- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak da vleza v mirc
pls pls pls mi kajete![]()
xaxa.. s merrak estestveno -klika6 dva pati varhu ikonkata na mirc sled tva si pi6e6 nika i klika6 varhu connect to server ..pfuu razbra li?
Таина-Маина
много пичkа го раздаваш как му се репчиш на момичето/момчето сякаш ти е изяло таратора с виличка. По-мила не можеш ли да бъдеш. Сякаш ти като седна за първи път на пс знаеше как да си пуснеш мирката гледала си и ти като необрано лозе сега се праиш на умна.
Слушаи ся. Като за начало трябва да си изтеглиш някаква мирка. След това да е инсталираш и да я изкараш на Desktop-а си може и да я сложиш някаде в пс-то си де. После кликваш 2 пъти върху иконката отваря ти се едно прозорче. Пишеш си ника и другите неща каквито ти си искаш. После даваш на Идент и си пишеш идента после пак от ляво кликваш на Servers и пишеш някакъв сървар например irc.telecoms.bg аддваш го и даваш коннект.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
tva e mnogo izlishna tema kkak da vlezna v irc maina.. kak da si pusna kompiutara? kak da sa grumna?
т. 2, 9
dosta podrobno e obqsneno eto tuuuk:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=14473
abe az puk imam si mirc, no ne moga da vlezna kuvto i nick da pi6a ne stava![]()
Кво съобщение ти изписва?Първоначално написано от e4o
In such ugly times, the only true protest is beauty!
rovi6 se tuk tam i namira6 nai6 li kolko ima ei takiva obiasneniq
хо-хо-хоооооо това е много сложно ,брат!Първоначално написано от kak da vleza v mirc
не става ей-така... и по нашите сили не е![]()
ohoo 4ovek ne6to po-lesno ne moje li da pita6.za tva sa nujni svruhintelektualni sposobnosti...Първоначално написано от kak da vleza v mirc
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...