.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Психика

rulezZzZ
    Guest

Психика

zdr! az sam ot plovdiv ,dano da mi dadete suvet )) shte sam mnogo blagodarna 4e cqloto lqto mi se susipa zna4i prez zimata za pryv put go napravih s moq priqtel i beshe suvsem nomrmalno nito se pritesnqvah nito nishto no izvednuj kum kraq na uni kato me hvanaha edni paranoi 4e sam bremena sqkvi testove praa i se otricatelni ama az "umnata" pak se pritesnqvam kato mi doide se uspokoq malko i po4na puk da se pritesnqvam 4e sum bolnA OT SPIN !!! LELE ne moje da se spi !!!i sega kato bqh na moreto se zapoznah s edno mom4e pak ot plovdiv toi estestveno e doshul na more za :sex on the beach : 4esno kazano i na men mi se iskashe ama stana de lele pak kato sum se pretisnila mi ako sam bolna kvo she praa !!! i sam reshila da se izledvam za bolesti ta da mi kajat 4e nishto nqmam ( e dano de ) i da se uspokoq malko 4e tva ne e jivot naistina ( samo4e neznam v koq bolnica mogat da se napravqt takiva izsledvaniq (lele uspokoite me ))) mersi predvaritelno

Голям фен
    Град
    големото село софия
    отиваш при Джи Пи-то си, обясняваш му, че се притесняваш дали ти няма нещо, молиш го да ти даде талон за кръвна картина.
    отидаш, зимат ти кръв, и на следващия ден, вече знаеш със сигурност, че нищо ти няма.
    без презерваривче ли сте го правилИ?
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

rulezZz
    Guest

psihika

ami sus !! samo4e li4nata lekarka i nashte sa semeini priqteli i ako otida pri neq losho nashte kato razberat shte ima grumove i mulnii)) ot moq priqtel koito ot odavna hoim ne se pritesnqvam mnogo shot toi nikoga ne bi mi go pri4inil !! ama bati i ot nego se pritesnqvah a sega s toz ot moreto lelele se si mislq mi ako bolen makar si govorihme s nego predi da praq neshto i toi mi vika awe spoko kvi sa tiq gluposti eto i s prezervativ go praim oshte pove4e trqq si spokoina i taka ama az spokoina li lele

rulezzz
    Guest
    4ude se sega tolkoz sum se zapretisnila napravo takava paranoq mi ako taka e i za v budeshte nikoga nqma da se otpusna i da si napravq kefa shtoto she se pritesnqvam 4e patrniora moje da ima nekvi bolesti seki put li trqq se izsledvam ) 4e tva golqma muka kak drugite momi4eta go pravqt bez nikakvo pritesnenie i si praat kefa a az samo s2-ma i she se poburkam puk i kato gi govorq tia raboti na moq priqtel i toi se e hvanal za glavata))

Голям фен
    Град
    големото село софия
    добре е че ти е послужило за пример! мисли, че тоя път си извадила късмет и няма да допуснеш следващия път да го правиш без капутче..
    сигурна съм, че нищо ти няма, щом приятеля ти досега не е разбрал няма спин и ти нямаш спин айде успокой се.

п.с. лекарката ти би трябвало да знае за лекарската тайна!
    ако толкова много държиш да си направиш изследвания, и те е страх да отидеш при личната, отиди в частна клиника потърси тук : http://www.need.bg/?c=78
    късмет!

rulezzz
    Guest
    e mersi mnogo ))) dano naistina nishto mi nqma !!! a za issledvaniqta v laboratoriq li trqbva da otida ili v vsqka bolnica moje

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от rulezzz
    e mersi mnogo ))) dano naistina nishto mi nqma !!! a za issledvaniqta v laboratoriq li trqbva da otida ili v vsqka bolnica moje
    не може във всяка болница. или в районната ти поликлиника + талон от личния, или си плащаш за частна клиника. аве където и да отидеш без талон, трябва да плащаш

