Цитирай Първоначално написано от Dragon^girl
Писна ми вече. Сега родителите ми ме насилват да ходя на село. ПИСНА МИ ВЕЧЕЕЕ. Не искам да ходя никъде. Писна ми . Никoй не ме пита аз дали иска да ходя някъде. Искам да си седя в София при приятелите, а не да ходя със дъртите на сели. Писна ми. Там няма живо пиле. Няма никoй, само дърти бабички и старци, редовните пияници. Ква ми е работата там. Да седя там и да ги гледам как се надвикват и си говорят за политика и глупости и как се наливат с бира и ракия и спорят постоянно. Вместо да слушам музика в нас, да излезна с приятели.Просто ще полудея. По голямо мъчение от това незнам !
Какво лошо има...знаеш ли как си мечтая да отида на село.На тишина и спокойствие.С някоя книга,без лаптопа,без телфона,без нет,без телевизор,без радио без нищо.Да си почина,да се отделя от шибания град и шумът ама немога.Не е толквоа зле.Тука какво има?Кретени които се правят на велики,пачаври,които знаят само да се контят,шум и бла бла бла.Дам вярно е рпеди и аз неможех да си представя светът без тях но това беше преди 1-2 години.Сега копнея да се отделя от тука.Просто този деградирещ град те поттиска.