- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- nabrazdenie na glavata na penisa
imam nabrazdenie na glavi4kata na penisa, no samo v nevuzbudeno sustoqnie. Kogato sum v pulna erekciq ne si li4i. 4esto mi se slu4va da sum v erekciq no glavi4kata da ne e napulnena s kruv i da e umeknala
и аз какво да направя по въпроса?
п.с. някой ще ме светне ли кво иска тоз пич от нас?
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
kak kakvo, pitam dali e normalno
честно казано не ми се струва много нормално но незнам
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
и на мен не ми са вижда нормално ...иди на лекар той щи кажи кво да прайшПървоначално написано от JustBoy
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
awe az ako mi se hode6e na lekar...da sum oti6al odavna. pitam vas. az tva 4e moga da otida go znamПървоначално написано от Don_GoTTi
еми като можеш отивай ве братле...да не те е срам ??няма да те е срам..кво толкова...Първоначално написано от Анонимко
dobre, ti hodil li si na lekar za takuf problem? ako ne si ne mi vikai kolko e lesno. Ako si mi kaji kvo trqbva da I kaja na GP-to spored tebПървоначално написано от Don_GoTTi
ми батка казваш му че имаш такъв проблем ..той трябва да те препрати при Уролог..после уролога ще ти каже закво става въпрос..не е толкова страшноПървоначално написано от Анонимко
е не е лесно да отидеш но май това трябва да направиш няма да ти го отреже спокойно![]()
![]()
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
abe mnogo 4ikii si prail i ti e poizsahnala kozata na onaq rabota i kato ne ti e nadarven ti li4i ... maji se s nqkyv krem tam i namali igraneto
Проблема се среща относително често и се решава относително лесно. Нужно си е да бъдеш прегледан!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
vij nesym to4no siguren no mislq 4e i pri men se e polu4avalo predi, no iz4ezna taka 4e spoko, trea da e ot prekomernoto lyskane