.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Може ли да се прави секс ако още няма менструация?

pl spomognete nz kvo da pravia

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    е то секс може да се прави и на 5
    годинки, тя дупката си е там
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    е то секс може да се прави и на 5
    годинки, тя дупката си е там
    Ама може и на 15 да нямаш мензис!?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Град
    Стара Загора
    първо да изясним защо нямаш мензис :
    или си прекалено малка; или ти закъснява...
    по-прицип може да правиш секс когато и да е..но ако си прекалено малка недей...според мен...
    може да помогнеш като кажеш примерно на колко си...но ако си на 11-12 много критика ще изядеш специално от мен...секса не е начина да го задържиш...
    както и да е...оф-топик станах
    Стеснителната написа:
    И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система

na 14 sam i niamam o6te menzis 6toto sam malko slaba no nz dali moje da se pravi sex kato niama6 menzis i za tva

Град
    Стара Загора
    еи да ти кажа може...защо да не може...пак си малка...ама ако наистина искаш...ако не е само заради НЕГО...а и заради теб ))
    Стеснителната написа:
    И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система

Ami za6TO puk da ne moje?Vseki sam si re6ava koga da zagubi devstvenostta si!

Град
    Стара Загора
    чакай малко...аз да съм казал че не може...казах че според мен ако не иска...да не го прави само защото гаджето и я притиска...
    но айде да не го обръщаме на чат...тя може да каже...ако наистина го иска...
    Стеснителната написа:

E,ne si mnogo malka,no puk shtom nqmash cikal,znachi che organizma ti ne e dostatachno razvit...bi mogla da pravish sex...za tova nqma spor,no si pomisli dali naistina iskash!
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Град
    na palatka sam v momenta
    секс може да се прави принципно, но я си помисли - щом нямаш цикъл, значи организмът ти още не е готов за това, не си съзряла достатъчно....но пък тялото си е твое и ти си решаваш...това са само съвети...успех момиче
    Най-лесният начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!

Guest
    Може да се прави....прави ако ти е толкова акъла.............утре ще стане някой гаф....... да те видим как ще буташ количка после. Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!

Град
    Стара Загора
    май много съвети се събраха и все едни и същи...айде спрете да се повтаряте...
    дано момичето само си извади поука...защото много съжалявам като чуя 13 годишна с няколко сексуални партньора вече...просто не осъзнават тези деца какво си причиняват...
    Стеснителната написа:

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да се прави....прави ако ти е толкова акъла.............утре ще стане някой гаф....... да те видим как ще буташ количка после. Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!
    То момичето мензис няма ти майка я направи . . .
    еби се мойто момиче и се радвай докато не се налага презервативи спирали итн. ся ти се е паднало . . .

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Може да се прави.Абе деца, природата си знае работата...........не пришпорвайте нещатата....... ще имате време за всичко!
    eto s tova sam napalno saglasna!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...

Ha-ha-ha
    Mnogo interesno kak 6te zabremenee kato nqma menzis
    Lele,mnogo sa zle tva nqko hora...
    Ako iska6-pravi,ni6to nqma da se slu4i,nezavisimo dali ima6 ili nqma6.
    No si pomisli dali tqloto ti e gotovo.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    In mY DrEaMsSsS... :)
    Цитирай Първоначално написано от Tenebrus
    еи да ти кажа може...защо да не може...пак си малка...ама ако наистина искаш...ако не е само заради НЕГО...а и заради теб ))
    Можеш да правиш секс, спокойно! Тя дупката си е там , независимо дошло ли ти е, не е ли... Единственото което е различно от това да ти е дошло при правенето на секс е, че не можеш да забременееш... Искам да кажа на Sportexz или какъвто беше, че цикълът е нормално да дойде до 16 годишна възраст... наистина това са изключения, но ако си прекалено слаб, или се развиваш по-бавно може и чак на 16 да дойде цикъла... така че не се учудвай много много

KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
    #XoRmOnCheTa

по принцип може но не е препоръ4ително..абе деца за6то толкова бързате да правите секс..имате толкова време пред себе си...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    оффф, абе ти си на 14 бе момиче!?!
    секса няма да ти избяга, не разбирам защо толкова бързаш да се наебеш!?! ще имаш още мнооооого, мнооооого години да правиш секс, за кфо точно сега?!?!?
    пак повтарям, че функцията на секса е да се правят деца... как по дяволите 1 дете, ще прави... дете?!?!не ви разбирам
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmmm

naistina ne si mnogo malka taka4e ako si ubedena 4e iska6 mioje6 ad pravi6 sez bez nikakyv problem! ako nqma6 vse o6te menzis nemoje6 da zabremenee6 no vse pak prezervativat e zadyljitelen an tvoqta vyzrast nali znae6!

celta opravdava sredstvata!

tech_noir
    Guest
    То момичето мензис няма ти майка я направи . . .
    еби се мойто момиче и се радвай докато не се налага презервативи спирали итн. ся ти се е паднало . . .
    Абе то все в един момент ще и дойде. И ако баш първия път пропусне става интересно.
    Защо мислите че се знае кога точно ще и дойде или пък че първата яйцеклетка не може да бъде оплодена и първия мензис да дойде... 10 месеца по късно.

Супер фен
    Град
    sofia
    moje

Повече от фен
    Град
    Варна
    1.Не бързай да правиш секс, направи го когато се чувстваш готова и сигурна, че го искаш.Лично смятам, че ти е още малко рано, но както си решиш.
    2.Повече от задължително е да ползвате презерватив!!!
    -не се знае кога ще ти дойде мензиса, може съвсем скоро да стане(дори и като го направиш да не ти е дошло още).Сигурна съм че организма ти се приготвя сега, за да ти дойде, а този процес трае около 1 година и ако го направиш без предпазни мерки те уверявам че възможността да забременееш е много голяма!
    -най-малкото не можеш да си сигурна дали приятеля ти е чист и дори и той да не подозира нищо може да носи някоя венерическа болест, така че поне заради тази причина ползвайте презерватив!

Абе ей...са кви глупости говориш бе-искала да прави секс на 14 и при тва даже нема мензис...бати хората начи...като си немаш друга работа по-добре си бръкни с пръст бе! Некой тука(вече не си спомням кой) ти каза много мъдро че за всичко си има време и е тъпо да бързаме!!!

П.п.:Сори но днес сам малко в лошо настроение и за тва много бързо се паля но мисля че сам прав!

Ам моето мнение- недей. По точно 3 причини:
    1)Предполага се че от първия път искаш да ти останат хубави спомени... а подозирам че и приятеля ти е горе-долу толкова неориентиран в секса колкото теб. Та надали ще е хубаво да бързаш.
    2)Организма ти никак даже не е готов. Има множество процеси които трябва да завършат по "дупката" (както някой крайно неромантични особи я нарекоха), за да е напълно готова за полов акт. Най-малкото бактериалната среда на влагалището още не е като на зряла жена. А девствената ти ципа, вярвай ако щеш, не е ей тъй само,с цел да те боли, а си действа като защита между вън и вътре. Тъй че не се обещава че след акта няма да лепнеш някое възпаление или нещо такова гадно.
    3)Четох някъде (енциклопедичен източник, да си имаме уважението), че до 16-17 годишна възраст влагалището и входа на матката са разположени под ъгъл. Това не само означава повече болка, ами и дава възможност за гафове. Може да се получи някаква гадост като "извиване на матката". Пак от същия източник пише още ужасии по темата за ранното (а щом не ти е дошъл мензиса, значи за теб наистина ще е ранно) започване на полов живот.

Така че, живей спокойно и се наслаждавай на това което можеш да правиш на 14. Например на мен сега знаещ ли как ми се иска да съм пак на 12 за да мога да се целя с фуниики в махалата... ама не мога.
    Пубертета минава бързо. Кретенията остава доживот.

Град
    Стара Загора
    НАПЪЛНО съм съгласен с DieZel...
    особено вярно е това...
    просто ще ви дам един прост и малко неточен пример...но колкото да си извадите поука става...
    при животните (от които сме еволюирали да напомня) първия "полов контакт" настъпва само при полово съзряване...
    сега си представи ти като човек, който освен физически е "неузрял" и психически как ще ти се отрази това бреме...
    защото секса си е бреме...поне на тази възраст...

П.П.: никой да не се обижда от примера ми а да вникне в него
    Стеснителната написа:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си