ТАзи тема я пускам,защото ми е интересно дали днешното младо поколение обича децата като цяло ,и дали мислите че сте готови да ставате родители?И какво искате да имате момиче момче или близначета![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
oPREDELENO MI E DOSTA RANO ZA TAKIVA NESHA !!!
млада съм за бебе![]()
но мисля че бих била майка-пичка хаха![]()
mi az licno mislia che sam gotova da imam bebe vapreki che sam samo na 17! iskam momichence i momchence
Много обичам бебетата, вчера цял ден си играх с едно сладурче, но опредлено ми е рано да стана Мама (макар че в даскало пиша бележки на едни от нащия клас уж от майка им и вече ми викат мамо :P :P )
Искам момче и момиче влизнацимечта ми е,но вероятността да се слу е 1 на 10000
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Уа, как ще съм готова да стана родител?!![]()
По принцип, да, обичам децата, ама ми е доста рано.
Иначе бих искала да имам момченце.![]()
Emi az po princip mnogo obi4am malkite de4ice,radvam im se stra6no mn ... ae sldur4etaOba4e mi e dostaaaaaaaa rani4ko da mislq za takiva ne6ta ina4e predpo4itam momi4ence
![]()
Az poprincip mnogo se kefq na malkite sladur4eta,mnogo sa sladichki i milichki! :P
Opredeleno mi e mnooooooogo rano za bebence, ima dosta vreme dokato doide vremeto za detence.
Inache iskam da imam 2 dechica, a i ima golqma veroqtnost da imam bliznaci, za6toto ba6ta mi ima brat bliznak![]()
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
Аз много обичам бебенцата!Страшно са сладки.Толкова са мънички и невинни!![]()
Обожавам ги!Въпреки това все още ми е доста рано да имам свои деца.Не мисля,че съм достатъчно зряла и отговорна.
Искам да имам 1 или 2 деца и по възможност да са момиченца.Е и на момченце бих се радвала!
![]()
Fuck me,i am famous!
Мразя деца. Не питайте защо, просто ги мразя![]()
макар че е рано , искам да имам 2 деца - момче и момиче .... след години .....
as iskam bliznaci-mom4ence i momi4ence![]()
Davijte daje plemennika mi
![]()
SLADURПървоначално написано от NoEx
Po temata-i na men mi e o6te rano no super mnogo obicham decata i bih iskala da si imam dve-bez znachenie kvi![]()
az mnogo obi4kam beb4etata i malkite de4ica no mi e tvarde rano i razbira se ne se 4uvstvam gotova za takava golqma otgovornost.vse pak edin 4oveshki jivot zavisi ot teb i posle badeshteto mu...opredeleno ne mi e doshlo vremeto za deca.no nqkoi den iskam da imam momi4ence ili mom4ence ili blizna4enca ili kvot imam.nqma zna4enie vajnoto e da si go/gi obi4kam da si go/gi gledkam.
аз ли4но е оби4ам децата и не искам да имам![]()
auuuu mn obi4am bebencata (((: mn me radvat ne nam .. e rano mi e o6te da stavam maika, no opredeleno mislq da iam deca (:
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
6to taka be? na kolko si sa?Първоначално написано от mil4eto_
аз ги обичам, но незнам как да се държа със тях![]()
иначе искам 2 момиченца, ако е момче ще го давя и ще го обрежа![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
По принцип не обичам особено бебетата, повече си падам по малките сладурчета към 5-6 годинки. За сметка на това, пък мен страшно много ме обичат и все идват при мен да се бутат и страшно много се нервя![]()
, но както и да е де. Скоро очаквам леля да си има бебче и много странно за мен просто нямам търпение, много ще си го обичкам него, още повече, че ще се казва Гергана (като мен :P)
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Децата като цяло ме кефят ама бебетата точно не ме кефят. Сички момичета викат " Оууу колко е сладко " и други такива ама на мен бебетата ми изглеждат доста грозни и ми меришат гадно. Искам да имам деца ама не ми се занимава с бебе
ПАзи бове от бебета преди 25...В никакъв случаи не искам бебе преди тази възраст... ПО принцип ако имам възможност(данО) искам да имам три и повече деца, аз самата съм от многодетно семейство и е забавно... Винаги е 7шум и врява вкъщи . Ако мога да избирам пола, искам момчета... :P Може и момиче евентуално, но в никакъв случаи повече от едно, дори и да имам 100 деца...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Определено още ми е мноого ранов днешно време всеки предпочита да има образование и работа,преди да мисли сериозно за деца. но иначе искам да имам двечки,за предпочитане момичета. много обичам малки деца, особено племенника си
![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ДА!обичам децата,но НЕ съм готова да ставам майка,та аз самата съм още дете
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)