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    spokoino,ne vqrvam da ti ima ne6to-za bremennosta e bilo nelepo da se strahuva6,ako si bila v 6estiq mesec,6te6e da razbere6
    A za Spin-a pak mislq,4e ne si bolna,malka e veroqtnostta ot 2 polovi kontakta.
    No vse pak kakto kaza chupacabra,otidi v nqkoq 4astna klinika,za da si napravi6 izsledvaniqta i da si po-spokoina i zavbade6te izpolzvai prezervativ,osobeno ako ne spi6 s partniora si
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    Цитирай Първоначално написано от rulezzz
    не може във всяка болница. или в районната ти поликлиника + талон от личния, или си плащаш за частна клиника. аве където и да отидеш без талон, трябва да плащаш
    С ПКК(пълна кръвна картина) СПИН не се открива...
    Теста е отделен... и се прави абсолютно безплатно.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Голям фен
    Град
    големото село софия
    а с кво се открива? отиваш и казваш 'искам тест за спин' ли?!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Естествено!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Естествено!
    не ми се вярва да е така,
    просто е супер унизително...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Естествено!
    Като не разбираш ни най-малко защо обясняваш и спориш... Да не мислиш, че от ПКК се разбира всичко ето виж колко различни изследвания има на кръвта http://www.cibalab.com/products.htm. И какво е унизителното...

Ето ти:
    ПКК - Пълна кръвна картина. Изследването обхваща: изброяване на кръвните клетки /левкоцити, еритроцити, тромбоцити/, определяне на концентрацията на хемоглобина, хематокрита, математическите показатели на еритроцитите и тромбоцитите. Показателите на кръвна картина не са специфични за дадено болестно състояние. Променят се при различни заболявания: анемични състояния, възпалителни и инфекциозни заболявания с различен произход, злокачествени кръвни заболявания и други.
    И като не разбираш нещо не го коментирай, често ти се случва!

rulezzzz
    Guest
    aha !!! dosta i to ama ako iskam da si usigora spokoistvie mai sha trqq go napravq no sled 2- 3 sedmici zashtoto ako slu4aaino neshto imam ( da ne dava gospod) antitelata togava shte se otkriqt

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Естествено!
    Като не разбираш ни най-малко защо обясняваш и спориш... Да не мислиш, че от ПКК се разбира всичко ето виж колко различни изследвания има на кръвта http://www.cibalab.com/products.htm. И какво е унизителното...

Ето ти:
    ПКК - Пълна кръвна картина. Изследването обхваща: изброяване на кръвните клетки /левкоцити, еритроцити, тромбоцити/, определяне на концентрацията на хемоглобина, хематокрита, математическите показатели на еритроцитите и тромбоцитите. Показателите на кръвна картина не са специфични за дадено болестно състояние. Променят се при различни заболявания: анемични състояния, възпалителни и инфекциозни заболявания с различен произход, злокачествени кръвни заболявания и други.
    И като не разбираш нещо не го коментирай, често ти се случва!
    ще си коментирам коооолкото си искам и каквото си искам, не си ти човека, който ще ми казва какво да правя, яснО?...
    явно за пореден път не си зацепил, че идеята на мнението ми е да обясниш, тъй като и аз не разбирам тия неща...но не, ти трябвА ДА се заядеш...
    няма кфо да коментирам, то от злоба ше се разядеш ве..

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    отиваш при Джи Пи-то си, обясняваш му, че се притесняваш дали ти няма нещо, молиш го да ти даде талон за кръвна картина.
    отидаш, зимат ти кръв, и на следващия ден, вече знаеш със сигурност, че нищо ти няма.
    А това какво е и щом
    тъй като и аз не разбирам тия неща...
    защо обясняваш как стават нещата.
    ще си коментирам коооолкото си искам и каквото си искам

Ето за това във форума има толкова глупости... нек'ви момиченца с много голямо его, които си го задоволяват виртуално, защото навън сигурно немогат.
    И като за финал..
    Може и да се заяждам, но поне се старая да съм полезен в темите, които са достатъчно сериозни и се стремя да давам точна информация.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    А това какво е и щом
    тъй като и аз не разбирам тия неща...
    защо обясняваш как стават нещата.
    ще си коментирам коооолкото си искам и каквото си искам

Ето за това във форума има толкова глупости... нек'ви момиченца с много голямо его, които си го задоволяват виртуално, защото навън сигурно немогат.
    И като за финал..
    Може и да се заяждам, но поне се старая да съм полезен в темите, които са достатъчно сериозни и се стремя да давам точна информация.
    ами добре, след като съм дала грешна информация - поправи ме и толкова.. защо навсякъде трябва да се заядеш !? признах, че съм се объркала...!!?!? и сега какво, колко още години ще ми го натякваш..!?! поне поемам критика...

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Правя го за твое добро.
    Ми не дразня се поприцип не само от твоите грешки, защото тука(форума) много глупости се изписват. И не го приемай като заяждане, а като градивна критика.

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Правя го за твое добро.
    Ми не дразня се поприцип не само от твоите грешки, защото тука(форума) много глупости се изписват. И не го приемай като заяждане, а като градивна критика.
    окей, така ще го приемам занапред...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си