.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Osuznato sunuvane zna4i da osuznava6, 4e sunuva6, umnico! Demek, ni6to ob6to s teq gluposti deto gi razpravq6! Na men mi se slu4va super 4esto i mi trbvat m/u 5 i 10 sec da se subudq. Osven tova edin sun produljava samo 12 min, nezavisimo kolko ti se struvat, za tva edva li ti trqbvat 10 za da se subudi6! Gre6no si razbrala, da. A i nqmam po- maluk opit v taq oblast ot edin vuzrasten, tuy 4e tova promenq smisula na tova, koeto kazva6. Osven tova mi pokaji kude sum pisala, 4e vijdam duhove!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Хехе, супер тема. Всеки спори с всеки за каквото му падне.
    Цитирай Първоначално написано от Чума._на_токчета
    Все още не съм надживяла тези работи,защото понякога и на мене ми се случват разни работи ,които нямат смислено обяснение.Та може и да има така нарчените свръхестесвени сили
    Айде кажи едно. Аз ще ти го обясня.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Хехе, магии. Ми че ако някой можеше да прави щеше да е мултимилиардер и да прави представления в Лас Вегас всяка вечер. Или нее, само дъртите врачки в задимената шатричка могат да ти познаят с тесте карти кво ще ти се случи след 5 години, когато вече си забраил какво са ти говорили. Или пък ти казват какъв си бил в миналия си живот, тва и аз мога да ти го кажа със гарантирана точност 100% вервайте ми бе. Ами какво да кажем за лечителите, дето чакат да оздравееш от само себе си, но не винаги става и когато положението стане прекалено тежко и се решиш да отидеш на лекар вече е прекалено късно.
    България била на първо място по направата на черни магии, уроки и клетви. Нормално, с нашето ежедневие наситено с болка и насилие, породено от липса на елементарни потребности. Правят ни черни магии корумпираните управляващи и последствията са страшни като ти дадат сметка за парно 150лв, за ток, телефон, вода, смет и незнам си какво още и нямаш пари за храна после. Или магьосника ще ти направи по-сташна магия. Да се разболееш. Ми то при този стрес, мръсен въздух, вредна храна или липса на такава, вода с високо съдържание на тежки метали, системни обгазявания от предприятия естествено че ще се разболееш рано или късно.
    "6.Магията отшумява с времето.
    Коментар: Напротив, колокото по-дълго стои едно енергоинформационно поле в аурата на човек, толкова повече поражения нанася и съдбовно и в здравословен план."
    Ето те са си го казали. Това ако не е застраховка за некомпентността им. Като ти направят магия трябва първо да подейста, за 5-10 години, хаха , колкото е нужно.

Това за душата е няква супер дивотия, не искам да го коментирам. Виждал си се отвисоко. Ми сега като си затворя очите мога да си се представя отвисоко, никакъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Съществуват и случаи когато СЛЕПИ ПО РОЖДЕНИЕ хора възприемат зрителна информация.Та интересно ми е как ще обасните това?
    И какво например? И не ми говори измислици. Искам да ми намериш точна документация. Какво са възприели- с какво са били облечени лекарите и каква апаратура е имало. Ми нали все някои им е разказвал за болници, чели са за това и имат спомени. Нищо чудно.

Румяна Атанасова
    Експерт в Училище Маг, Румяна Атанасова е медиум, астролог и извършва енергийни и кармични корекции. Разработила е собствен метод, посредством словесни формули, наречен - слово-вибрационна терапия и енегийни картини. Ясновидка и чародейка.
    Позната ли ви е тази личност. Ми заслушайте се в предаването й. Смех и забава.

Разгледайте цените само. Хороскопи по 100лв, бизнес хороскоп 300-1500лв. Бребре. Искам да видя накои смешник как ще ми направи хороскоп за бизнеса. Да ми каже тука ще сключиш еди каква си сделка, тука ще купиш еди какви си материали, ще инвестираш еди къде си. Но нее, те ще ти кажат през май месец 2034година да не се доверяваш на партньорите си, а през 2020г видиш ли ще имаш трудна година. Ако бяха толкова вещи в магията нямаше ли да я използват, за да станат милионери. Но ще станат един ден... на гърба на вярващи...
    Значи първо.Ако мислиш,че магиите са толкова простовати и за минутка мога да стана милионерка се лъжеш.Плюс това те не се правят ей така.Това е сериозно нещо и можеш да си навлечеш неприатности ако не знаеш какво вършиш.И не ми говори за ония идиоти от пентаграм примерно.И аз им се смея даже повече на тях отколкото на Къцко .Човек,които използва способностите си за да печели пари 100% не е нито магьосник нито има някакви способности!А за слепите хора.Те са виждали какво правят лекарите и подробно са описали всичко.Не мога да ти намеря от никъдето папка и да почна да ти описвам точно в този случай какво е станало както и ти не можеш да ми намериш информация,която КАТЕГОРИЧНО доказва,че не съществуват такива неща.А иначе съм чела много книги за това,а информациата,която дадох е от учебника по Психологиа.И ми е интересно ако не беше вярно,защо ще затормозяват децата с ненужна информация.Както и да е.Няма смисъл да ви убеждавам.Никой няма да се замисли и да отвори поне един сайт,които съм дала.Така че.Вярвайте в каквото искате.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Вярвайте в каквото искате.
    Ще ти напиша едни мисли, които най-общо отразяват и моите виждания:
    "Поради факта, че за магията няма доказателства*, тя има нужда от вяра. Не съм склонен да вярвам в каквото и да било, вкл. и в магията.
    Пред това да "вярвам" съм избрал да "знам".

