Хехе, магии. Ми че ако някой можеше да прави щеше да е мултимилиардер и да прави представления в Лас Вегас всяка вечер. Или нее, само дъртите врачки в задимената шатричка могат да ти познаят с тесте карти кво ще ти се случи след 5 години, когато вече си забраил какво са ти говорили. Или пък ти казват какъв си бил в миналия си живот, тва и аз мога да ти го кажа със гарантирана точност 100% вервайте ми бе.

Ами какво да кажем за лечителите, дето чакат да оздравееш от само себе си, но не винаги става и когато положението стане прекалено тежко и се решиш да отидеш на лекар вече е прекалено късно.
България била на първо място по направата на черни магии, уроки и клетви. Нормално, с нашето ежедневие наситено с болка и насилие, породено от липса на елементарни потребности. Правят ни черни магии корумпираните управляващи и последствията са страшни като ти дадат сметка за парно 150лв, за ток, телефон, вода, смет и незнам си какво още и нямаш пари за храна после. Или магьосника ще ти направи по-сташна магия. Да се разболееш. Ми то при този стрес, мръсен въздух, вредна храна или липса на такава, вода с високо съдържание на тежки метали, системни обгазявания от предприятия естествено че ще се разболееш рано или късно.
"6.Магията отшумява с времето.
Коментар: Напротив, колокото по-дълго стои едно енергоинформационно поле в аурата на човек, толкова повече поражения нанася и съдбовно и в здравословен план."
Ето те са си го казали. Това ако не е застраховка за некомпентността им. Като ти направят магия трябва първо да подейста, за 5-10 години, хаха , колкото е нужно.
Това за душата е няква супер дивотия, не искам да го коментирам. Виждал си се отвисоко. Ми сега като си затворя очите мога да си се представя отвисоко, никакъв проблем.

Първоначално написано от
Bloody_Tear
Съществуват и случаи когато СЛЕПИ ПО РОЖДЕНИЕ хора възприемат зрителна информация.Та интересно ми е как ще обасните това?
И какво например? И не ми говори измислици. Искам да ми намериш точна документация. Какво са възприели- с какво са били облечени лекарите и каква апаратура е имало. Ми нали все някои им е разказвал за болници, чели са за това и имат спомени. Нищо чудно.

Румяна Атанасова
Експерт в Училище Маг, Румяна Атанасова е медиум, астролог и извършва енергийни и кармични корекции. Разработила е собствен метод, посредством словесни формули, наречен - слово-вибрационна терапия и енегийни картини. Ясновидка и чародейка.
Позната ли ви е тази личност. Ми заслушайте се в предаването й. Смех и забава.
Разгледайте цените само. Хороскопи по 100лв, бизнес хороскоп 300-1500лв. Бребре. Искам да видя накои смешник как ще ми направи хороскоп за бизнеса. Да ми каже тука ще сключиш еди каква си сделка, тука ще купиш еди какви си материали, ще инвестираш еди къде си. Но нее, те ще ти кажат през май месец 2034година да не се доверяваш на партньорите си, а през 2020г видиш ли ще имаш трудна година. Ако бяха толкова вещи в магията нямаше ли да я използват, за да станат милионери. Но ще станат един ден... на гърба на вярващи...