.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: Magazini i drehi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Има различни секънд хендове... повечетоот вас си представяте магазин с раздърпани дрехи на кучи марки и модели от преди 10години. Аз ходя по малко по-различни такива магазини... примерно взех си чанта на Billabong, която няма в Boardshop, за 17кинта чисто нова с етикет и с истинската цена 70кинта... та тея магазинчета, по които аз ходя просто имат некви крадени стоки и ала-бала и рядко втора ръка, а аз дрехи, които е носил някой непознат няма да облека... хехе сигурно някой е виждал Ultra... втора ръка, ама и там продават кецове с кутийте чисто нови. Имам неща и от Insomnia, Sabotage, BAS и т.н., ама като има оферти, защо да не се възползва човек?!
    a kude sa tezi magazini za koito govori6 be momi4e,pitam 6ot az ne sum vlizala v takuf magazin i nqqm predstava kude kvo ima

ми в магазините 2 употреба има яки неща аз от там какви неша съм си намирала...няква дълга пола(карирана)която с много усилия и идеи я напражих на адската рокли4а(много късичка)абе много яки неща има по тя магазинчета

Град
    sofia
    v ma gazinite za po 1-2 lv moje6 samo da se zaribqva6 s raznii raboti koito posle se 4udi6 kakvo da pravi6 i si zel 6tot sa evtini. kolkoto do magazinite za 2-ra upotreba...nz ne bih vlqzla dori

dfgh

ami az si kopuvam bluzki,sui4ari i maratonki ot PUMA,REEBOK,PRADA a dunkite mi pove4eto sa na levis,replay tva e ob6to vzeto...
    v 2-ra ruka sum vlizala ima i qki ne6ta ma ne sum si kopuvala ni6tu ot tam...
    puk v lev4eta 6to da ne vlizam nema lo6o...

Епа в центъра има доста, ма не ги знам по улици, иначе като се моташ насам-натам се намират много магазинчета... аз съм намирала някви дрешки и на Mango, S. Oliver, Benneton, Roxy, Zara, Killer loop, масата на Billabong и т.н.

и повечето, дето сте написали, че не сте стъпвали по такива магазина, съм сиурна че имам много повече маркови неща от вас гхахахахах и за тея дето си пазарувате от графа и от магазини като повечето по графа- кво, да не мислите, че тея дрехи не са от Илиенци?!
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си