- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе имам въпросче!
Начи въпроса ми е към компютърните маниаци като мене:
Кои процесори предпочетате AMD или Intel?Аз залагам на AMD защото моя е такъв но да видим вие ко ще кажете,то попринцип нема чак такава разлика освен че в повечето случеи Intel са по-скъпите!Искам да чуя някое компетентно по въпроса мнение а не некой ламер да се изказва неподготвено!
Ае лице не, че нещо искам та засегна ама и твойто мнение не е мноо компютърно-манЯшко.
Аз също съм предпочел АМД, но заради цената, ама тва не ги прай по-добриАз залагам на AMD защото моя е такъвИнтел са кралете в тая област
Поне за мен.
![]()
Добре тогава ще уточня:Имах предвид че когато сам си купувал компа(преди около 4)нищо не разбирах от компи и въобще не съм обръщал внимание на компютърните компоненти...сега вече не е така,защото вече се интересувам от hardware и имам скромно мнение по въпроса!За мен AMD не са процесори втора ръка както ги наричат в някои списания!Тва че са малко по-ефтини нищо не означава!
Аз също не казвам, че са втора ръка, но основно ги предпочитат заради цената. Така смятам. Някъде четох, че АМД щели да превземат Интел до 2017, ама а да видим![]()
AMD mnoo qsno![]()
т. 2, 9
И аз съм с AMD, ама заради цената. Иначе Intel са по-добри.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ако се занимаваш с игри AMD е много по-доброто решение![]()
А за офис работа Intel са по-добри![]()
А и в днешно време разликата между новите процесори AMD и Intel почти я няма освен в цените![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
;)
imal sym mashinite v po slabite hercove chestoti .. i intel i amd, .. vijdam i razlikata pri moshtnite mashinite amd i intel
!!!! do vsichki lamercheta !!! sprete da si fyrchite s amdtata
intela sa mn po stabilna i fast rabota!! osobeno procesorite s 1mgb kesh pamet!
amdto dori tezi koito sa ... MHz+ .. da go napyvash raboti po bavno i po bavno kato go pyrjish...
dokato intela .. imasi prichina da e po skyp!
zashtoto e mnogo po dobyr!!!
Пий Бира За Да Станеш Човек
intela -мн по-добри са
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ами не сам много съгласен че АМД-то работи по-бавно + това не сравняваме най-новите процесори а попринцип работата на двете марки !Първоначално написано от Utopia
Ман, истината е в АМД - тва не е стока за молене
![]()
![]()
и Интер
момче .....Първоначално написано от Utopia
в приложения - игри интела духа супата тва си е факт, при офис приложения - амд духа супата - също факт
Разликата в новите процесори е минимална и зависи от приложенията така че според мен Интел не струват - прекаленно скъпи са ....![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
ми аз съм с Интел. ама ко щете вярвайте ма не много по-скъп от АМД. щот не е казано кат е интелда е пентиум. моят като е селерон кво? а имам и приятели с АМД-та. и двете марки са достатъчно стабилни. ако едната беше по-добра само тя щеше да се купува и другата нямаше да я има одавна. имаче не че съм дотолкова навътре в нещата, но компа ми си е добър, а такива с АМД-та понякога още повече. но то не зависи само от процесора де. кат комповете им са 2 пъти по-скъпи мн ясно че шъ са по-добри
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц