.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: Magazini i drehi

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ОБОЖАВАМ магазини фтора употреба.тфа е
    място свещено за мене..като кенефа бате..
    оставам си самичка и се ровя ако искам 2
    часа из дрехите.току виж си намирам нещо
    яко и си го купувам естестфено.стига да не
    изглежда като дреха от фтора употреба
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Га има пари купуам маркои ва га няма от пазара такъва е вий ко си мислите

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ОБОЖАВАМ магазини фтора употреба.тфа е
    място свещено за мене..като кенефа бате..
    оставам си самичка и се ровя ако искам 2
    часа из дрехите.току виж си намирам нещо
    яко и си го купувам естестфено.стига да не
    изглежда като дреха от фтора употреба
    ти да не ровиш 2 часа в кенефа няма кво да намериш там освен ....

майтап бе уили. супер е тва. мои приятели дето от там пазаруват и те така казват (само без метафората за кенефа)
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Чочка :D
    Guest
    Аз си купувам дрехи от най - различни магазини, и изобщо не съм запалена по определени марки.Каквото ми хареса, купувам, дрехите ми не са евтини нито пък страшно скъпи.Колкото до дрехите втора употреба, тва са ми любимите магазини.В магазините "секънд хенд" най - често половината дрехи са такива, останали непродадени по магазините или конфискувани по митницата...По дяволите взех си от един такъв магазин яке на фишбоун за 3,60лв шото беше на килограм .И не мога да отлепя очи от него толкова е хубаво.Също така си падам по безмитните такива, напрао обожавам.Знам сигурно 50 процента от тия дето са в Сф.Когато нашите ми орежат бюджета, аз се изстрелвам в някой такъв и купувам 5 чифта дънки на марки като дизел, левис и темподобни за 100 лв Не съм ли гъзар, а?А при кецовете няма такива изгъзици.Фен съм на консервите (converse).Също така мн нося кецове олдскуул класически, ама тях ги намирам на матстар за по 20 кинта (просто не виждам смисъл да харча за гуменки 100лв), и па са си качествени, вече имам някъде 10 чифта, 5 от които на матстар

Някой ма не може да се изказва... Към авторката на темата - научи се да си подреждаш мислите!!!!!!!
    Ако питаш от къде си пазарувам дрехи то това са Adidas, Nike, AND1, G-Wear и Дино. RBK ги отписвам вече щото педерасите от магазина на витошка са махнали баскетболните артикули. Останаха само дрехите за чалгари.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Разглеждам магазини за 1лв ама мн мн рядко купувам нещо...
    А за магазините 2-ра употреба не съм и влизала в такъв
    знам че няма да си харесам нищо а и да си...няма да си го купя,защото някои го е носил преди мене и... за това си купувам само от
    хубави магазини 1-ва употреба...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    abe 4estno da si kaja obi4am da se rovq v magazinite za 2-ra upotreba no ne kupuvam.ina4e obi4am markovite magazini sas skapite dre6ki

Най-често посещавам магазими с Маркови преоценени дрехи , но поцещавам и за маркови нови дрехи , но разбира се цените на новите са доста високички

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    В магазини за дрехи втора употреба не влизам,но в магазините "Всичко за 1 лев" - да,защото като решим да играем карти и естествено никой не носи и винаги си купуваме от мазагина "Всичко за 1 лев"
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Повече от фен

Re: Magazini i drehi

Цитирай Първоначално написано от Elitooooo
    Taka zn4i razhojdahme si se s maika mi onia den po centara i vlizame v edin magazin za danki i gledame edni danki,ama ne s obiknovenna cena,a te struvaha 735 lv. A pak az si kupih po evtini estestveno.
    Kato govorim za magazini,vie pose6tavate li magazinite za 1 lv. ,magazinite za 2-ra upotreba .az li4no ne pose6tavam magazinite za drehi 2-ra upotreba,za6toto mi e ne priateno i naive4e 4oveka koito gi e nosil si e imal svoi emocii i az s moite drehi iskam da si imam sobstveni emocii
    e tova trqbva da sa pone pozlateni teq dunki zada sa kum 700leva ili nqkvi dqmanti da ima po tqx. ina4e az si kopuvam drexi ot guchi i teq magazini.

Супер фен
    Има дънки по 30лв,има дънки по 100...по 500 и т.н. всеки според възможностите си!Аз не бих влезла в магазин за по левче,пък камо ли в магазин за втора употреба!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Пазарувам от центрото на Варна в най- евтинките магазинчета- дънки за 30тина лева, маратонки Ранърс или Булдозер, блузки по 10- 15 кинта, и съм аз просто Втора ръка имам супер много дрехи, и въобще не ми пука че на някой му е гадно да носи такива или го смята за пропаднало. Като се омъжа за Бил Гейтс може да помисля за маркови дрехи. Но при положение че сама си вадя парите за дрехи, мерси, по- добре да не са маркови...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    MagaZIniTE koItO POsEsHTaVAm sA.. NA TuMNo, GLoBe i t.N... VaJNoTO e dA E sHIrOKo

