- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите родители пушат ли?
никой от семейството или роднините, които познавам, не пуши
само аз съм такава издънка![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мдамз... И двамата пушат.
Майка ми пуши от 1 година и още не се е научила че не трябва да лапа целия филтър на цигарите. Това адски много ме дразни и непрекъсното й го напомням!
Баща ми пуши от казармата. Ма той няма такива тъпи изцепки като майка ми.
И двамата пушат и аз съм станала някав пасивен пушач вече. Гадно е, ама кво да се прай. Иначе не мисля да пропушвам ..![]()
i moite pu6at daje tate pu6i po 2 kutii za 1 den![]()
a i az ve4e sum si pasivna pu6a4ka
![]()
![]()
NEEEE!,no zasmetka na tova az kompensiram i za dvamatai tui kato ne sa pu6aci nz kfo 6e stane kato nau4at za lubimata s i du6terq
![]()
Баща ми пуши увасно много, добре, че не живее с нас, че да ме е отровил до сега.
Майка ми пуши по една кутия на 2-3 седмици...Представете си каква пушачка е ^^
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Само майка ми пуши.![]()
ami ot sem.mi samo mama i to 1 cigata na sedmica
Мама не пуши
Но баща ми...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пуши УЖАСН0 много,но нЕ вкъщи!
С майка ми сме големи непушачки и не му позволяваме да пуши вкъщи.Затова пуши само наоткрито![]()
Ако намеря вкъщи цигари ги късам,хвърлям ги в тоалетната..
Напоследък ми се струва,че пуши в офиса,даже в колата![]()
Отвратително е,чудя се как някои от вас издържат да им пушат под носа.Аз дори когато съм навън си търся правата -от къв зор ще се тровя заради някъв си.Доста пъти съм правила скандали заради това..Последния път 1 познат се опита да си запали цигарата пред мен и една фр(също голяма антипушачка) и му хвърлих цигарите в боклука,а тя му я взе от устата и му я скъса ,ама тва е друг въпрос![]()
А колко мразя тъпите таксиджии-пушачи да ми се правят на интересни и да си палят цигарите в колата...направооо![]()
![]()
![]()
Само баща миа майка ми много рядко, само по празниците по 2-3 цигари..
И баба и дядо пушат, и сестра ми.....![]()
И в нас е така...е и аз деПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
И в нас само баща ми пуши. Много е гадно не искам и аз да стана гадна смърдяща и сбръчкана пушачка. Дано и на вас не ви се наложи...
и дваматаПървоначално написано от DeSiTo0o
безкрайно много ме дразнат идва ми да им завра цигарите в Г**А !!! Тия искат да ме закопат или ако не тва поне да ми влошат здравето
![]()
не... което ми създаваше проблеми в миналото - лесно ме подушваха когато бях пушил.
oh brat4e ide mi da vi izdu6a si4kite-"iskat da me zakopaqt...","6te im navra cigarata v G**a",a kat sedite v kafeto i daje prez 1000 masi se use6ta dima vie ne stavate nali?mi az pak ne obi4am tiq bestinitata i zaio baioto,am ne sam tragnala da go raga v ni4ii zadnik.i ne mi kazvaite 4e ne e sa6toto,6tot te sa full s konservanti i sqkvi bokluci.
Pu6a4ite ne sa 4umavi i se drajte malko po tolerantno.Kakto nepu6a4ite se 4uvstvat diskriminirani taka i az kato pu6a4 si tarsq pravata-nali imam pravoto na svoboden izbor-izbrah da pu6a,i imam pravoto da pokazvam svoqta svoboda stiga da ne naru6ava svobodata an drugiq,a az kat seda i si 4ada na drugata masa v kafeto sa6to si pla6tam za udovolstvieto,tai 4e nqma6 pravo da mi bi4i6 stoiki za tva.
Aide i vie daite po tolerantno!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!