- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с разбирането?!?
Наистина много тъжно... как след някоя друга година България ще стане Мангалия или някакви колонии на ТурцияСега съм на 17 но когато бях около 3-ти 4-ти клас, една зима аз и една моя приятелка отидохме да се пързаляме с шейните в двора на една църква точно където живеех. Само да спомена че там където живея нямаше много цигани, но сега доста се навъдиха (става дума за Великотърновската област). Та да се върна на това което исках да разкажа... Значи..пързаляхме се ние и по едно време едно циганче, може би една година или две по-малко, дойде с няколко циганки по-големи. И започнаха да се изкачват точно по баирчето по което ние се спускахме...просто ни пречеха. Ние най-търпеливо ги изчакахме да се качат. После отидоха пред нас и започнаха да ни изместват и те да се спускат...след това започнаха и да се заяждат. Моята приятелка имаше 3 обеци на едното ухо и 2 на другото и онзи мангал започна да я бута по ушите и да и вика "Как са кааш маа?! Наш ли чи като та зема за жина щи накача ощи толкоз ощи 20 ако щеш!" И аз много се ядосах и го блъснах и му казах да не я пипа с мръсните си ръце!! Тогава естествено започна да се закача с мене и даже ми удари шамар..аз започнах да го блъскам (бях с една глава по-висока горе-долу) онези циганки викаха "стига бее спри са ..айди да си ходим" И онзи започна да се заканва и си тръгнаха аз просто не исках да се занимавам с тях защото много ме беше страх да не доведат още мангали... ако закачат един още 5 идват ако закачат още някой идват 10-15 и така... и ние си тръгнахме. Мръсно нещо са тези мангали... просто и мен много ме е страх че сме на изчезване!
![]()
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!