Kato gledam mnogo ot vas za ni6to ne stavat abe hora vie ne ste li pose6tavali elementarni 4asove po biologiq tova se u4i v 8mi klas. 4ak za testove trygnali da pi6at a i Mari....

Цитирай Първоначално написано от МаRi
е тя не си вкарва самобръсна4ката в клитора..пък и наи вероятно използва някакъв крем или наи малкото преди това водата е деиствала..така 4е..няма място за притеснение..
6te me pro6tava6 ama probvai da si vkara6 samobrysna4ka v klitora dosta 6te ti e trudni4ko o6te pove4e kato neznae6 dori kakvo zna4i!
1vo za da se oplodi dadena qicekletka tq trqbva da e v ovolaciq ako ste 4uvali tazi slojna duma...
2ro za da se oplodi qicekletkata spermatozoidite (koito jiveqt myj 24 i 96 4asa) trqbva da sa vyv vlagali6teto a ne nqkyde si izvynnego te da nqmat vgradeni kompasi ili moje bi 6te si hvanat taxi ot nai blizkiq kosym a?
3to predi da pi6ete typotii i da izkazvate mneniq hvanete se obrazovaite malko predi tova a ne se izlagaite...
I za nakraq moito mom4e 6tom si na 15 godinki sega to4no gi u4i6 teq ne6ta za tova vmesto da lyska6 v 4ujdite bani si otvori u4ebni4eto po biologiq to e dosta obrazovatelno ima i interesni kartinki v nego!!!