.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Абе имам въпросче!

Начи въпроса ми е към компютърните маниаци като мене:
    Кои процесори предпочетате AMD или Intel?Аз залагам на AMD защото моя е такъв но да видим вие ко ще кажете,то попринцип нема чак такава разлика освен че в повечето случеи Intel са по-скъпите!Искам да чуя някое компетентно по въпроса мнение а не некой ламер да се изказва неподготвено!

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ае лице не, че нещо искам та засегна ама и твойто мнение не е мноо компютърно-манЯшко.
    Аз залагам на AMD защото моя е такъв
    Аз също съм предпочел АМД, но заради цената, ама тва не ги прай по-добри Интел са кралете в тая област Поне за мен.

Добре тогава ще уточня:Имах предвид че когато сам си купувал компа(преди около 4)нищо не разбирах от компи и въобще не съм обръщал внимание на компютърните компоненти...сега вече не е така,защото вече се интересувам от hardware и имам скромно мнение по въпроса!За мен AMD не са процесори втора ръка както ги наричат в някои списания!Тва че са малко по-ефтини нищо не означава!

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Аз също не казвам, че са втора ръка, но основно ги предпочитат заради цената. Така смятам. Някъде четох, че АМД щели да превземат Интел до 2017, ама а да видим

Голям фен
    Град
    United We Love You
    AMD mnoo qsno
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    И аз съм с AMD, ама заради цената. Иначе Intel са по-добри.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Повече от фен
    Град
    HELL
    az sym s AMD i sa kefq
    dobri sa

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Еми персоналния ни компютър големия е AMD
    А пък лаптопа ни-INTEL

Ако се занимаваш с игри AMD е много по-доброто решение

А за офис работа Intel са по-добри

А и в днешно време разликата между новите процесори AMD и Intel почти я няма освен в цените
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    ;)
    imal sym mashinite v po slabite hercove chestoti .. i intel i amd, .. vijdam i razlikata pri moshtnite mashinite amd i intel

!!!! do vsichki lamercheta !!! sprete da si fyrchite s amdtata
    intela sa mn po stabilna i fast rabota!! osobeno procesorite s 1mgb kesh pamet!

amdto dori tezi koito sa ... MHz+ .. da go napyvash raboti po bavno i po bavno kato go pyrjish...
    dokato intela .. imasi prichina da e po skyp!
    zashtoto e mnogo po dobyr!!!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    intela -мн по-добри са
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Цитирай Първоначално написано от Utopia

imal sym mashinite v po slabite hercove chestoti .. i intel i amd, .. vijdam i razlikata pri moshtnite mashinite amd i intel

amdto dori tezi koito sa ... MHz+ .. da go napyvash raboti po bavno i po bavno kato go pyrjish...
    Ами не сам много съгласен че АМД-то работи по-бавно + това не сравняваме най-новите процесори а попринцип работата на двете марки !

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Ман, истината е в АМД - тва не е стока за молене
    и Интер

момче ..... в приложения - игри интела духа супата тва си е факт, при офис приложения - амд духа супата - също факт
    Разликата в новите процесори е минимална и зависи от приложенията така че според мен Интел не струват - прекаленно скъпи са ....
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia

момче ..... в приложения - игри интела духа супата тва си е факт, при офис приложения - амд духа супата - също факт
    Разликата в новите процесори е минимална и зависи от приложенията така че според мен Интел не струват - прекаленно скъпи са ....
    Екзотичния,искаш по някакъФ начин да ми обясниш,че един Ейч Пи Инвент лаптоп със ИНТЕЛ ИНСАЙД
    не струва?!?!?!?

ми аз съм с Интел. ама ко щете вярвайте ма не много по-скъп от АМД. щот не е казано кат е интелда е пентиум. моят като е селерон кво? а имам и приятели с АМД-та. и двете марки са достатъчно стабилни. ако едната беше по-добра само тя щеше да се купува и другата нямаше да я има одавна. имаче не че съм дотолкова навътре в нещата, но компа ми си е добър, а такива с АМД-та понякога още повече. но то не зависи само от процесора де. кат комповете им са 2 пъти по-скъпи мн ясно че шъ са по-добри
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си