- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нормално ли е? Все пак сънувам
Аааа, нее! То това нещо става в последно време и то само, ако спя повече от 8 часа. Сега, като снощи си легнах в 3 и нещо и станах в 8, разбрах, че това е начинът да се отърва от тия неща. Аз като се замисля от 6-7 години си спя само по 5-6 часа на нощ, може би и затова не си спомнях сънищата, а тая седмца по 9 часа сън и то нормално е...Първоначално написано от Sapphir
До DiEsEl_GiRl4eTo - аз още сутринта, като су събудя, си спомням съня. Само че не мога да го свържа с нищо реално. И вече през деня, като стане нещото, тогава си казвам "ааа, значи това е било онова".
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ot edna strana e qko.
No ot druga-ne e...
Ako sanuva6 ne6to kofti i iska6 da go predotvrati6,a ne uspee6??![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Наистина е гадно...аз поне неискам да сънувам такива неща....прекалено филмаджийско е
Може да го използваш това си нещо![]()
da we v mozaka mi e takava kasha koqto dori toq ot avatara ti nemoje da sgotvi - i na men mi se e slu4valo ... e v petyk ve4erta sanuvah 4e nqkvi pi4ove me zaplashvaha 4e shte qm tupanik - snoshti na kupona ... e po4ti uspqha ama men me nqmasheПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Това е абсолютно нормално нещо...Да сънуваш , на сутринта да не помниш какво си сънувал или да си забравил само този съм но друг да помниш... Вика му се Deja vu и на всеки човек му се е сличвало ИЛИ ще му се случи... Мисля че Bimper-ska малко преувеличава... Да те е страх да заспиш... Повярвай ми такива сънища сънувам ако не от повече то от 2 години... вообще не ме е страх от тях...Това е абсолютно нормално както вече казах.
Freedom will only be available through death!
emi moga samo da ti pojelaia priatni sani6ta![]()
tva mu vikat deja-vu...i na men mi se e slu4valo mnogo 4esto...daje za mesta na koito nikoga ne sum bila pak gi sunuvam i posle se okazvat absolutno su6tite...sigurno nqma 4ovek deto da ne mu se e slu4valo
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...