.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Va6ia stil...

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Тфа са ми кецовете
    и моите само в момента са с едни сиви връзки от един Глоуб
    иначе за облеклото...ми каквото и да е става,стига да ми се връзва с кецовете по широчко според мен е по добре,но нищо няма да ме спре и да тръгна като little folk bitch :P

офтопик:
    добре, няма нужда във всеки пост да си показвате кецовете. ако целта на някои е да покажат, че носят "кецки" за над 100 лв. е, постигнахте я.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

моите бяха 95лв не ве,всъщност няма абсолютно никакво значение кой колко пари е дал
    аз копирах снимката само за да покажа че имам същите като мацката...толкова ако пречи нищо няма да ми ковства да е махна

Цитирай Първоначално написано от missing_
    моите бяха 95лв не ве,всъщност няма абсолютно никакво значение кой колко пари е дал
    аз копирах снимката само за да покажа че имам същите като мацката...толкова ако пречи нищо няма да ми ковства да е махна
    нямам предвид точно теб. по принцип говоря.
    едно момиче от моя клас ги има същите ... впрочем.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от monka
    emmm, hodq s kecove, 6iroki pantaloni i dynki. drehite sa mi nai-ve4e 4erni na cvqt, za6toto mi e liubimia cvqt, a i msilq, 4e mnogo mi otiva obi4am da nosq razni grivni s 6ipove, da si nosq liubimata rani4ka s kartinka na KORN i tva e v ob6ti linii...a be preplitatm razni stilove, prosto taka mi haresva
    ей, мон, е тфа е

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от gangsta
    Спортно елегантен.Ризи,дънки,дънко и гащи,маратонки,чехли,почти винаги къса коса и задължително маркови черни очила.Зимата и есента задължително кожени якета.
    me2
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia
    Цитирай Първоначално написано от gangsta
    Спортно елегантен.Ризи,дънки,дънко и гащи,маратонки,чехли,почти винаги къса коса и задължително маркови черни очила.Зимата и есента задължително кожени якета.
    me2
    то май и аз така, само без черните якета и очилата. никога не си крия лицето зад очила.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

http://usera.imagecave.com/axl4o/07082005001.jpg
    e tva sum az kuv mi e stila neznam... nekoi ako go znae ako mi go kaje she go 4erpa :P hahaha

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Нещо ей такова:

за краката:

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    na povecheto psevdogyzari deto ste tyka moa vi kaja samo
    EEeeeeeeccccccccc
    Seki kopira maratonki bokluci za po 100000 kinta i se prai na gyzar.
    Hodete goli
    tei na modno
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    hm.....stil..moq e mnogo "6aren" stil ... v zavisimost ot nastroenieto se obli4am-moga da bada kakto s ancug i maratnoki tak ai s pola i obuvki na visok tok... obi4am sportno elegantniq stil - abe edno potni4e,dankii s niska taliq i djapankite i aide na kafence....

Супер фен
    Моя стил е:
    спортна къса поличка
    спортни шарени обувки
    суичър
    и огромна чанта
    и голяма усмивка
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Моя стил е:
    спортна къса поличка
    спортни шарени обувки
    суичър
    и огромна чанта
    и голяма усмивка
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Моя стил... Хм, знам ли... Може би спортен се води.
    Нося предимно дънки или къси панталонки, тениски и маратонки... Съвсем обикновен спекъл тийнейджър съм Никога не съм се опитвала да се правя на някоя мисска, за да привличам вниманието или нещо такова. Такива демонстрации са ми крайно смешни.
    А като казахме стил.. искам да кажа, че съм възмутена. Не знам дали до сега не го бях забелязвала.. но това лято като изляза, и направо ми става смотано като видя някоя супер готина мацка, с хубаво тяло, фейс и всичко.. и като я видиш как е облечена (късата поличка тип-коланче, 10 сантиметровите токчета.. и някаква мизерна блузка, колкото да не е гола) и направо си и пише цената...
    Но кой, както се харесва и както се чувства добре. Аз мразя да копирам.. Супер много ме дразни някой си купи нещо ново и готино, някой друг вижда от него .. също много му харесва и на другия ден изкача със същото нещо.. Голяма простотия.
    Малко се отклоних от темата май.. извинявам се, за което.

Повече от фен
    Град
    HELL
    mi stila mi ... de a znam
    obicham da nosq mnogo 4erno ... sy6to da go sy4etavam i s bqlo i sivo ...
    nablqgam i na aksesoarite - kojeni kolani , kai6ki , grivni , 6ipove , medalioni ...
    sy6to i kysi karirani poli4ki
    ne6to takova
    1
    2
    su6to obojavam i kojeni drehi no mi e mnogo trudno da si namiram i trqbva da si 6iq ..
    korsetite sy6to sa mi lubimi ..
    3
    obi4am i dylgite kojeni botu6i , kakto i mrejesti 4orapki ...
    4
    ponqkoga nosq i kojeni rakavici bez prysti ama zavisi ot vremeto ...

Фен
    Град
    в отвъдното
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    mi stila mi ... de a znam
    obicham da nosq mnogo 4erno ... sy6to da go sy4etavam i s bqlo i sivo ...
    nablqgam i na aksesoarite - kojeni kolani , kai6ki , grivni , 6ipove , medalioni ...
    sy6to i kysi karirani poli4ki
    ne6to takova
    1
    2
    su6to obojavam i kojeni drehi no mi e mnogo trudno da si namiram i trqbva da si 6iq ..
    korsetite sy6to sa mi lubimi ..
    3
    obi4am i dylgite kojeni botu6i , kakto i mrejesti 4orapki ...
    4
    ponqkoga nosq i kojeni rakavici bez prysti ama zavisi ot vremeto ...
    qkoooo
    !!!PEACE!!!

Guest
    Abe as se opitvam da dogonq narkoman style,ama sam stignala samo do klo6ar 6ik.De da znam. Kvot me kefi tova obli4am. Ve4e xi4 ne mi puka kvo 6si kajat xorata.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    В момента съм точно така:

иначе мнооого обичам да нося ризки и МАЛКО по- широки къси панталони било дънкови или някви други незнам как да го определя този стил....

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от worldclass
    na povecheto psevdogyzari deto ste tyka moa vi kaja samo
    EEeeeeeeccccccccc
    Seki kopira maratonki bokluci za po 100000 kinta i se prai na gyzar.
    Hodete goli
    tei na modno
    Истинските гъзари ходят с Булдозер. Супер яки !

Guest
    Аз съм рацер .

nqmam to4no opredelen stil. nosq tova koeto mi haresva, pak i spored nastorenieto ... nosq i sportni drehi, i po elegantni ... zavisi ot povoda, nastroenieto mi i t.n.
    Ne plachi, kogato slynceto zalqzva, zashtoto sylzite shte ti poprechat da vidish zvezdite!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си