Vijte hora neznam zakade mi e temata,no q puskam tuka i molq moderatorite da ne q mestqt!
Az sam mom4e na 17 god.No prosto ne sam kato dr tiineijari!Dosega ne sym izlizal s momi4e ,nqmam nikvi priqteli a i sym mn beden.Vsi4ki v daskalo me ebavat 4e sym beden 4e nqmam debeli zlatni ili srebyrni lanci kato tqh.Na roditelskata sre6ta ba6ta mi doide s ladata,a na po-bogatite deca roditelite idvaha sys zapadni koli.Sled tova nikoe momi4e i mom4e ne me iska6e za priqtel i vs mi se podigravaha.
Az postoqnno sym s ba6ta mi da mu pomagam v stroitelstvoto i tuk -tam pripe4elvam nqkoi lev.Za vsi4kite mi 3 god rabota sym sabral blizo 1500 leva.
Me4tata mi e da si imam momi4e s koeto da se obi4ame
i s tezi pari da si kupq kola i da q si se vozime iz bulgaria[sigurno vi zvu4i typo no za mene ne e!].Na6te 4esto se karat za glupavi ne6ta-vse 4e nqma pari i t.n. Vinagi kogato sym s ba6ta mi i rabotim se se6tam kak v tozi moment dr mom4eta sa navun po kafeta,diskoteki,s priqtelkite si -a az se 4udq kakvo da qm!Mislq da po4na da krada no prosto ne sym takav 4ovek a i samo 6te vlo6a polojenieto.Vinagi kogato govorq s momi4e si predstavqm kak tq vijda edin beden grozen i jalak bednqk(
Mnogo 6te sym blagodaren na tezi koito mi pro4etyt istotiqta[znam 4e stana dylgo]