.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Екстази

Мега фен
    Запомнете едно от мен - всяко нещо, което поемате и се филмирате, вреди на мозъка. Екстазито знам, че буквално изпържва мозъка.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Смешни сте...

4adelina
    Guest
    mi da be mn zleta tuka.....ne bqh vlizala ot 4ukasi vreme ama kato gledam pak si e sa6tataaaaa bozaaaaaaaaaaa.....

Guest
    ekstazitata sa noj s 2 ostrieta kato pie6 edno moje6 cqla ve4er da divee6 v nqkoq diskoteka no posle kato mu mine vazdeistvieto si napravo ka6a mnogo sa vredni za organizma

Guest
    oo да не се пристрастяваш

някои ми беше казал че вьв екса слагат хероин дали е вярно или невярно незнам в повечето случаи се зима екс за партита ако неможеш сам да си направя купона то трябва да ти го направи нещоо друго ...
    ако си сьс слабо сьрце не зимаи ... не се знае какво може да ти се случи

Цитирай Първоначално написано от IvI4k0
    ако си сьс слабо сьрце не зимаи ... не се знае какво може да ти се случи
    Е, какво толкова? Най-много да умре...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    ekstazitata sa noj s 2 ostrieta kato pie6 edno moje6 cqla ve4er da divee6 v nqkoq diskoteka no posle kato mu mine vazdeistvieto si napravo ka6a mnogo sa vredni za organizma
    За разлика от стимулиращите амфетамини (които често се срещат в бон бонките де) при МДМА няма афтър. Ефектите си отиват както са дошли, т.е. доста постепенно. Естествено мен поне самият факт, че ме пуска е достатъчен да искам да плача, но може би просто съм попадал на добри бонбони. Иначе няма депресията, мързела, цялостното изтощение и параноята напускането от стимулиращи амфетамини. По-скоро през следващите няколко дни се чувстваш леко депресиран и раздразнителен, но поне за мене си струва много. Жалко само, че няма връзка напоследък.
    Drugs must be a food for the soul, not for the ego!

Фи6ек
    Guest
    В бонбоните няма смисъл да слагат хероин,просто е загуба на пари,защото при орален прием,хероина е слабо активен.Според мен ж бг ексовете може да се открие: мдма(доста малко за съжаление),кетамин,(мет)амф тамин,кофеин,парацетамол,е федрин.
    Често ривотрил и акинетон са продавани като екстази на незапознатите

Re: Ehooo

Цитирай Първоначално написано от Razbiracha
    1. Extasy-to e narkotik i to seriozen.
    2. V mnogo redki slu4ai e pri4inqvalo i smart zaradi obezvodnqvaneto, koeto predizvkiva

nai-dobre e da prochetete knigata: "Vsichko za narkoticite"-a ne da se doverqvate na nqkakav si friend, koito vi bil kazal edi kvo si....
    abe ti si lud be man...ot extazy ima 2-3 smurtni sluchaia max...mnogo e trudno da se obezvodnish do akava stepen 4e da umresh ot 1 hap ebasi...
    a inache kvo beshe ...da kolabirash ot 1 bonbon niama kak da stane,triabva da imash ebasi bugavia organizum za celta....misulta mi e ot 1 bonbon ne mojesh da umresh...

i est 4e poveche she viarvam na nikauv friend,koito go e prejivial ot kolkoto na niakva tupa kniga,pisana ot babi id iadovci......
    we like it DARK&HARD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си