momi4e i az sum na 15 i ti kazvam nedei! samo 6e si opropasti6 zanapred momenta v koito naistina 6te ti e xybavo ! plus tova naistina ti ne znae6 koga moje da ti dodie , ami ako v momenta v koito pravi6 sex e purvata ti ovylaciq? togava kfo praime ? a tiq tyka deto ti kazvat pravi dokato vse o6te ne ti se nalaga da slaga6 prezervativi i spirali MOJE PAK DA XVANE6 VENERI4ESKA BOLEST! osven tova , mom4eto s koeto si re6ila da pravi6 tova ne6to - sigyrna li si 4e toi odobrqva tova 4e nqma6 cikyl , mn dobre gi znam kak se durjat pravat se 4e im e gnysno ama nqmat turpenie da se oburne6 i da ti zqpat guza , gurdite ili da si navirat prustite mejdy dunkite ti , imam predvid misli6 li 4e toi 6e my e dobre kato znae 4e nqma6 cikul , az mislq 4e 6e 4yvstva sqka6 pravi sex s dete ! a i trqbva mn da my vqrva6 , predstavi si toi posle trugne da razpravq na priqtelite si kakvo e stanalo i 4e nqma6 cikul ili t.n. !
az sum na tvoite godini i znam kakvo ti e , navsqkude si4ko ti podskazva pravi sex , tfa e qkoo , ne e taka , i az sum stigala dfo opasni momenti ama sum kazvala ne na vreme za6toto tova trqbva da e perfektno !
plus tova o6te edin minus , zavisi ot tqloto i kak reagira organizma moje da spre razsteja ili da se yskori , pri xorata si e razli4no ! leleeee kakava lekciq ti drupnax , ako pro4ete6 vsi4ko mn 6e ti blagodarq :P