Първоначално написано от
Kill Zone
Дете до дете...всички му разправяте за самучуствие,за гордост да не се предава д ане скланя глава...от къд емислите,че се е комплексирал?Ами колкото и убиждащо да звучи от мърли и нещасници.Защо ли...ами сега някой предполагам ще се направи на самарянин и ще каже "аз не съм такъв" .Да бе...по кафета,дискотеки,училища,к пони,сабирания и други да сте видели някоя момиче или момче да обръща внимание на идивид с неговото описание?Всички ВЕЛИКИ самарянки стоят и обръщат внимание на "пичовете"(за предпочитане келешите)които се имат за много и непрекъснато дрънкат глупости.На всякаде е така даже и в класът му.Я се сетете и вие които сте толквоа благородни и добродушни колко пъти сте се подиграли на подобен човек,колко пъти някой като е пуснал някоя ебавка сте се изхилили,колко такива сте подминали и не сте им убърнали внимание,колко ст еунижили и на колко сет дарили презрителният си поглед.Предполагам,че пак ще се намеря някой да каже "тва не съм го правил/а" е няма такова създание.Та ми е интересно от къде да му доиде самучуствието?А?
Ами пич светът в момента е такъв.Ще те мачкат и ще те унижават просто защото са едни малки кретенчета.Свикнали са,че мама и тате дават и гледат и ох къв кеф.Не се замислят за много неща и затова не им пука.Единственият начин да преодолееш нещо подобно е да се докажеш.Просто намери начин да се докажеш и да покажеш,че не си боклукът за който те мислят.Начин незнам немога да ти кажа,няма да стане и с подмазване.За да те признаят трябва да намериш начин да им покажеш,че си нещо повече от това за което те те мислят и ти го казват.Вярно трудно е да пренебрегнеш непрекъснатите убиди и ебавки,трудни е да погледнеш човек,който досега те е плюл и се е гаврил с тебе...живота не е лесен.А за момичетата...за всеки влак си има пътници.Единствено тов амога да ти кажа.Ако не се бориш по някакв начин ще си останеш на същото ниво и отношението към тебе ще се влушава.Такива хора като тебе служат на другите като стапало за по-нагоре.Научи се ти да изпозлваш тях за стапало а не те тебе.Или намери начин да уцелееш и да покажеш,че незаслужаваш подобен тип отношение или си остани такъв и понасяй всичко.В живато само хишниците уцеляват,тези които изяждат другите...