*Това няма да го доказвам, само обърнете внимание на факта: Не ви хрумва да питате "Вярвате ли, че има наука?", нали?

Ако разбираш можеш само да разбираш, ако вярваш можеш само да вярваш. Има една причина, поради която религията е неоспоримо право на избор и тази причина е, че "вярата" и "знанието" са двата основни, противоречащи си, противопоставящи се принципа на световъзприемане, които нямат общ произход, които са основни за всяко логическо построение (условно "логическо") и затова между тях може да има само "или".
    Магията (концепция, която винаги е била подвластна единствено и само на въображението) е понятие, което вечно ще се колебае между "знам, че има" и "вярвам, че има" дотолкова, доколкото науката (рационалното) успява да постигне нещо в обясняването на магическите феномени и да ги привлече към себе си, тоест - извън сферата на вярата.
    Става въпрос за начин на мислене.
    Не знам, че има магия, но и не вярвам в нея. Ако магията се докаже (че съществув или обратното), ще знам и пак няма да вярвам.

Общоприетото разбиране за магията се слива с метафизиката - това, което рационализмът още не е обяснил - и съответно магията е територия, която науката/рационалното винаги ще изтласква. В този смисъл за мен магията е територията на непознатото, неосветеното, която винаги ще съществува и ще огражда територията на узнатото.
    Като онова там за кръга, който разделя това, което знам (отвътре) и това, което не знам (отвън). Ще добавя само, че в личен и в историчексо-еволюционен план този кръг се разширява..."

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    "Това е сериозно нещо и можеш да си навлечеш неприатности ако не знаеш какво вършиш." Nay vajnata 4ast ot tova, koeto napisa! Opredeleno 4ovek trqbva mn ne6ta da pro4ete i da govori s mn po- kompetentni ot nego hora, ako e re6il da se zanimava s tezi ne6ta. A sega otivam na more, za tova 6te si govorim pak sled 10- 15 dni! I do togava umnata!

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Aham, a 4a6ata na tablata q dvija sus silata na uma si, taka li?
    Да, колкото фокусниците в цирковете си режът главите хахаха И да го видя това (което няма да стане), как чашата сама си се мести, няма да го повярвам! Защото за разлика от теб поне съм здравомислеща. Вярам само на това, което виждам и което мога да пипна, друго не съществува.
    И за осъзнатото сънуване - от къде знаеш, че чичо ти не е имал такова?!? Ти в главата ли му влезе? И най-дългият сън е 7-9сек. не 12мин., ама сигурно това е било правописна грешка, това искаше да кажеш, нали? Както и да е...

Osven tova mi pokaji kude sum pisala, 4e vijdam duhove!
    Na4ertava6 na edin list kvadrati bukvite ot azbuka v krug podredeni, su6to taka dumite "da" i "ne"... slaga se 4a6a po sredata, na neq si slagat prustite nqkolko 4oveka, vika se ot otvudnoto ne4ii duh, zadavat se vuprosi i 4a6ata se dviji, kato izpisva otgovora... PRUSTITE NE TRQBVA DA SE MAHAT PRI NIKAKVI OBSTOQTELSTVA, DOKATO 4OVEK NE E SIGUREN, 4E DUHUT SE E VURNAL... Izpra6ta se s dumite "vurni se, ot kudeto si do6ul", a za povikvaneto nqma nekvi dumi opredeleni. I az ne vqrvah, ama se polu4ava.
    Не си ги видяла, но те са били там, нали? А знаеш ли защо не си ги видяла? Защото е нямало никакви духове - за това.

И не си мисли, че знаеш повече от някой възрастен човек, опитът и знанията се придобиват с годините, а не само с четене на разни статийки, сътворени от болни мозъци и без грам истина и подкрепителни факти в тях, защото ако съществуваше нещо, за което вие говорите то щеше да е доказано! И не е хубаво да вярвате на всичко написано, особено по разни сайтове или клюкарски вестници, защото ясното е, че единствената им цел е да печелят аудитория по този начин.

Фен
    Град
    Варна
    Хехех...пуснах темата,заминах на море за малко и кат са връщам ко да видя ...спорове..ц..ц.ц..Аз просто исках да ви питам дали вярвате...
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Фен
    Град
    в отвъдното
    Az sy6to vqrvam v takiva ne6ta i sym mnoo sueverna
    !!!PEACE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове