.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Stara Zagora

Как ще г0 0бясните ? (Главно м0м4етата)

Kf0 mislite za tiq m0m4eta det0 gledat na m0mi4etata kat0 ne6t0 materialn0 ??? Gledat sam0 telata .. d0ri i da e nqkfa sk04ubra pak stafa za ebane! 6t0 uj "svesnite" m0m4etA ne sa p0ve4k0??? Aku nie sme (m0mi4etata) kurvi t0 vie (m0m4etata) ste sv0dnicite!

Мега фен Аватара на machoka
    Не се учудвай, има ги и тези индивиди.

Такива мъже ще има до тогава, докато спре да има жени, които да са съгласни с това, само и само мъжа да ги издържа финансово!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Demek pak nii jenite sme "vin0vni"

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Ами да, така излиза. Вие сте първоизточниците на всяка мъжка реакция и поведение. Ние правим това, което вие ни позволявате. Когато ни позволите да се отнасяме с вас като с материална вещ, стига да ви плащаме скъпите бижута, заведения и бензина, то такива мъже ще никнат като гъби след дъжд.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    много ясно. вий сте виновни за всичко. и за глада в Сомалия.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    haha Imam 4uvstv0t0 kyt mi gi g0v0ri6 tiq rauti 4e me ubejdava6 4e vie m0m4etata ste slabiq p0l a nie silniq! w0w d0 kfi izv0di stignah :P

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    haha Imam 4uvstv0t0 kyt mi gi g0v0ri6 tiq rauti 4e me ubejdava6 4e vie m0m4etata ste slabiq p0l a nie silniq! w0w d0 kfi izv0di stignah :P
    Абе то маи верно така излезе

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    Абе то маи верно така излезе
    da da , tyi tyi drug pyt...! to...za tui skoro pak se bqha poqvili temi ot sorta "nqkoga udrqli li ste momi4e" (ni6to lo6o ne kazvam kym temata)-v koqto vsi4ko, be6e napisalo ne nikoga, i ne6to ot sorta, to ne se udrqt, nali sa ot nejniq pol, i vsqkakvi takiva..
    Haide stiga se izkarvahte "silni" Ako bqhte nqma6e da vi "pritejavame" postoqnno SAMO s pari !

Голям фен

Re: Как ще г0 0бясните ? (Главно м0м4етата)

Kf0 mislite za tiq m0m4eta det0 gledat na m0mi4etata kat0 ne6t0 materialn0 ??? Gledat sam0 telata .. d0ri i da e nqkfa sk04ubra pak stafa za ebane! 6t0 uj "svesnite" m0m4etA ne sa p0ve4k0??? Aku nie sme (m0mi4etata) kurvi t0 vie (m0m4etata) ste sv0dnicite!
    Sno6ti kato si legnah i az re6ih da pusna syshtata tema no ti si me izprevarila

I shte te popravq za ne6to .. Ako momi4etata sa kurvi to myjete sa myjki kurvi. Ama lor znaesh 4e ima sqkfi syshtestva..Nqkoi se ebat za pari,drugi zaradi broikata,treti ot liubof..Slu4valo mi se e mn pyti da obsyjdame razni jeni s mom4eta/myje i te kazvat 4e pak mogat da ebat takiva jeni (krokodili) kato im slojat 4uval na glavata..myjete sa izmislili vsqkakvi na4ini za pluishtene i s grozni i s krasivi jeni..
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    Stara Zagora

Цитирай Първоначално написано от DeSsi

I shte te popravq za ne6to .. Ako momi4etata sa kurvi to myjete sa myjki kurvi. Ama lor znaesh 4e ima sqkfi syshtestva..Nqkoi se ebat za pari,drugi zaradi broikata,treti ot liubof..Slu4valo mi se e mn pyti da obsyjdame razni jeni s mom4eta/myje i te kazvat 4e pak mogat da ebat takiva jeni (krokodili) kato im slojat 4uval na glavata..myjete sa izmislili vsqkakvi na4ini za pluishtene i s grozni i s krasivi jeni..
    haha pak se setih za Anastasiq :P

Guest

това като го кажем, мислиш ли че сериозно говорим

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Дразня им се на такива момичета.Защото дългата форма на банана не означава, че отвътре не е хлебен (т.е не означава, че отвътре е вкусен).Плюс това ненавиждам момчета, които се скапват от фитнес, ЗАЩОТО СА КОМПЛЕКСАРИ
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Дразня им се на такива момичета.Защото дългата форма на банана не означава, че отвътре не е хлебен (т.е не означава, че отвътре е вкусен).Плюс това ненавиждам момчета, които се скапват от фитнес, ЗАЩОТО СА КОМПЛЕКСАРИ
    Обясни какви по-точно комплекси се избиват, когато ходи човек на фитнес? Наистина ми е много интересно.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Обясни какви по-точно комплекси се избиват, когато ходи човек на фитнес? Наистина ми е много интересно.
    Колко мъже ходят на фитнес само за самото здраве и колко ходят с идеята да станат мутантите - гъзари, 'идеал в очите на мацките' според тях?

