- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- na6te me tormozqt psihi4eski
Koito neiska da ne 4ete lol.
na4i polojenieto e az sam mom4e 9ti klas s lo6i ocenkite dobar sam po princip ne praq beli nqmam zabelejki , vka6ti igraq na pcto ve4er 6otot nqma visq na vanka v styda i y4a malko prez denq i dr vreme se motakm nasam na tam oba4e na6te me vijdt samo ve4er kato sam na pc.Naprimer neska ne mi be6e vkliu4en gsm i te se karaha 1 4as za deto trqlo mi zvanqt na doma6niq 4e sam igrael samo na pc ne sam izlizal na vanka (koeto ne e vqrno) ne sam govorel s horata ne sam otival pri gostite kogato doidat ( az kato otida i te po4vat da me ynijavat pred tqh kak da sedq?).ba6ta mi se misli za velikiq.... maika mi absoliutno vinagi namira za ko da mi se kara pravi i kef da vika na men i na brat mi . poneje brat mi e 2ri klas i maika mi my visi na glavata cql den da y4i i e p1len otli4nik ima samo 2 petici dr 6 i az est sam lo6iq v semeistvoto..Neksa osven 4e mi vikaha za gsm me zapla6vaha s boi , narejdahama (idiot glypak malymnik) 6tql sam da stana nij6tojestvo sqkfi takiva ne6ta deto me povrejdat psihi4eski naprao otka4am nemoga da sedq i da gi gledam prosto samo kato po4nat da govorqt i znam ko 6e mi kajat ... Polojenieto e mnogo lo6o.Te mi vikat 4e ne sam se interesyval ot tqh az kato otida i pitam maika mi naprimer neska q pitah dali na vilata 6e praznyvame koleda i tq kato sa razvika az nali ti kazah dr1n dr1n dr1n(Bqh q pital za nova godina predi tyi) izob6to koto q pitam vinagi sa ozabva ba6ta mi ae ne se zabi mn mn ama kato mama my dade tema mi vika 2 4asa bez da spira.Vob6te nemoga gi razbera kakvo iskat ot men.Vednaj po maila prikazvah s nqkfi ot zakrila na deteto mi iskaha adresa i i nqkfa informaciq da zemeli merki za6tot sa mi praili psihi4eski tormoz ne6to ot sorta.. ne gi dadoh s nadejdata 4e se opravqt ama te naprao nemogat se tarpqt.4ovek moje da otka4i pri tezi az s tqh nemoga da govorq absoliutno vinagi mi se karat .........Vii ko bihte naprai li na moe mqsto?Az ne vijdam smisal predpo4itam da ida pri baba mi da si govorq pone s neq normalno ot semeistvoto to basi.................nz. Kkvo da praq nz.kakvo mi predlagate
moq suvet e da ne predizvikva6 izli6ni skandali.suglasqvai se s tqh.kato vijda6,4e sa nervni ne gi drazni.vuv vsqko semeistvo ima problemi ot toq rod.znam,4e vseki misli problemite si za nai-seriozni.mislq,4e ne6tata 6e se opravqt ako proqvite vzaimno razbirane.![]()
И аз имам подобен проблем ,имам доведен баща който 7 години подред вече непрекъснато ме убижда и унижава ,но вече не му се връзвам
Другия проблем е майками,вика ми за всичко ,но знам защо-не защото съм виновна за нещо,просто тя е достатъчно изнервена от всичко около себеси и започва да си го изкарва на хората около нея. Предполагам че и твоята за това ти крещи така ,просто недей да я виниш,постави се на нейно място ,може да поговориш с нея защо така се държи с теб,да й обесниш в какво състояние изпадаш ти самия.
Ако толкова е зле невиждам причина да не се преместиш пре баба си.(И аз досега да съм направила същото просто не искам да оставям майками сама при тоя мъжа й, поради основателни причини които не искам да споменавам..) Кькто и да е,реши сам какво ще правиш но знай че майкати можеби е достигнала връхна точка и не и понася нищо вече,затова си го изкарва на някой по слаб.Аз съм сигурна обаче че после съжелява за това,не я вини!
Maika mi nqma kakvo da q drazni.Tq ne hodi na rabota otiva pri rabotata na ba6ta mi i tolkos.ba6ta mi se nervi ot malymnite si klienti ama tova ne e pri4ina da mi vikat za drebolii kato tova 4e sam zabrail pe4kata.. ili za gsm deto ne e vkliu4en O_O prosto nqma obqsnimi pri4ini...
Ми и аз незнам от нерви е най-логично да правят така ,и все пак поговори с тях,неможе да няма причина
spasqvai se dokato e vreme ... otivai pri baba ti![]()
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHHA HAHAHA AHHAHA AHHA smeq se na maloumnici kato teb kakvo zna4i ``ZAPLA6VAHA`` men kato malka me bieha a i vse o6te.... ``ZAPLA6VAHA``zapla6vaha s boi , narejdahama (idiot glypak malymnik)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
offfff awe xora kvo sta pritesnqvate. az nqmam nikvi problemi s na6te poradi pri4inata 4e kogato maika mi po4ne da vika bez pri4ina i kazvam v liceto. mamo izvinqvai . tq ako produlji prosto izlizam ot staqta . i ne i govorq v produljenie na 1 4as i tq idva sama pri men.no tova se slu4va mnogo rqdko
Като за начало ще ти кажа да не си даваш адреса и т.н. на "Закрила на детето". Ако дойдат и ви вземат, от родителите, представяш ли си какъв шок ще бъде това за брат ти. Няма да е много приятно, даже никак. Караниците не са повод за такива крайни мерки, поне според мен. Виж, ако има и бой...това е съвсем друго.
