- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се прави секс ако още няма менструация?
xm....spored men tqloto ti ne e gotovo za tova shtom nqmash menzis no to si e tvoe i ti sama si reshavash!
iz4akai dokato ti doide spored men...
Bez podpis
I spored men ne e redno..az s1m 4ela v enciklopediq,4e kogato ti doide za p1rvi p1t se razshirqvash(ne e to4nata duma zashtoto vaginata se sviva i se razshirqva) malko(nali trqbva da ima ot k1de da mine...kr1vta i obvivkata koqto obrazuva matkata po vreme na ovolaciq)po taq logika e v1zmojno da te boli oshte pove4e pri polojenie 4e ne ti e idvalo...smis1l organizma e polovo ne s1zrql..
P.S nadqvam se nqkoi da me e razbral..
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
абе келеш със келеш живей си келешовските години като келеш. модераторите да не го барат тва, не е обида да си малък за някои неща. ти още мензис нямаш си тръгнала да се е*еш. като толкова е сърби се почеши - ръце нямаш ли. за къде бързаш - да си готова преди да узреят доматите? за тези дето тва няа да го разберат няма връзка между доматите и е*ането, както и няма логика да се еди кво си без да имаш мензис. абе ти да не си мислиш, че като се натаковаш и ще пораснеш или ше стане нещо. ами. нито ще станеш много голяма нито нищо. егати хората. аз си мисля, че даже някой ще иска да се е*е на 5-6 год. абе осъзнайте се бе ора с ора. то правилно го казаха ората сяко нещо с времето си
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Абе за кво ти да е се отваряш на 14 - после като ти узрее тиквата и ти дойде акъла само ще съжаляваш... - Не познавам момиче, което като намери мъжа на живота си - към 20-25г. и го обича наистина много - да не съжалява, че се е пускала на други дришльовци... Говоря за тези с връзки по любов...Първоначално написано от KiSs_TeeN
funkiciqta na seks-a e da se pravqt deca 4e az do sega tree6e da imam edin golqm klas s deca .bez bliznaciteПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
функцията на секса си е точно с размножителна цел. тва че хората сме изроди и го правим ей така е отделен въпросПървоначално написано от neizvestniqt
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
za6to ti na kolko si godini?
Ам замисли се щом още нямаш мензис значи организма ти не е готов за това .... пък ти за каде си се разбързала после на 20 години като станеш да ти викат оо виж я оназ знаеш ли ква е "кофа" не мога да я усетя все едно с кофа секс праих
Баси поколението![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Вярно е че всеки си решава ама трябва да имаш цикъл .. чела сам такава статия ..Първоначално написано от sladka_blondi
![]()
![]()
![]()
vinagi moje6 da pravi6 sex, nezavisimo dali ti e do6lo ili ne, no te suvetvam (kakto mnogo drugi saforumnici) da ne burza6 , ima6 cql jivot pred sebe si za ebane.. sled kato ni ti e do6lo zna4i o6te ne si polovo suzrqla.. a za psihi4eski o6te pove4e se sumnqvai
аз мисля ,че ако кажеш на момчето с което искаш да правиш секс ,че нямаш мензис и той няма да иска да го направите...
+1Първоначално написано от Jenq
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Естествено,че може да се прави секс,тя дyпката си е там,но нее препоръчително да го правиш тогава,защото още тялото ти е неразвито напълно.Сядай си на гъза,и немисли глъпости.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
ако ти се прай толкова много секс мастурбирай! Е там си имаш клитор![]()
Впрочем е много готино да се изкарват теми със задна дата... от около 3 години.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
momi4e i az sum na 15 i ti kazvam nedei! samo 6e si opropasti6 zanapred momenta v koito naistina 6te ti e xybavo ! plus tova naistina ti ne znae6 koga moje da ti dodie , ami ako v momenta v koito pravi6 sex e purvata ti ovylaciq? togava kfo praime ? a tiq tyka deto ti kazvat pravi dokato vse o6te ne ti se nalaga da slaga6 prezervativi i spirali MOJE PAK DA XVANE6 VENERI4ESKA BOLEST!osven tova , mom4eto s koeto si re6ila da pravi6 tova ne6to - sigyrna li si 4e toi odobrqva tova 4e nqma6 cikyl , mn dobre gi znam kak se durjat pravat se 4e im e gnysno ama nqmat turpenie da se oburne6 i da ti zqpat guza , gurdite ili da si navirat prustite mejdy dunkite ti , imam predvid misli6 li 4e toi 6e my e dobre kato znae 4e nqma6 cikul , az mislq 4e 6e 4yvstva sqka6 pravi sex s dete ! a i trqbva mn da my vqrva6 , predstavi si toi posle trugne da razpravq na priqtelite si kakvo e stanalo i 4e nqma6 cikul ili t.n. !
az sum na tvoite godini i znam kakvo ti e , navsqkude si4ko ti podskazva pravi sex , tfa e qkoo , ne e taka , i az sum stigala dfo opasni momenti ama sum kazvala ne na vremeza6toto tova trqbva da e perfektno !
plus tova o6te edin minus , zavisi ot tqloto i kak reagira organizma moje da spre razsteja ili da se yskori , pri xorata si e razli4no ! leleeee kakava lekciq ti drupnax , ako pro4ete6 vsi4ko mn 6e ti blagodarq:P
![]()
![]()
Hey mister DJ , put a record on , I wanna dance with my baby !And when the music starts I never wanna stop ....
God is a DJ,
Life is a dancefloor,
Love is the rhythm
You are the MUSIC ...
Първоначално написано от KiSs_TeeN
![]()
Skype - detekt0441
o pff ma tfa e ot 2005ta beeeedevoiko a pi6i se pak praixte li sex i sa ima6 li cikul ?
![]()
Абе беййНе бързай .. нямаш мензис секс ще праиш .. ама тфа не е проста работа .. хаха
недей да бързаш тфа е моя съвет ако ти се прави поне изчакай да ти дойде .. щом не ти е дошло не си готова още
айде
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Първоначално написано от martoo
ахаха да ако не е некой тъпак
можеш да си навлечеш неприятности на себе си помисли малко бе !!!!!!!!!!!!!
![]()
ТцццПървоначално написано от Wrathchild
Чак сега видях датата
Пфф закво се хабих да пиша .. нищо момичето ако види мненията поне да каже кво е станало от 2005-а година до днесссс
![]()
ми кфо ти пречи ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от alehole
ahaha i az sega vidqh datata![]()
![]()
![]()
![]()