Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Очаквам и аз да споделиш как па можеш да разбереш с кво е правена,че даже и кой е снимал? : ) : ) : ) : )

кхакахакхакхкккккк
Ами явно не си много запознат с технолиите.Всяка снимка на компа ти носи уникален код.За продукта с който е праве.Време на правене.И от кой(ако е лицензиран).Ако не е пак се вижда о по по-сложна система.Всяка снимка направена с цифров фото апарат носи уникален номер запечатан на смиката,който може д абъде видян с малко повечко познания в тази област.И да ги принтираш и да не го този номер си стои.И понеже явно си пълен идиот в тази свера ще те светна,че всеки фотоапарат закупен и от гъза на географията се регистрира на кой е купен.А може би там се иска адес ЕГН и има,ама нали си много светнат

кхакахакхакхкккккк

Абе бате ти чуваш ли се кфо прикааш?!?!?Айде ходи пий едно кафе и ела пак...или може да не идваш,че само се излагаш...или пък може да си някой от агентите на КГБ те ония сичко разбират даже ше кажат тая снимка като съм я правил за кфо съм си мислил щот като си копувам апарата пиша там в един лист за кфо си мисля докато снимам..хахахаха голем си т*пак!!!