.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Samoletni bileti

Samoletni bileti

Mnogo se izvinqvam,che pritesnqvam vsichki s takava tema,no koito moje da mi pomogne,shte sym mn blagodarna!Tyrsq sites za agencii,koito prodavat samoletni bileti.Po princip tyrsq,no namiram vse za bileti + ekskurzii.Moje i da ne sa izvestni cenite na biletite - prosto telefoni.Mnogo shte sym blagodarna na tezi,koito mogat da mi pomognat i izvinete,ako temata ne e tochno za tozi razdel!
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Навсякъде ги има..по улиците все има офиси илтелефони

E da,no az ne sym ot Sf , a inache se interesuvam specialno za takiva ot Sf i Plovdiv,shtoto iskam da pytuvam za edna malko bezizvestna strana,a pyk mi se shte da ne se harcha mn pari vse pak .Zatova pomolih.Blg.
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Животът е прекрасен

до София е 144 лв ...
    Звъниш на телефон Справки и казваш да те свържат с бюро за информация за полетите със самолет. там ще ти кажат и часове и цени ... сичко

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си