam pravoto na svoboden izbor-izbrah da pu6a,i imam pravoto da pokazvam svoqta svoboda stiga da ne naru6ava svobodata an drugiq,a az kat seda i si 4ada na drugata masa v kafeto sa6to si pla6tam za udovolstvieto,tai 4e nqma6 pravo da mi bi4i6 stoiki za tva.
    Aide i vie daite po tolerantno!

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си