- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Томбола
Струват ми се доста добри наградите им, участвате ли принципно в такива игри и печелили ли сте някога?
за повече инфо за Степ Играта ТУК
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
tfa nqma da GO vkusq nikoga powe4e, mn e bezvkusno super gnusutiq, horata koito go pravqt trqbva da budat presledvani ot durjavata !
Ти луд ли си е ? Степ мноо рулз даже![]()
Ся ше получа ли награда ?![]()
![]()
Аз съм карък... не печеля![]()
Mi az sam proal takiva igri4ki ma i az ne sam pe4elil!!!
Girls,Games and Music is the life!!!
По принцип участвам подобни игри и естествено не съм печелил, но не съм любител на подобни напитки и със сигурност няма да участвам в тази игра.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
rqdko u4astwam v takiwa igri a v tazi za step vuobshte nqma i da go mislia dali da u4astwam, ne mi dopada stepa nito nagradite![]()
kна такива томболи въобще не ми върви...но виж на ролетката и покера съм цар![]()
Не съм участвала в такива, дето трябва да пратиш някви опаковки, етикети и т.н... повече участвам в тези с кодовете на капачкитеНо никога не съм печелила
![]()
Сега смятам да участвам в играта на мобилния ми оператор![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Сумати учени не могат да докажат точно от какво, но добре, че си ти та да ни кажеш. БРАО!Първоначално написано от e_l_i_z_a
Death gotta be easy, 'cause life is hard
i az tei uchastvala sum ama ne pechelqПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
pechelila sum samo 1 put..
ranica ot faflite MYPA..
az ot TANG sum pe4elila suma ti ne6ta zatva gi uvajavam mn ama za step nz, moe sa mo6ennici![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
aZ sUM PecHeLIl sAMo oT viKtorInaTa v 6-Ti kLas posLUchaI kOLEda... BqhME sI ORgaNizIRaLI zAbaVO e TaKOva... aMA tO tOgAVa bEshE naGLasENoInachE dA sUbiRAm oPakoVKI i KaPAchKi... Ne mISlq
![]()
Аз не се занимавам...
Ма сестрата има кана "Танг", пеещата отварачка на "Ариана", заедно с каната получи и чаша..(прати 2 или 3 писма и двете изтеглени)
Незнам ся за други, но помня че и още имаше
Ауу...да..чаши (7 илиот Кока-Кола
И една дето аз си я спечелих..от тия нсетовното 2002
мда... ама покера се играе само с дълги ръкави, че в късите трудно се крият асатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
а иначе - участвал съм преди ама не съм печелил, тия напитки са толкова вредни, че мой да купя 5 или 10 пакетчета да участвам и да изтровя мишките в избата на село![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Печелила съм само от Кит Кат - боксови ръкавици. А баща ми от Каменица това лято спечели диск с музика. А по принцип не играя такива неща, щото съм с минимален късмет.
Специално за Степ, нямам намерение да се пробвам. Първо, щото тия сокчета от пакетче са много гадни на вкус и не ги обичам и второ, понеже наградите им са много смотани.
ПП: Правилно ли е пускането на тема, свързана с някаква игра, обвързана с покупка?
Аз не се меся, само питам8.Да НЕ правят СПАМ(едносрични и повтарящи се постове) във форума,
както и да не публикуват реклами на платени услуги![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.