- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moqta tyjna istoriq
17 годишно момче с 1500 лева в брой не бих го нарекъл бедно. Пич за 1500 лева можеш да си купиш предостатъчно дрехи. Ще имаш и за кафета и за дискотеки и за всичко. Ти 10 000 лева ли чакаш да спестиш, за да кажеш, че не си беден?
Kill Zone го каза правилно. те тука всички те съжеляват, колко си бил зле и т.н. сал дет и те са ей такива дет ща съжеляват за пред форума. абе човек. човек има за кво да те упрекне, сигурно просто те е срам да замеш да заговориш някой. ще свикнеш. почни да заговаяш хората занай-обикновени неща. да речем питай съученик за нещо свързано с даскало. преди това обаче знай, че човек може да ти се възхищава - за тва че си изкарваш хляда, че мойш да пестиш и т.н. за всичко онова, което мислиш и знайш че си постигнал. и като заговориш някой го гледай в очите, мисли а тва коет си напраил вече и т.н. да не земеш да си гледаш обувките ида мънкаш нещо на носа си. гледай събеседника си в очите и говори силно и ясно със самочувствие. така ше свикнеш. и като се научиш на тва заговаряй и момичета. и така. останалото го имаш. а квот нямаш шъ дойде. от личен опит го потвърждавам, щот и на мен тка ми са смяха а ся свободно се шегувам с целия клас и като видя момиче, да кажем на спирката, смея да я заговоря без притеснение. горе-долу тва е. успех
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
прекалено елементарно мислене имаш.Не си повече от 14 години.И какво акто има?Да ги пръсне?Дрехи,дисктоеки,каф та...за 1-2 месеца ги няма ези пари...и после?После накаде?Пак до под кривата круша.Трябва малко повече д амислите върху нещата.Интересно,защо не спомена...ще имаш за ХРАНА,ще имаш за УЧЕБНИЦИ и бла бл абла....дискотеките ли ви градят живота или кафетата...и след това някое 13-16 годишно лайнарче ще седне и ще започне да убеснява,че знае нещо за живота и че няма какво да го уплаши.Повечето от вас немгоат и гъзът да си избършат без мама и тате.Това момче може да има проблеми но поне има мозък и ако седне и малко се понапъне и се поизпоти повечко ще постигне много повече отколкото "дискотеките" и "кафетата" ще постигнат.Първоначално написано от гост от далече
az sym napylno saglasna s Kill Zone![]()
Tva e mnogo gadna situaziq!mnogo otdavna i na men mi se e slu4valo ne6to podobno!no neinoto mislene e malko naivno!malko e kusno da po4ne da si nalqga zadnika s u4ene za da stane-deputat i t.n!ako bqh na tvoe mqsto bih napravil slednoto:Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
-proveri dali si goden za voenna slujba!
-zapishi se da sluji6
-tam ima6 i stipendiq,nau4avat te na gadnoto v jivota i t.n(predpolagam znae6 kakvo zna4i gadnoto v jivota)
Vampires casts no reflection because their images are affront God.
-----StefanoS----
kill e apsolutno prav!toi ima mozyk!makar da sum na 14 i tuk mojebi puskam tupi post-ove,imam misleneto na malko po-golqm 4ovek!no ne sum suglasen s 1 kill!ne vsi4ki ne mogat da si izbur6at zadnika bez mama i tate!no si prav 4e 14-16 godi6nite(mojebi i az sum malko takuv)mislqt 4e vsi4ko mogat da postignat bez pomo6t i 4e sa videli vsi4ko v jivota!a tozi pi4 ne e ot tupite i spored men e sposoben da se opravi stiga da si izbie samonatqkva6toto mislene!4ove4e da ne ti puka kakvo mislqt razni tupi p*tki ili 6ibani nasrani bogata64eta!Ti ne jivee6 zzaradi tqh a zaradi sebe si!!!!!!
Vampires casts no reflection because their images are affront God.
-----StefanoS----
i na6te karat lada, ama tq ve4e ne ba4ka![]()
az da ne bi da imam pari??? stiga gluposti. kato nqma6 pari, nqma6 priateli ot k1de na k1de??? nai gotinoto momi4e ot klasa e bez edna stotinka, s1s sk1sani i mr1sni drehi, turkinqq groznovata e i jivee v getoto na varna. vsi4ki mnogo q obi4ame i i pomagame s kakvoto mojem![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
iskrenno sajelqvam za polojenieto ti !nadqvam se da se opravi6 skoro