Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Това е ужасно!
И все пак радвай се на това, което имаш (дори и да е малко), защото някои и това нямат...
Виж, това, че си "беден" (по твое мнение), в никакъв случай не знаи, че си по-малко от другите! Според мен, част от отношението на съучениците ти се дължи и на това какво впечатление правиш ти, имам предвид, че ти сам се комплексираш, сам наблягаш на това, сам се определяш като "грозен и беден"...Просто трябва да имаш малко повече самочувствие (колкото и да ти е трудно) и да не им позволяваш да те "мачкат".
Другото, което е - наблегни на ученето, учи сериозно и може и да станеш някой ден адвокат, депутат или пък президент, кой знае? Докато същите тези мамини синчета, които са ти се подигравали, чистят улиците, защото няма вечно да живет от парите на мама и тати, а пък и с тези кафета, дискотеки, момичета и т.н. не им остава мн. време да учат и ги прави малко или много мързеливи за работа.
Жалко е, че толкова от рано трябва да се сбъслкваш с някои трудности на живота, които не всички ги изпитват, но това е...съдба.
Tva e mnogo gadna situaziq!mnogo otdavna i na men mi se e slu4valo ne6to podobno!no neinoto mislene e malko naivno!malko e kusno da po4ne da si nalqga zadnika s u4ene za da stane-deputat i t.n!ako bqh na tvoe mqsto bih napravil slednoto:
-proveri dali si goden za voenna slujba!
-zapishi se da sluji6
-tam ima6 i stipendiq,nau4avat te na gadnoto v jivota i t.n(predpolagam znae6 kakvo zna4i gadnoto v jivota )