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Колко мъже ходят на фитнес само за самото здраве и колко ходят с идеята да станат мутантите - гъзари, 'идеал в очите на мацките' според тях?
    Ми сигурно има и от двата вида - но пича отгоре много катерично отсече, че който ходи на фитнес е комплексар.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

един мъж няма да сваля жена ако тя не му даде повод
    това го разбирайте както искате

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

това като го кажем, мислиш ли че сериозно говорим
    може би не всички но някой наистина говорят сериозно..И въобще как може д асе говори така ?
    Keep smilin'

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    един мъж няма да сваля жена ако тя не му даде повод
    това го разбирайте както искате
    Mi zna4i az kato si sloja kusa poli4ka davam povod na mujete??? A na mene prosto mi e toplo...

дЪрти_санчес
    Guest
    abe kuhi kurveta, kvi sa tiq prostotiq 4e mom4etata vi gledali kato instrument za ebane, e ta mnoooogo qsno, kato si slagate nekvi potni4eta i kusi poli4ki, ta da vi se vijdat pi4kite, nie kvo sme vinovni? obli4ai se kato monahinq i nikoi nema da te gleda po toq na4in, moje da te pozamerqt s domati, pa4a! q da igrae buhalkata!

a otnosno tva 4e hode6tite na fitnes sa kompleksari mislq 4e e napolovina vqrno, no drugata polovina si hodi da si izvae tqloto ot koeto vtorostepenno e tva 4e privli4at jenite, a ne da e cel nomer edno, zagrq li, zavistlivo mom4ence!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от дЪрти_санчес
    abe kuhi kurveta, kvi sa tiq prostotiq 4e mom4etata vi gledali kato instrument za ebane, e ta mnoooogo qsno, kato si slagate nekvi potni4eta i kusi poli4ki, ta da vi se vijdat pi4kite, nie kvo sme vinovni? obli4ai se kato monahinq i nikoi nema da te gleda po toq na4in, moje da te pozamerqt s domati, pa4a!
    Всеки може да се облича както си иска тфа е лично право на всеки човек И все пак признавам си че понякога нарочно се обличам предизвикателно когато отивам на ЛОФ за МЪЖЕ но го правя само защото знам че така ще бъда забелязана.Ако се обличам като монахиня мислиш ли че някой ще ме забележи?Да,ама мноо рядко се случва това.Естествено че като облека мини жупа сички мъже ша плезят езици след мен а ако съм с 5 ката дрехи никой няя да ме види..Правим всичко това заради вас БЕ мъже
    Keep smilin'

6te ima takiva maje..dokato ima jeni koito pozvolqvat da ima se govori taka i da se darjat taka s tqh..6toto sqkvi si gi ima i vinagi 6te si gi ima
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

как да го обясня!?
    за мен е непонятно и главата ми не можа да го побере.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

не съм казал, че сте курви. Има ги и тези индивиди, но не може да открека, че почти винаги един мъж харесва жената, заради външният вид/първоначално/, а после я опознава. Както вие искате секс, така и ние/нормално е!/.
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Вижте сега, има кухи мъже както има и кухи мацки. Има и момчета, които днеска приказват, че ще ебат някоя с чувал на главата, а утре се влюбени безнадежно и романтично в същото момиче(без да си признаят, естествено) :P . Има момчета, които приказват простотй, но не са прости, просто се правят на интересни, и момичета, които носят къси поли без да са " курви"... Абе с две думи- секви ги има . Така че не е добре да се правят обобщения. Нито да се съди за някой по това, което приказва. Много често момчетата, несигурни в себе си,приказват подобни глупости, за да се правят на "готини" - това нищо не значи повечето поумняват. А другте си хващат жени, отговарящи на IQ-то им.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Ми много ясно че ще харесвам повече красиви жини отколкото грозни такива комплекси пари и подобни глупости хич не ме интересуват. Важното е да е готина и умна. Изобщо не мога да ви разбера вече, а тва за фитнеса беше просто гениална мисъл, вече да обиждаш на комплексар е най модерното нещо а света - и най често тия дето са кльощави и умрели наричат мускулестите комплексари, и тия дето нямат пукната пара в джоба наричат тия с готините коли комлексари я помислете малко и кажете кой е комплексара в случая?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си