.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Голям фен
    Град
    Sofia

Nai-hubavo si e u doma

Kakvo shte kajete po vaprosa.Az mislq 4e nai -hubavo si e vkashti,nai-uiutno,nai-sigurno,nai-spokoino :P
    Bez podpis

Голям фен
    Град
    големото село софия
    знам само че вкъщи винаги съм спокойна
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Beyonce za tova nqma spor...vkashti si e nai-dobre
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    e da vkashti si e nai dobre no horata trqbva da se pravqt na mazohisti i da izlizat navan nalojitelno i preporachitelno

Супер фен
    Град
    sofia
    dam i az nai-si obi4kam v ku6ti))

da v ku6ti si e nai-dobre
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Зависи кое ти е тва "в къщи". Щото имам приятелки, които са тука във Варна на квартира и вече "в къщи" си им е квартирата, а истинското "в къщи" е при "майкини ми".

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    edinstvenoto mqsto, na koeto ne se chuvstvam sigorna i zshtitena s "v kushti". az si ima 2-3 kushtita 1-vo pri bashta mi- otvratitelno, ne moje da se jivee s tezi hora, nqma gram spokoistvie nito razbiratelstvo! 2-to v kushti- pri maika mi v Montreal, ami sega sam tuk s neq, no vse edno sam sama... 3-to kogato zapochne uchebnata godina, shte buda na obshtejitie po 20 dni v mesec- e tova naistina moje da se kaje che mi e dom, makar che ne se zastoqvam mnogo mnogo tam :P, no se chuvstvam sigorna tam i sqkash vsichko si e moe.. gotinko e

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Estestveno si e tova.Tam si e vsi4ko.Nai-malkoto se 4uvstvash na svoq teritoriq.Spokoino ti e.Kakvoto i da napravish znaesh 4e si si vkashti.Moqt dom e moqta krepost tva si e!
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен
    Град
    S o F i A
    dve mneniq nqma po vuprosa :P vku6ti si e supeeer, nai-lubimite ni hora sa tam, nai-za6titeni sme tam, da ne govorim kolko e hubavo kogato vali snqg i gledam prez prozoreca mmm nesravnimo e
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Mda naistina vky6ti si mi e nai uiutno i komfortni4ko...moga da si prava kvoto iskam i da se dyrja kakto iskam bez pritesneniq

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

She-Devil
    Guest
    Ох,аз нещо не се чувствам уютно в къщи!Повече ми харесва в мойта приятелка,там се чувстам истински добре!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Да, вкъщи си е най-добре!! Много ми е некомфортно като съм другаде, да не счупя нещо, да не направя нещо не както трябва ... А у нас съм си съвсем спокойна
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Град
    Пловдив - - - - -
    Вкъщи до басейна си е най-якуууу...
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

И на мен вкъщи си ми е най-хубаво и най-комфортно, но и това се променя, когато ни дойдат гости (баба, дядо, чичо, леля, братовчеди, братовчедки и т.н.). Аз обичам спокойствието.

Цитирай Първоначално написано от Dharma
    dve mneniq nqma po vuprosa :P vku6ti si e supeeer, nai-lubimite ni hora sa tam, nai-za6titeni sme tam, da ne govorim kolko e hubavo kogato vali snqg i gledam prez prozoreca mmm nesravnimo e

Така си е, голям кеф е вънка да е гадно времето, а ти да си на топло Също така си е най-спокойничко, на своя територия си...правиш каквото си искаш И...най-ми харесва секса вкъщи, на мекичко, без опасност някой да те види
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен Аватара на thirteen
    Ami nai uiytno ne kogato nqma kavgi u vas .. inache razbira se o6te pove4e ako si ptiqtel s roditelite si

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Трябва да ме видиш само как изглеждам, когато се прибера от провинцията...Ауу, в къщи ми мирише наа...в къщи Няма друго място такова, само тук си ми е най-добре.Само тук мога да си почина, само тук мога да правя каквото си искам.Само тук се чувствам себе си.Но за мен има и още едно място, където се чувствам себе си..май..И това е във входа на най-добрата ми приятелка с нея.Просто мога да си говоря и да правя каквото си искам.Даже мога и да заспя, ако искам!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    оф най-хубаво си е у дома но да не прекаляваме с хубавото...аз много много не се задържам у нас... но наистина където и да ходя, каквото и да правя после нали пак се връщам...:>
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Taka e.Da ima6 dom,po-hubavo ot tova nqma,no i da si go nameri6 ne e lesno...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    вкъщи е хубаво
    ама не се задързам мн там
    Чуствам се мн добре и ми харесва в моя 2ри дом
    в една френдка
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Град
    PAZARDJIK
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Mda naistina vky6ti si mi e nai uiutno i komfortni4ko...moga da si prava kvoto iskam i da se dyrja kakto iskam bez pritesneniq
    SAGLASNA!!!!
    Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmm

na vsi4ki nai-huvbavo si im e vky6ti,az ne pravq izklu4enie

celta opravdava sredstvata!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ami da taka e u nas si e u nas...stiga obache da ima s koio da razmenish 2-3 prikazki kat se priberesh...ot 10 godini maika mi e v chujbina...a s bashta mi se vijdame za 10 min. na den tui kato toi hodi na rabota a az kato se pribera si e legnal...ne znam kvo da vi kaja...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    София
    Моят дом е моята крепост. Освен това само вкъщи можеш да си готвиш гол.
    I HAVE IT ALL!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си