Re: Magazini i drehi

Taka zn4i razhojdahme si se s maika mi onia den po centara i vlizame v edin magazin za danki i gledame edni danki,ama ne s obiknovenna cena,a te struvaha 735 lv. A pak az si kupih po evtini estestveno.
    Kato govorim za magazini,vie pose6tavate li magazinite za 1 lv. ,magazinite za 2-ra upotreba .az li4no ne pose6tavam magazinite za drehi 2-ra upotreba,za6toto mi e ne priateno i naive4e 4oveka koito gi e nosil si e imal svoi emocii i az s moite drehi iskam da si imam sobstveni emocii

влизала сам в магазин за 1 лв,но не сам си зимала нищо.А за магазините за 2 употреба сам си зимала 1 пат не6то което супер ме изкефи + тва ако 4овека има супер яки спомени можи да си ги остави за себе си тези дрехи

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    брейййй, globe ми е любимия МАГАЗИН
    елитоооо, ти <b style="color:black;background-color:#ffff66">CONVERSE
    ли имаш предвид? и какво си купуваш от там!? [/b]
    Emi razglejdam kakvo,o6te niamam dreha na Convers,prosto taia marka mi nosi ne dobri spomeni
    то и няма да ти отива на стила да носиш <b style="color:black;background-color:#ffff66">CONVERSE май.. или не ти пука много-много?![/b]
    Ti pak ot kade znae6 kaf mi e stila

Еми то и аз съм влизала в магазини за 1 лев ма мн рядко купувам нещо защото ми се струва...малко фалшивко.В магазини за втора употреба нямам навика да влизам и никога не съм,но пък и дрехите не са ми толкова скъпи,но не и толкова евтини.(за някои)Когато ми дадат повечко пари си позволявам по-скъпи нещица.И много обичам да обикалям магазините.Най-много държа на дънките.Но мисля че човек може да се чувства комфортно във всякакви дрехи независимо от цената.Който има пари в повечко нека си купува маркови дънки с невероятно високи цени.Всеки има право де се поглези малко.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Купувам си дрешките от всякъде. Ако си харесам нещо в обикновен магазин - купувам го, ако си харесам нещо марково - купувам го /стига да не е над 100-200лв/ Във втора употреба не влизам, не ми допада идеята да нося старите дрехи на някой. В магазин за 1 лев също не ходя, не ми харесва нищо, личи си, че стоката е с ниско качество. В китайските магазини обаче се намират интересни неща - имам обици от там \/

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Нямам нищо напротиф магазините ама ме е срам да влизам е има един магазин Мис Лукс на Пиротска е там дрехите са на закачалки и не се ровя,от там мога да си купа нещо ама гледам да не си купувам втора ръка

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Изобщо не ме е срам да кажа, че няколко пъти съм си купувала неща от магазини за дрехи втора употреба. Няколко от най - яките ми блузки са от там. Бяха като нови, хубави марки, различни. Защо да не си ги взема, голяма работа, че са 2ра ръка! То по тая логика и от други магазини трябва да ни е гнус да пазаруваме, щото във всеки магазин има пробни, хората пробват дрехите вътре, може пак да "полепне" отрицателна енергия
    Даже ми е смешно, щото често се случва мои приятелки да ми харесат много блузки, които са купени от магазини за 2ра употреба. "Леле, че е яка, от къде си я взе, искам и аз такава, мн хубава".
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Ами от левчето не веднъж съм си патила.........и не купувам много много от там,но от килата си имам дрешки А колкото до марковите магазини,хехе ..... не са за мен

Голям фен
    Ами аз съм влизала в магазинчетата за по левче-ко толкоз?Иначе в магазин за втора употреба съм влизала един път-и повече не искам...

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ne sym vlizala v magazin 2ra ypotreba..pyk lubim magazin SABOTAGE

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Магазините за 1 лев ги посещавам редовно Все има по някоя глупост, която си купувам А пък относно тези, за втората употреба - влизам от време на време, но нищо не си купувам, просто защото нищо не си харесвам.

П.П: това за емоциите е голяма глупост...

Нямам маркови дрехи, освен ако някой не ми е подарил. Безмислено е да плащам двойно за един етикет.
    Иначе от къде пазарувам...ми имам си няколко ''любими'' магазина и повечето ми дрехи са оттам.
    Да, имам дрехи втора употреба - и кво? Не ми пука, че преди мен ги е носил друг, като се изперат веднъж няма никакви проблеми.

Има различни секънд хендове... повечетоот вас си представяте магазин с раздърпани дрехи на кучи марки и модели от преди 10години. Аз ходя по малко по-различни такива магазини... примерно взех си чанта на Billabong, която няма в Boardshop, за 17кинта чисто нова с етикет и с истинската цена 70кинта... та тея магазинчета, по които аз ходя просто имат некви крадени стоки и ала-бала и рядко втора ръка, а аз дрехи, които е носил някой непознат няма да облека... хехе сигурно някой е виждал Ultra... втора ръка, ама и там продават кецове с кутийте чисто нови. Имам неща и от Insomnia, Sabotage, BAS и т.н., ама като има оферти, защо да не се възползва човек?!
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си