.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Pennis

Blue_Thing
    Guest

Pennis

Vapros izvinete za parvi pat vlizam i neznam znachi imam problem nqkade na skoro 2-3 meseca mi se poqviha papchici na pennisa nz na kakvo se dulji .. Ama mislq che tova e deto mi rastat kosmi na 15 godini sam .. Tc ot kakvo moje da se dalji deto imam papki na penisa i kak moga da gi premahna .. pls ne mi kazvaite da xodq na lekar zashtoto i taka i taka nqma da otida

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Е дай малко повече подробности - шибал ли си?? Ако не си, споко, нормално е да ти се появат, няма нищо тревожно 1000000% гаранция
    и Интер

Blue_Thing
    Guest
    ne sum se 4ukal sas nikoq nito nikoi nito nikoe prosto nz kakvo da pravq .. dano da se mahnat skoro vreme shtoto dosta se trevoja na nqkoi mesta na pennisa gi ima poveche na drugi nqma na nqkoi ima i taka nz shto se poluchava am dano da se mahnat m/y drugoto mislq da gi pukam sas igla ili neshto takova

Blue_Thing
    Guest
    ama sa dosta i samo mnogo malki za tova se otkazah

Супер фен
    Град
    Sofia
    Пъпките могат да са нормално нещо (и да не са пъпки) а могат да бъдат и признак на заболяване!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Blue_Thing
    Guest
    Ami to sega poveche mi rastat kosmite na Madiatta i voabshte kosmite sa mi povechko za tova sa izlezli pak edvali nqkvo zabolqvanie

Guest
    togava zemi sa obrasni we

Град
    Пловдив - - - - -
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    togava zemi sa obrasni we
    хаха да ве обръсни са....няма да седиш космат... по хигиенично е
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

dsdsd
    Guest
    Kak 6te gi puka6 bie 4e i s igla ti mrudnal li si? Ili da....togava v nai dobriq slu4ai da ti izlqzat dvoino pove4e pupki po penisa...a ve4e ako se uslojnqt ne6tata da fani6 v nai malkiq slu4ai infekciq....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си