.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    ti si nasledniata na vanga e..
    Аааа, нее! То това нещо става в последно време и то само, ако спя повече от 8 часа. Сега, като снощи си легнах в 3 и нещо и станах в 8, разбрах, че това е начинът да се отърва от тия неща. Аз като се замисля от 6-7 години си спя само по 5-6 часа на нощ, може би и затова не си спомнях сънищата, а тая седмца по 9 часа сън и то нормално е...
    До DiEsEl_GiRl4eTo - аз още сутринта, като су събудя, си спомням съня. Само че не мога да го свържа с нищо реално. И вече през деня, като стане нещото, тогава си казвам "ааа, значи това е било онова".

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ot edna strana e qko.
    No ot druga-ne e...
    Ako sanuva6 ne6to kofti i iska6 da go predotvrati6,a ne uspee6??
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Наистина е гадно...аз поне неискам да сънувам такива неща....прекалено филмаджийско е
    Може да го използваш това си нещо

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Ше спечеля ли от тотото ?
    И на мен ми се е случвало Сбъркана работа. Тва мозъка е странно място
    da we v mozaka mi e takava kasha koqto dori toq ot avatara ti nemoje da sgotvi - i na men mi se e slu4valo ... e v petyk ve4erta sanuvah 4e nqkvi pi4ove me zaplashvaha 4e shte qm tupanik - snoshti na kupona ... e po4ti uspqha ama men me nqmashe
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Това е абсолютно нормално нещо...Да сънуваш , на сутринта да не помниш какво си сънувал или да си забравил само този съм но друг да помниш... Вика му се Deja vu и на всеки човек му се е сличвало ИЛИ ще му се случи... Мисля че Bimper-ska малко преувеличава... Да те е страх да заспиш... Повярвай ми такива сънища сънувам ако не от повече то от 2 години... вообще не ме е страх от тях...Това е абсолютно нормално както вече казах.
    Freedom will only be available through death!

emi moga samo da ti pojelaia priatni sani6ta

tva mu vikat deja-vu...i na men mi se e slu4valo mnogo 4esto...daje za mesta na koito nikoga ne sum bila pak gi sunuvam i posle se okazvat absolutno su6tite...sigurno nqma 4ovek deto da ne mu se e slu4valo
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си