Предварително се извинявам че пиша такава тема тук, НО просто незнам каде да я пиша! Искам да ви попитам нещо? Вие усещате ли някакво напрежение напоследък?
Искам да кажа с тези партии атаки,матаки дпсета? Нз вие каде живеете но в моето населено място(няма да го назовавам сега) съотношението българи:турци+роми е 2:5. И то при положение че броим българските баби и дедовци дето им остават някоя и друго годинка..
Та искам да ви питам Ако някъф пиян резак ти извика -"Мръсен българин!" какво ще направите?(това се случи в селската дискотека)? Всички турци все се събират заедно някуде и почват да се е***т с някои българин(особено ако е по мижав) И все чарала-парала и гледат едно лошо... де да знам... даже нз що го пиша това... най вероятно заради боя дето го ядох...от онзи случай в дискотеката...иначе като съм в града такова нещо няма...де да знам.. Имам теория че тук ще ни претопят и ще заселят страната с други народ.. Така де! В моето населено място на 1 българско дете се раждат 13 турски и 6 ромчета. А като цяло в страната за 1БГ бебе се раждат 2ромчета! Имам и голям проблем с нашите на тая тема..те ме мислят за расист,но аз такъв не се чувствам! Все пак ако във собствената ви страна ви нарекат мръсен българин няма ли да скочите?! баси нахалството! и най странното е че ние българите хич не се подкрепяме. ДОкато цигани, турци и т.н са все заедно. офф..де да знам.. много се дразня понякога..
Искам само да попитам едно според вас във правото ли си бях да му счупя носа на тоя за това че ме нарече така? да чуя някакво странично мнение че родителите ми ме изкараха метежник, расист направо нз. а на всичкото отгоре аз ядох главния бой...