- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Nai-hubavo si e u doma
Мене па вкъщи ми е най неспокойно - брат сестра мама тате баба дядо... най спокойно ми е "Out in the open road
"
вкъщи е добре,лятото на морето обаче е по-добре.
Най-добре е в путка![]()
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Ще кажа,че от една година се мъча да направя така,че да ме изгонят от нас.Ма не се получава![]()
оп съгласенПървоначално написано от expl0de
![]()
![]()
но аз лично мразя да си кисна в нас
![]()
nai gotinko si e u nas,samo,ako na6te i brat mi ne sa si vku6ti![]()
togava mi e nai dobre
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
AMI DA TAKA SI E
Tu resteras toi mon amour,le seul,l'unique merveilleuse lumiere dans mon coeur qui ne s'eteindra jamais...
Az puk ne mislq taka.
Mnogo qsno 4e v kushti e nai - hubavo i t.n.t. :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
оооо естествено че у дома си е най-добре!!! уютно е, свикнала съм си там и се чувставам най-добре.![]()
Mда определено е друго да си си в къщи особено когато дойдат студените сезони.Цялото семейство в къщи и се топлиА на празници атмосферата е страхотна
наистина.. няма по - добро място от собствения ти дом.. от собствената стая, собственото легло и всичко останало, което си е твое![]()
![]()
![]()
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;]
Така е но неможе да седиш постоянно вкъщи. Трябва си разнообразие
absoliutnoПървоначално написано от Jenq
![]()
Az u doma sam si sera!
Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!
emi na6te super mnogo dosajdat... nz
Вкъщи готинко, ама да ги няма наш'те да ми мелят на главата ще е още по-добре'Щото малко като са си вкъщи не ми се иска да се прибирам
И гледам като са си у дома мене да ме няма. Отивам в другото къщи - на приятеля ми апартамента
Даже там ми е по-хубаво от официалното ВКЪЩИ. Абе.. home sweet home...
![]()
Mnogo ne go razbiram angliskiq ama ima6e nekvo takoz.
My Home is my CASTLE![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Да,така е !И аз съм съгласна,че няма по-хубаво място от вкъщи.Тук си се чувствам най-спокойна,защитена и обичана.Пък и последно време толкова се разочаровах от цялата злоба и лицемерие на доста хора,а вкъщи някак си разпускам,уютно ми е и не си заменям дома за нищо не света.Особено пък когато съм била някъде на екскурзия,или пък ме е нямало за 3-4 седмици,наистина съм усещала каква носталгия ме тегли съм нас.![]()
Да,така е.Аз всяко лято ходя на Варна за 1 месец и като се връщам ми става толкова хубаво като видя табелата на града,къщата ми,като си влезя в стаята....Абе вкъщи си е най-хубаво.![]()
:P
![]()
И аз мисля така-вкъщи е най-хубаво.Ходила съм толкова пъти на екскурзии,лагери,на гости с преспиване....ама вкъщи си ми е най-добре![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Най-хубаво е там, където се чувстваш обичан... а това не винаги е "вкъщи"Иначе и на мен си ми е най-добре у дома, но скоро ще ми се наложи да си направя собствено "вкъщи", далеч от близките...
![]()