- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Magazini i drehi
Taka zn4i razhojdahme si se s maika mi onia den po centara i vlizame v edin magazin za danki i gledame edni danki,ama ne s obiknovenna cena,a te struvaha 735 lv.![]()
![]()
A pak az si kupih po evtini estestveno.
Kato govorim za magazini,vie pose6tavate li magazinite za 1 lv.,magazinite za 2-ra upotreba
.az li4no ne pose6tavam magazinite za drehi 2-ra upotreba,za6toto mi e ne priateno i naive4e 4oveka koito gi e nosil si e imal svoi emocii i az s moite drehi iskam da si imam sobstveni emocii
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
и...?!![]()
има яки неща.. но малко намирисват ..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Хах веднъж съм посещавал магазин 'сичко по лев и 50 долара и си зех неква мултифункционална отверка
![]()
![]()
и Интер
MagaZIniTE koItO POsEsHTaVAm sA.. NA TuMNo, GLoBe i t.N... VaJNoTO e dA E sHIrOKo![]()
Az pak na Convers i onia do nego,zabravih mu imetoПървоначално написано от Napu6en-Buhal
![]()
![]()
брейййй, globe ми е любимия МАГАЗИН![]()
![]()
елитоооо, ти CONVERSE ли имаш предвид? и какво си купуваш от там!?![]()
Не,не ги посещавам.Влизала съм в магазин `Всичко по 1`,нооо там има само боклуци за еднократна употреба.А пък да не говорим,че преди време бяха казали,че стоките там били вредни и т.н.Просто ноу комент.А за втората употреба,просто не мога да приема да нося парцалки 2 ръка,нз просто не го смятам за удачно...
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Emi razglejdam kakvo,o6te niamam dreha na Convers,prosto taia marka mi nosi ne dobri spomeniПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
то и няма да ти отива на стила да носиш CONVERSE май.. или не ти пука много-много?!Първоначално написано от Elitooooo
не съм влизала във магазин 2ра употреба нямам и желание.кецки си взимам от insomnia а дрехи от ндк,и в подлеза на плиска има яки дрешки![]()
hAHaHaHa Ti sI EbahTI tUpAta PuTka ChesNo. kaTO NE znAesH zA kVo sTAvA VuproS shTo sE MUchIsh ? nE gOvoRQ zA MaRkAta `gLObe` goVoRQ za MagaZInA nA GloBe v pLeVen. oNEmEi !Първоначално написано от chupacabra:)
Ti pak ot kade znae6 kaf mi e stilaПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
еми влизам си дрешки от "oneill","board shop","benetton","roxy","sabotage","bas" а кецове от "insomnia"понякога и от "sabotage" и "bas"
Любими са ми Sisley, Diesel и най-вече Playlife. А и Терата, че е тънкана.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ииих че сте гъзари всичките.. как пък един не пазарува от Илиенци.. тц тц тц![]()
![]()
![]()
Иначе и аз като вас си пазарувам само от маркови магазинчета-даже тати ме води до Париж за бельо, до Германия за маратонки, а дънките са ми от САЩ....
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
ами, ето ... аз ще си призная. ходила съм на Илиенци.Първоначално написано от mira_
разлика няма никаква, освен в цените. купих си велики дънки за 20лв. и кво?? влизала съм (редовно!) в дрип шопове и съм купувала. и кво??
освен това наминавам и към gorgon.
зле, зле
.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Кой от къде душа му иска. За мен има разлика(то наистина има) и се старая да си взимам. А и няма нищо лошо да си купуваш от Илиенци - просто личен избор.Първоначално написано от пор
Death gotta be easy, 'cause life is hard
ами по стила музика можеш да определиш стила на обличане. не е трудно. или пак го смени?Първоначално написано от Elitooooo
на напушен-бухал искам само да му благодаря, че ме светна за този магазин в ПЛЕВЕН.. не съм знаела за такъв. благодаря ти БУХАЛЕ..
и аз не си купувам маркови парцали.. само на кецовте държа, др.- фсе ми е тая
Az specialno ne pazaruvam nito ot magazini 2-ra upotreba,nito puk ot magazinite za levche,no i ne darja drehite mi da sa na opredelena marka.Obikalqm magazinite i si kupuvam parcalki ot kadeto si haresam...tova e.Filosofiqta ne e mnogo slojna,nali?![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
az pak poneje nemam kinta za markovi dre6ki deto sa s kosmi4eski ceni si pazaruvam ot normalni magazin4eta deto dankite sa po 30 leva i sa si varvejni. pak ot vsi4ko za lev4e si kupuvam za gsma za vrata takiva. ot second hand mnogo pati sam si pazaruvala 6iroki danki. ot 6umenskata maniq;}super dobri dan4ici se namirat deto po magazinite nqma takiva. teniski sa6to ima mnoo qki makar 4e trqbva da rovi6 s 4asove dokato si nameri6 ne6to xubavo. pak i znam 4e sa markovi.kvo e zna4enieto dali sa novi ili second hand![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
aKO OshTE edIN pUT sE OBadiSH tAka oBacHE naIstINa shTE TE sVETnaПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
ей такива ора не разбирам. кво ма грей мене че шъ са ми маркови дънките, като тряа да не ям 1 месц да си ги купя? и ква им е разликата с дънките за 20-30 лв? нали и със тях няа да се ветрея по гол г*з или х*й? пък ми дреме на па*ката че не ми били оригинални. кат искам оригинални в килата да не би да ги няма? щели да носят чужди емоции. че кви емоции? "аз тия дънки съм ги събувал да дрищя". егати емоциите! но все пак разбирам че не всеки обича стари неща. и аз почти не всимам от втората употреба, ама няам нищо против. имам приятели дето само от там пазаруват и са си гъзари отвсякъде
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
яхахаха
аз пък ходя на битака
за всички от Бургас съм рекламно лице![]()
яхаххаа
Младост (известен още като Младус)в Б-с рулез. Фешъна е при нас![]()
aa, tam v "Mladus" naistina ima qki ne6ta! po princip samo ot Burgas si kupuvam drehi(ot Ahtopol sam) i 4esto si vzimam ot MladostПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
No MaN, No CrY!!!
\m/