Да, карат ти се, обиждат те...просто не говори с тях. Не им обръшай внимание. Имаш приятели...излизай с тях, прави неща, които те кефят. Това, че навънка е студено е най-малкият проблем. За тази цел има заведения и т.н..
Замисли се...
Успех.![]()
Горното мнение беше напълно изчерпателно и адекватно. Нямам какво да кажа повече. Горе главата, пич![]()
Privet skrita ninja ,
Parvo smqtam 4e napalno osaznava6 problema s koito si se sblaskal.
Po princip vs orditeli imat iziskvane za ocenkite no v tvoq slu4ai te te sravnqvat s brat ti koito e 2ri klas.Napalno nepriemlivo.Ako roditelite ti ne osaznavat tova moje da se opita6 da im go obqsni56 po nai-lekiq vazmojen na4in ako est ne si opital do sega.kolkoto do postoqnnoto vikane i zabe.....dopuskam 4e roditelite ti imat izgradena predstava kak trqbva da se razviva6....model koito trqbva da se izpalni na vsqka cena.....ne sam ubeden dali te mogat da razberat 4e Tine si izlqt po kalap...ima6 individualni hjelaniq nujdi i razvitie.......
Vikaneto pokazva bezsilie da nalojat mnenieto si......nakazaniqta ako ima takiva pokazvat nevazmojnost da te kontrolirat i se stiga do boi koeto e krainata faza na bezsilie.
Problemat ne e v teb.Ti si 9ti klas i ako sega si za roditelite si problemati4en / koeto ne e taka/ kakvo 6te stane kato stane6 11-12 klas...v pansion li 6te te pratqt.
Tova koeto moje6 da napravi6/kolkoto i gadno da e/ e da se opitva6 kogato sa v ka6to da si nad u4ebnicite dori da ne 4ete6 i kato izlqzat da si na PC-to...laja no 6te ima6 malko spokoistvie.....moje6 da bade6 napalno primiren pred tqh s tova koeto ti kazvat i iskat da pravi6 ...taka te 6te vqrvat 4e si po otgovoren........tova koeto iskat e da im igrae6 po gaidata ina4e povqrvai mi nqma da izdarji6 dokato napusne6 doma si.....s vremeto ne6tata nqma da se opravqt......
dano sam ti pomognal pone malko......
Derzai skrit ninja![]()
Еми миличък в кофти положение си дам..ами кво да ти кажа родителите са си такива..не разбират че не всеки е като тях и не може да бъде..Положи усилие поне малко да си подобриш успеха..когато ги няма стой на PC-то а като са си у вас учи..ще създадеш добро впечатление ала-балаПървоначално написано от skrita ninja
..иначе ще трябва да търпиш тва положение
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Брат ти е ВТОРИ КЛАС и има ПЕТИЦИ?![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ти май си се предал?! Я се вземи в ръце! До тук не разбрах ти какво правиш като ти крещят. Може и да изисква усилия, но от сега на натък не позволявай да ти викат.Просто казваш със силен глас "спри да крещиш и говори като нормален човек. не съм глух". И започваш да занимаваш майка си със себе си- казваш и какво чувстваш като се държи зле с теб, казваш и, че не си малкото момченце което се глези на гостите, казваш че сам преценяваш кога какво да правиш. От начало това ще я втрещи. Може и да изпадне в истерия.Ако започне да те атакува с реплики "ще ме умориш", "ти си неблагодарен" и пр. си приготви подходящ отговор - напр. " ти си ми майка и трябва да ме обичаш, не да ме нападаш". Изобщо подготви се да воюваш за себе си. Ако не го направиш сега, по-късно може и да бъде невъзможно.![]()
Винаги като прочета такава тема се чудя как изобщо може да има такива родители... както някой преди мен каза, че го наричат "мърла" и "свиня" и какво ли не... Не разбирам такива хора- като не искат деца, за какво изобщо ги правят, но както и да е. Аз също съм имала ужасни проблеми и караници, не толкова с баща ми, но с майка ми положението беше ужасно. И съм опитвала всичко- да споря, да се правя на напълно безразлична, да се смея и стова да я ядосвам още повече, ама нещата си останаха същите до момента в който чашата преля. Просто се случи нещо, бях в ситуация когато тя като майка трябваше да помисли първо за мене, но естествено я беше грижа само и единствено за нея. И тогава ми омръзна и й казах всичко- как съм се чувствала през цялото това време, как ме е подтискала и т.н. И реакцията й беше най- малко очакваната- писа ми ужасно трогателен меил в който ми се извиняваше и казваше как никога няма да си прости това, че не е била добра майка и т.н. И оттогава нещата са напълно нормални... Накратко, мисля че един хубав разговор с родителите ти доста ще помогне.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами ,какво да ти кажа,може би найстина са изнервени и за това са така!!!следващия път когато ти викнат не казвай нищо,излиз от стаята и си трай ,като от мине все си мисля,че ще те попитат какво ти има,кажи им всички това,което казваш на нас,кажи им,че не си заслужил да ти викат,че това не е решението и ,че хич не ти е приятно да те обиждат и,че те "нараняват"!!!Даже чожеш,да им кажеш,че си говорил с тези от "закрила на детето" най-малкото си мисля,че от това ще се засрамят!!!спокойно!
аз нямам проблеми с нашите,а ако случайно нещо се скарам с тях ,държа се на ниво,не се изнервям и им казвам всичко в очите и истината,за нещото ,което е предизвикало скандала!Нито н.веднъж не са ми казали една обидна думаУспех
Stiga s tiq romani.Govori se s tqh i se razberete!Ne razbrahte li 4e taka trudno 6te vi pomognat pyk i ot vas si zavisi!Ne iskam da sym grub,no e taka.
![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"