.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Не ми идва...

Цикъла не ми идва вече 4 месеца и се чуда можете ли да ми препоръчате някакви хапчета или нещо подобно?
    Мерси предварително
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

Guest
    Ами, миличка, отиди на лекар. Ти да не си луда ей така да пиеш хапчета на своя глава, дето са ти казали някакви тийнчета от форума. Трябва ти хормонално лечение, а то се провежда единствено под строг лекарски контрол. Ако тръгнеш ей така да пиеш хормони, можеш яко да си навредиш. Така че стига глупости, поискай от джипито напрвлние и отивай на гинеколог. Няма от какво да те е срам.

е
    Guest
    Веднага отивай на лекар това не е шега работа.Тест за бременност правила ли си?

sweety_happy_girl
    Guest
    и аз имам същия проблем.не ми беше идвало доста време и най-накрая реших да ида на лекар и той ми предписа някакви хапчета и след 1 седмица ми дойде.така че най-добре иди на лекар.може да не е нищо сериозно.например ако скоро ти е дошло менструацията ти може и да не е много редовна,но може и да има някакъв проблем.а ти на колко години си?

Ако цикълът ти е дошъл скоро е нормално да прескача 1 месец, но 4 са притеснителни. Направи си тест за бременност (ако си имала полови контакти де) и после иди при гинеколог, защото може да е сериозно

Град
    4-ти километър 2-ри етаж 3-та стая до прозореца
    иди при чичо доктор той ще ти каже тук не можем да ти помогнем поне не бих се наел за нещо толкова сериозно
    различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
    [А.Айнщайн]

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Най-добре иди при лекар, тук никой не може да ти даде точен съвет, а за такива хапчета наистина съм чувала, но лекар трябва да ти ги предпише
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове