.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    гост от далече
    Guest

???

17 годишно момче с 1500 лева в брой не бих го нарекъл бедно. Пич за 1500 лева можеш да си купиш предостатъчно дрехи. Ще имаш и за кафета и за дискотеки и за всичко. Ти 10 000 лева ли чакаш да спестиш, за да кажеш, че не си беден?

Kill Zone го каза правилно. те тука всички те съжеляват, колко си бил зле и т.н. сал дет и те са ей такива дет ща съжеляват за пред форума. абе човек. човек има за кво да те упрекне, сигурно просто те е срам да замеш да заговориш някой. ще свикнеш. почни да заговаяш хората занай-обикновени неща. да речем питай съученик за нещо свързано с даскало. преди това обаче знай, че човек може да ти се възхищава - за тва че си изкарваш хляда, че мойш да пестиш и т.н. за всичко онова, което мислиш и знайш че си постигнал. и като заговориш някой го гледай в очите, мисли а тва коет си напраил вече и т.н. да не земеш да си гледаш обувките ида мънкаш нещо на носа си. гледай събеседника си в очите и говори силно и ясно със самочувствие. така ше свикнеш. и като се научиш на тва заговаряй и момичета. и така. останалото го имаш. а квот нямаш шъ дойде. от личен опит го потвърждавам, щот и на мен тка ми са смяха а ся свободно се шегувам с целия клас и като видя момиче, да кажем на спирката, смея да я заговоря без притеснение. горе-долу тва е. успех
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: ???

Цитирай Първоначално написано от гост от далече
    17 годишно момче с 1500 лева в брой не бих го нарекъл бедно. Пич за 1500 лева можеш да си купиш предостатъчно дрехи. Ще имаш и за кафета и за дискотеки и за всичко. Ти 10 000 лева ли чакаш да спестиш, за да кажеш, че не си беден?
    прекалено елементарно мислене имаш.Не си повече от 14 години.И какво акто има?Да ги пръсне?Дрехи,дисктоеки,каф та...за 1-2 месеца ги няма ези пари...и после?После накаде?Пак до под кривата круша.Трябва малко повече д амислите върху нещата.Интересно,защо не спомена...ще имаш за ХРАНА,ще имаш за УЧЕБНИЦИ и бла бл абла....дискотеките ли ви градят живота или кафетата...и след това някое 13-16 годишно лайнарче ще седне и ще започне да убеснява,че знае нещо за живота и че няма какво да го уплаши.Повечето от вас немгоат и гъзът да си избършат без мама и тате.Това момче може да има проблеми но поне има мозък и ако седне и малко се понапъне и се поизпоти повечко ще постигне много повече отколкото "дискотеките" и "кафетата" ще постигнат.

R`n`B_Fenka
    Guest
    az sym napylno saglasna s Kill Zone

Град
    Toaletnata 4iniq na "BG ARMIQ"
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Това е ужасно!
    И все пак радвай се на това, което имаш (дори и да е малко), защото някои и това нямат...
    Виж, това, че си "беден" (по твое мнение), в никакъв случай не знаи, че си по-малко от другите! Според мен, част от отношението на съучениците ти се дължи и на това какво впечатление правиш ти, имам предвид, че ти сам се комплексираш, сам наблягаш на това, сам се определяш като "грозен и беден"...Просто трябва да имаш малко повече самочувствие (колкото и да ти е трудно) и да не им позволяваш да те "мачкат".
    Другото, което е - наблегни на ученето, учи сериозно и може и да станеш някой ден адвокат, депутат или пък президент, кой знае? Докато същите тези мамини синчета, които са ти се подигравали, чистят улиците, защото няма вечно да живет от парите на мама и тати, а пък и с тези кафета, дискотеки, момичета и т.н. не им остава мн. време да учат и ги прави малко или много мързеливи за работа.
    Жалко е, че толкова от рано трябва да се сбъслкваш с някои трудности на живота, които не всички ги изпитват, но това е...съдба.
    Tva e mnogo gadna situaziq!mnogo otdavna i na men mi se e slu4valo ne6to podobno!no neinoto mislene e malko naivno!malko e kusno da po4ne da si nalqga zadnika s u4ene za da stane-deputat i t.n!ako bqh na tvoe mqsto bih napravil slednoto:
    -proveri dali si goden za voenna slujba!
    -zapishi se da sluji6
    -tam ima6 i stipendiq,nau4avat te na gadnoto v jivota i t.n(predpolagam znae6 kakvo zna4i gadnoto v jivota )
    Vampires casts no reflection because their images are affront God.

-----StefanoS----

Град
    Toaletnata 4iniq na "BG ARMIQ"
    kill e apsolutno prav!toi ima mozyk!makar da sum na 14 i tuk mojebi puskam tupi post-ove,imam misleneto na malko po-golqm 4ovek!no ne sum suglasen s 1 kill!ne vsi4ki ne mogat da si izbur6at zadnika bez mama i tate!no si prav 4e 14-16 godi6nite(mojebi i az sum malko takuv)mislqt 4e vsi4ko mogat da postignat bez pomo6t i 4e sa videli vsi4ko v jivota!a tozi pi4 ne e ot tupite i spored men e sposoben da se opravi stiga da si izbie samonatqkva6toto mislene!4ove4e da ne ti puka kakvo mislqt razni tupi p*tki ili 6ibani nasrani bogata64eta!Ti ne jivee6 zzaradi tqh a zaradi sebe si!!!!!!
    Vampires casts no reflection because their images are affront God.

-----StefanoS----

i na6te karat lada, ama tq ve4e ne ba4ka
    az da ne bi da imam pari??? stiga gluposti. kato nqma6 pari, nqma6 priateli ot k1de na k1de??? nai gotinoto momi4e ot klasa e bez edna stotinka, s1s sk1sani i mr1sni drehi, turkinqq groznovata e i jivee v getoto na varna. vsi4ki mnogo q obi4ame i i pomagame s kakvoto mojem
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

meri18
    Guest
    iskrenno sajelqvam za polojenieto ti !nadqvam se da se opravi6 skoro

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си